- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #238.241
ooo... günaydın kaptan tebrikler kırdın 71'in lanetiniilk bildirim benden gelsin o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo... günaydın kaptan tebrikler kırdın 71'in lanetiniilk bildirim benden gelsin o zaman
hayırlı cumalargünaydınlar
hadi bakalım kızlar güzel kilolar verin bugün
hayırlı cumalar olsun herkese
Gunaydın Kaptan'ım insallahhgünaydınlar
hadi bakalım kızlar güzel kilolar verin bugün
hayırlı cumalar olsun herkese
Aynen kim koymus bizim hedefleri..valla benim hedefide yüksek koymuş kim koyduysa olacak işmi![]()
Sakın yılmak yok. olabilir. mahmutun eseri de olabilir. sonuçta kasların arasına laktik asit birikti. haftaya göreceksin bak. herşey normale dönecek inşALLAH. moral bozukluğu biliyorsun hiç iyi birşey değil. sabah sabah bana felsefe yaptırma normale dön bakalım hemen.Kilo görün kiloooo keşke tartılmasaydım..
79.9 gördüm bu sabah...:'(
Evet canım mahmutun eseri biliyorum çunku bişey yemedimSakın yılmak yok. olabilir. mahmutun eseri de olabilir. sonuçta kasların arasına laktik asit birikti. haftaya göreceksin bak. herşey normale dönecek inşALLAH. moral bozukluğu biliyorsun hiç iyi birşey değil. sabah sabah bana felsefe yaptırma normale dön bakalım hemen.![]()
![]()
Sen sabitsin ben artıyım hiç düşürme modunu..günaydın kızlar.
moralim çok bozuk ya sabitim.
duraklama dönemine girmem için daha çok erken.
aşırı modum düştü![]()
Sen sabitsin ben artıyım hiç düşürme modunu..![]()
neyse gece gece çenem düştü benim defattofit85 cnm sen nerelerdesin hala düzelemedin mi
Sorma Mahmut canımı okudu...tatlım en azından seninkinin sebebi belli .. mahmut
ya benim ki![]()
bugün nasılsın? ağrıların azalmaya başladı mı?Evet canım mahmutun eseri biliyorum çunku bişey yemedim
Başka sebebi vardır belki. Modunu düşürme. Stres, düşük mod ödem yapıyorgünaydın kızlar.
moralim çok bozuk ya sabitim.
duraklama dönemine girmem için daha çok erken.
aşırı modum düştü![]()