Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım benim
Allah razı olsun,düne göre çok şükür bugün iyiyim , kahvaltı da az yedim karnım acikti ama midem bozuldu yiyemedim limonlu çay içtim gün içinde de çorba içerim bu düzene girerim girebilirim inşallah yediklerim aklıma geldikçe midem bulanıyor kısır vardı bir tatlı cesiti daha vardı yemedim iyikide yemedim mide felci geçirirdim Allah korusun:confused:
:olamaz::olamaz::olamaz: bugün bol bol spor su yarına bomba gibi gelirim :KK73::KK73::KK6::KK6::spor::spor:
:21::21::21:hedefim 51 .9 yarın sabah
hadi inşALLAH :KK48:

Nasıl isterseniz, aslında ay sonunda toplamı verecektim ama haftalıkta olur.
aylık çok uzun olur istersen 15 günlük yap eskidende yapmıştık özge haftalık açıklıyodu..sen bilirsin yinede canım.
Ölçülerimi aldım, paylaşan kimse yok mu kızlar?
Çok utanıyorum yazmaya :oops:
benimkilerin yanında seninkiler devede kulak kalır merak etme:KK51:
Guzel menünün nesine yorum yapayım anca böyle kacamaklı menü olsun ki laf soyleyeyim :p

Dikkat et de iyice sakatlama kendini :)

Ben yazayım mı dicem ama sonra kötü oluyor :-)
evet canım 20 +20 dk yapıcam yinede geçti ben geçmicek sakat kaldım sandım ne acıdı:işsiz:
Ben 300 metrekare civarı olacağım o zaman :KK70:
ee bende dublex miyim:KK70::KK70::KK70:

aylık çok uzun olur istersen 15 günlük yap eskidende yapmıştık özge haftalık açıklıyodu..sen bilirsin yinede canım.

benimkilerin yanında seninkiler devede kulak kalır merak etme:KK51:

evet canım 20 +20 dk yapıcam yinede geçti ben geçmicek sakat kaldım sandım ne acıdı:işsiz:

ee bende dublex miyim:KK70::KK70::KK70:
Aman hepimizin bi tarafları birbirimizden fazla :halay:

Spor listesini 15 günde bir yazarım o zaman. Haftalık isterseniz öyle de olur. Excel de tabloyu hazırladım dün gece.

göğüs: 102 cm
bel :95 cm
göbek :101 cm
kalça :115 cm
bacak üst: sağ : 69 cm sol:70 cm
kol üst : sağ:34 cm sol:35 cm
bu ölçüler reglimin 2.günü alındığı için 1 hafta önceki olculerimden yaklasik 1er cm fazla çıktı. :oops:

göğüs: 102 cm
bel :95 cm
göbek :101 cm
kalça :115 cm
bacak üst: sağ : 69 cm sol:70 cm
kol üst : sağ:34 cm sol:35 cm
bu ölçüler reglimin 2.günü alındığı için 1 hafta önceki olculerimden yaklasik 1er cm fazla çıktı. :oops:

Olsun, 1 ay sonra karşılaştırınca daha mutlu olursun :rapci:

Ben 1 sene önce aldığım ölçüleri buldum telefonun not defterinde :) Sonuç olarak ben kiloyu göbeğe ve göğüse almışım sadece :KK6: Kalça da artmış ama cok fazla degil, üst bacak hemen hemen aynı.

Back
X