Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr
Cuma 79.9
Bugün 80.2

Sabah
2 günkurusu ve su

Kahvaltı
Yarım porsiyon börek
Tahin pekmez 1 dilim ekmekle
Karbonhidrat krizim tuttu herhalde :KK43:(

Ara
Yeşil çay
Bitki çayı

Öğle
1 kase domates çorbası
3 yk ıspanak
1 porsiyon makarna :KK43:

Ara
2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

Akşam
Fırında baget
3 yk bulgur
3 yk patates püresi

2,5 lt ye yakın su
33 dk Leslie burn body fat 2 mile
40 yarım mekik

Yemeklerim bugün fazla oldu biliyorum ama cumaya kadar telafi ederim. keyfim yok kızlar. Galiba kulağıma tüp takacaklar. Ameliyat yani:KK43: Çarşamba dr.a gideceğim kontrole, kulağım hala tıkalı ve çok rahatsız edici şekilde kendi sesim beynimin içine içine yankılanıyor. :KK43:
Hadi kızlar öpüyorum sizi. Ben yatayım, iyi geceler.
cnm geçmiş olsun bir an önce toparlanırsın
hayırlı geceler şekerler:KK3:
öğlen de dünürümü otogara bıraktım 2 saat avm de yürüdüm bir iki eksik vardı onları aldım :KK6:dönüşte trafiğe yakalandım eve gel yemek yap bebişe in derken bu saat olduHoppabebişle biraz ilgilendim:anne: 2.5 saat de olsa anneciği uyuyabildi:uykucu:nöbeti devredip eve çıktım,bebişleriyle yalnız kaldıkları ilk geceleri:KK46:
yarın da yoğun bir gün beni bekliyor kardeşimin eşi ameliyat olacak hastane bana çok uzak ve yolu ters,annem ve ablam da onları da benim götürmemi istiyorlar onlarda bana çok uzak oturuyorlar napıcam nasıl olcak bilemedim:işsiz:ablamda grip olmuş bana bulaşırsa bebekle ilgilenemem of of her şey dert şu an en önemlisi de benim hiç oyalamadan seri şekilde evde olmam gerek,bana ihtiyaçları olabilir:anne:
cnm bugün bayaa yoğunsun allah kolaylık versin tatlım

kızlar dün akşam resmen krizim tuttu akşam 9,30 da 1 dilim mısır ekmeği ile 1-2 kk kadar peynir yedim biraz sonra da yattım sabah korka korka çıktım tartıya ama 70,9 u gördüm mutlu oldum artık bu akşam yemekten sonra bu akşam hiç bişey yemeden yatacağım belki bu hafta 69 u görürüm çok mu abarttım yoksam :KK53::KK53:

kızlar dün akşam resmen krizim tuttu akşam 9,30 da 1 dilim mısır ekmeği ile 1-2 kk kadar peynir yedim biraz sonra da yattım sabah korka korka çıktım tartıya ama 70,9 u gördüm mutlu oldum artık bu akşam yemekten sonra bu akşam hiç bişey yemeden yatacağım belki bu hafta 69 u görürüm çok mu abarttım yoksam :KK53::KK53:
Cok sevindim kaptan sen 70 lerde cok takildin ya bence simdi hizla gidecek
:halay:

Olsun varsın kaptanım
Bekle benı bırlıkte 69 gorelim:halay:

günaydın kızlarr

hayırlı olsun canım. mahmutla iletişiminiz iyi olur inşallah bol bol vakit geçirirsiniz :KK70:

azıcık turşudan bişey olmaz canım. nefsini köreltmiş olursun. yoksa insan biriktirip biriktirip bi anda patlıyor sonuç fena oluyor

tebrikler canım darısı cumaya burada birincilik :KK16:

biraz ipin ucu kaçmış gibi canım. bugün topla inşallah:KK54:
Sağol canım...:)

oo.. kaptanım sende Cikilatacanavari Cikilatacanavari gibi yiyip yiyip kilo vermeye başladın. ALLAH bozmasın:KK70::KK70::KK70:
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar olsun
Hayırlı sabahlar canım :KK3:

mısır ekmeğinin kalorisi tb ekmeğine göre çok ama. onun yerine sütlü tatlı çekiyor canım ona başlayalım biz. hem kalorisi daha da çok :KK70::KK70::KK70:
gelsin prafiterol gitsin trileçe :KK70::KK70::KK70:
ay şimdi korktum ben, mutfağın önünen geçerken kilo alan ben; bunların adını yazdım diye de kilo alırmıyım :KK70::KK70::KK70:

Gunaydın kızlar, güzel bi gün olsunn :KK68:
Cuma 79.9
Bugün 80.2

Sabah
2 günkurusu ve su

Kahvaltı
Yarım porsiyon börek
Tahin pekmez 1 dilim ekmekle
Karbonhidrat krizim tuttu herhalde :KK43:(

Ara
Yeşil çay
Bitki çayı

Öğle
1 kase domates çorbası
3 yk ıspanak
1 porsiyon makarna :KK43:

Ara
2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

Akşam
Fırında baget
3 yk bulgur
3 yk patates püresi

2,5 lt ye yakın su
33 dk Leslie burn body fat 2 mile
40 yarım mekik

Yemeklerim bugün fazla oldu biliyorum ama cumaya kadar telafi ederim. keyfim yok kızlar. Galiba kulağıma tüp takacaklar. Ameliyat yani:KK43: Çarşamba dr.a gideceğim kontrole, kulağım hala tıkalı ve çok rahatsız edici şekilde kendi sesim beynimin içine içine yankılanıyor. :KK43:
Hadi kızlar öpüyorum sizi. Ben yatayım, iyi geceler.
Menü biraz kh agırlıklı olmus dedigin gibi. İnsallah iyilesirsin en kısa sürede
hayırlı geceler şekerler:KK3:
öğlen de dünürümü otogara bıraktım 2 saat avm de yürüdüm bir iki eksik vardı onları aldım :KK6:dönüşte trafiğe yakalandım eve gel yemek yap bebişe in derken bu saat olduHoppabebişle biraz ilgilendim:anne: 2.5 saat de olsa anneciği uyuyabildi:uykucu:nöbeti devredip eve çıktım,bebişleriyle yalnız kaldıkları ilk geceleri:KK46:
yarın da yoğun bir gün beni bekliyor kardeşimin eşi ameliyat olacak hastane bana çok uzak ve yolu ters,annem ve ablam da onları da benim götürmemi istiyorlar onlarda bana çok uzak oturuyorlar napıcam nasıl olcak bilemedim:işsiz:ablamda grip olmuş bana bulaşırsa bebekle ilgilenemem of of her şey dert şu an en önemlisi de benim hiç oyalamadan seri şekilde evde olmam gerek,bana ihtiyaçları olabilir:anne:
Kolay gelsin, baya yogun bir gün seni bekliyormus

Cok sevindim kaptan sen 70 lerde cok takildin ya bence simdi hizla gidecek
:halay:
aynen yaa kaç aydır takıldım kaldım
Olsun varsın kaptanım
Bekle benı bırlıkte 69 gorelim:halay:
yok senden önce gelmem lazım 69 a
Bizdemi mısır ekmeğine başlasak..:KK70:
yaa ben mısır ekmeği yedim o saatte ama öğle yemeği olarak 1 köfte ve salata yemiştim bir gün önceden evde kalan akşam yemeğini de çok az yemiştim muhtemelen o yüzden gitti bi de yürüyüş mutlaka en az 5 km hergün yapmaya çalışıyorum

sıkıntı yapmayın kızlar. O kilolar bazen birden gidiyor. Günlerce tutup tutup bir bakmışsın cuma sabahı yok :KK66:
Ayni durumdayiz canim dun ve bugun sabitim
dur bakalim 3 gun de az degil

hadi bakalım inşallah. galiba aralarda bu yüzden tartılmayın diyorlar. haftada 1 tartılmak gerekli sanırım.
motivasyon düşmemesi için

Back
X