- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #237.801
sağol tatlım sıra sizdehadi gule gule kullanbol bol yag yak mahmut la
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol tatlım sıra sizdehadi gule gule kullanbol bol yag yak mahmut la
![]()
ben de mahmut istiyorumAdıda güzel kaldı Mahmut
Spor 1saat Mahmut yazarım artık![]()
cnm sabah ac karnina corekotu ve bal i karistir cigneyerek ye sonra da 1 tatli kasigi saf zeytinyagi ic bana simdilik cozum olduAy ne güzel. Keşke ben de sevebilsem. Tüm iyi niyetlerim öldü onlara karşı
Şu kabızlık öldürecek beni de, bir çözüm bulamıyorum. ...
Ayyy masAllah. Sağlıkla kucağına alırsın inşAllah.
Bu arada ben hala regl olamadım. Test alıp yapmaya korkuyorum![]()
gozun aydin tatlim cok sevindim mahmutun gelmesinesağol tatlım sıra sizde![]()
sağolun kaptanım işte zor oluyor böyle yerlerde bir şey getirtmek ama geldi bende sevindim ..gozun aydin tatlim cok sevindim mahmutun gelmesine
amin inşALLAH.sağolun kaptanım işte zor oluyor böyle yerlerde bir şey getirtmek ama geldi bende sevindim ..Allah herkese her istediğini nasip etsin inşALLAH
![]()
Tek kaçamağın lahana turşusu olsun :) Miktarı çok değilse çok zararı olmazbugünkü menüm
sabah
2yk lor, dereotu, maydanoz, nane karışımın yarısı
2 çeri domates
ara 4minik kuru kayısı 1tn hurma
duble sade turk kahvesi
oglen
mantarli et sote
yesil salat 1yk arpa sehriye salatası
4 yk yoğurt naneli pulbiberli
ara tarçınlı yeşil elma
aksam yarim kepce tarhana corbasi
3yk yesil mercimek yemeği
roka salatası
2.5lt
2fincan beyaz cay
spor henuz yapmadım ama 20dk bisiklet interval ve pilates yapacağım
kaçamak yaptım birde. eşim lahana turşusu istedi pulbiberli. dayanamadım tek şey lahana turşusuymuş onu öğrendim.![]()
güzel olmuş canım turşu fazla olmadıysa önemli değil çünkü tuzlu olduğu için ödem yapar sabaha..bugünkü menüm
sabah
2 çeri domates
duble sade turk kahvesi
oglen
mantarli et sote
ara tarçınlı yeşil elma
roka salatası
2.5lt su
2fincan beyaz cay
kaçamak yaptım birde. eşim lahana turşusu istedi pulbiberli. dayanamadım tek şey lahana turşusuymuş onu öğrendim.![]()
bana gore cok degil. zaten kızdım da. bitir sunu cabuk yiyorum iste diyeTek kaçamağın lahana turşusu olsun :) Miktarı çok değilse çok zararı olmaz![]()
cnm bol su ic odem yapmaz merak etme de pul biberli lahana tursusu nasil oluyorbugünkü menüm
sabah
2 çeri domates
duble sade turk kahvesi
oglen
mantarli et sote
ara tarçınlı yeşil elma
roka salatası
2.5lt su
2fincan beyaz cay
üstüne döküyordur kaptanım turşunun burdada sofraya turşu getirince zeytin yağı gezdirip pul biber serpiyorlar üstünecnm bol su ic odem yapmaz merak etme de pul biberli lahana tursusu nasil oluyor
öğlen ye sende akşama kadar gezinirken atarsın suyu ödemi hemde ne sağlıklı ...bana gore cok degil. zaten kızdım da. bitir sunu cabuk yiyorum iste diyeama cok odem yapıyor. artik h.sonuna kadar turşu yok.aslinda bağırsaklar icin cok faydalı probiyotikler var turşuda ama
![]()
Canim abartmiyorsan sıkıntı olmaz bide evde yapilmissa hic bisey olmaZ. Bizde evde yaptik tuzunu az koydum cok hafif oldu..bana gore cok degil. zaten kızdım da. bitir sunu cabuk yiyorum iste diyeama cok odem yapıyor. artik h.sonuna kadar turşu yok.aslinda bağırsaklar icin cok faydalı probiyotikler var turşuda ama
![]()
Kaptanım da demiş, bol bol su iç ödem yapmaz o zaman :) Onun dışında bi zararı yok zaten, hatta faydalı bilebana gore cok degil. zaten kızdım da. bitir sunu cabuk yiyorum iste diyeama cok odem yapıyor. artik h.sonuna kadar turşu yok.aslinda bağırsaklar icin cok faydalı probiyotikler var turşuda ama
![]()
lahana turşusunun ustune bol pulbiber dokuyorum.o turşunun sirkesi tuzu ile iyice yapışıp yumuşuyor cok lezzetli oluyor. aslinda ustune birazda yağ gezdirmek lazım ama o da artık cok fazla olur.cnm bol su ic odem yapmaz merak etme de pul biberli lahana tursusu nasil oluyor