Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

En Büyük TÜRKİYE7 nisan haftalık hedeflerEn Büyük TÜRKİYE
moni>>>104,5
Cikilatacanavari >> 83.7
lydznp>>> 86
toplight>>>69,9
inatettimolacak>>> 62,7
BuRCuCuKkK >>> 55.7

:KK200:30 nisan hedefleri :KK200:
ebrusonmez > 54.9

fancynancy > 77
Cikilatacanavari >79.9
0zlem > 69.9
moni>99,9
toplight > 67
nilsub >75
lydznp > 82,9

Birumut > 50 ,5
inatettimolacak > 59,9
BuRCuCuKkK >53,5
bende niye yokum haftalıkta :(
79,5 benim de hedefim, umarımmmm

İşte bu gayretle sen 29 beden pantolonu çok çabuk alirsin:KK5:masallah sana :nazar:

Ooo tebrikler, darısı da başımıza :dua:

Benim 3ay once aldiklarim dusuyo belimden canim.. bence kucuk olani al sonra giyersin simdi elimdekilerle idare edersin.. bi ara indirim vardi mevsimlk bikac gömlek almistim o zaman l bedendim m almistim simdi hafiften bollasmaya basladi bile :KK66:
insallah insallah..:KK36:
36 beden olacagimiz zamanlarda gelir..:KK36:

Ne guzel erkenden kahvaltimi ettim.oglen vakti gorumcemler geldi kahvaltiya onlara hazirladim.Bende az yiyimm oglen yemegim olsun dedim.
Aksamda bisey yiyesim gelmedi.Birazda degisiklik olsun dedim.son zamanlar biraz fazla yedim sanki dengelensin dedim canim.
Sozde gittim diyetisyene sırf o tanita denilen tartida tartilmak icin ama bidahada gitmedim. Şu devlete ait bir yer acmislar orya gitmistim hem kan tahlili yapiyorlar hem diyetisten var ucretsiz. Cok uygulamadim listeyi ..:KK23:
Ayda 1 gel demisti 3 ayı gecmistir gitmedim.
Arada git canım. birde ücretsiz ayıp valla sana. yağ kas oranını öğrenirdin hiç değilse

Canım aslında senin insulin problemin de var, diyetisyene gidip liste uygulasan hem kontrol altında olsan daha iyi olur bence ama tabi ki sen bilirsin :)
0zlem 0zlem insülin direnci olan insanlara 1,5-2 saat aralıklarla ara öğünler veriyorlar. metabolizmayı canlı tutmak insülin salınımını azaltmak için.

iyi geceler şekerler:KK3:
bugün hiç uğrayamadım sabah 7.30 da evden çıktım bizim bebişin sünneti vardı hastanedeydik:KK46::nazar:
eve gelincede iş yemek vs derken bu saat oldu az sonrada bebişin yanına gidicem orada kalıcam bu gece :anne:
dua edin kızlar bebişimiz ağrısız sorunsuz geçirsin bu süreci:KK46:
Geçmiş olsun. ALLAH hayırlı uzun ömürler ve şifa versin inşALLAH :)

Kız bu öğlen aynı şeyi bende dedim :KK70: gayet güzel gidiyor maşallah :KK66:
Bu arada ben Dilekten diyetisyenin numarasını aldım whatsuppdan da emin olmadığımızda sorabilirmişiz :) hatta ilk sorumu sordum cevap direk hayır oldu :KK70: halbuki merak etmiştim kıymalı sebze yemeği kategorisine kıymalı biber dolması, sarma yada fırında yağsız karnıyarık ( ben yağsız tavada az yumuşatıp hiç yağ eklemeden fırına veriyorum diye de belirterek :KK70: ) giriyormu diye :KK70: Büyük kız tuturdu ben ancak kıymalı sebze karnıyarık yerim diye :KK70: dedim şansına küssün ben halimden nasılsa fazlasıyla memnunum :KK66:
Maalesef o canım sarmalar dolmalar karbonhidrat grubu :(
ama karnıyarık kıymalı sebze grubu niye değil onu anlamadım :işsiz:

Kızlarrr bugun Defacto'da gri bir kot denedim tayt gibi dar paca 30(40) beden tam oldu bel gobek kismi hic sıkmadı hatta cekince pay bile var.
Bide 29(38) beden denedim bacak kalca tam oturdu dugmesi kapanmadi 3-5 cm incelmem lazım. Kararsız kaldım almadan cıktım. En iyisi 69'u gorene kadar hic bisey almayim kendime.:63:
daha dur sen 29 beden de neyniş 27-26 falan alacağız o jeanleri :KK70:

0zlem 0zlem insülin direnci olan insanlara 1,5-2 saat aralıklarla ara öğünler veriyorlar. metabolizmayı canlı tutmak insülin salınımını azaltmak için.
Evet canim bir onceki hafta seninde iyi kilo verdigin hafta oyle beslendim hergun en asagi 5 ogun yedim 2-3 saatte bir ondan belkide 1 kilo verdim.. :KK19:
Gece ay bakildiginda aclik sekerim 140'tan 108'e dustugunu ogrendim. 3 aylik seker ortalamamda hba1c sinirin az altina inmis cok mutlu oldum :KK76: Hemde ilacsiz..:KK76:
Acaba insulin hormonumda dusmusmudur? :KK17:

Gerçekten süpersin. Çok iyi kilo vermişsin canım. Bu ayak nosu gerçek mi? Benimde kocaman oldu ayaklarım yaaaa :KK43: Doğumdan şundan bundan büyür diyorlar ama ben eski ayakkabılarımı giymek istiyorum. Nolur doğru de, kilo verince küçülüyor de :mad:
Kilo verince küçülürmü bilmem ama kilo alınca büyüyor. normalde 37 giyen ben 38 giyiyorum. evde 37 numara bir sürü ayakkabı var. :(

Evet canim bir onceki hafta seninde iyi kilo verdigin hafta oyle beslendim hergun en asagi 5 ogun yedim 2-3 saatte bir ondan belkide 1 kilo verdim.. :KK19:
Gece ay bakildiginda aclik sekerim 140'tan 108'e dustugunu ogrendim. 3 aylik seker ortalamamda hba1c sinirin az altina inmis cok mutlu oldum :KK76: Hemde ilacsiz..:KK76:
Acaba insulin hormonumda dusmusmudur? :KK17:
bence şekerin düşüyorsa hormon da normale döner. insülin direkt kandaki şeker ile alakalı biliyorsun. bece senin özel bir durumun var ve ona göre beslen. arada tarçınlı süt iç, naneli ayran iç, 1-2 ceviz yada badem. öyle oturup yemek yemeyeceksinki zaten. o hafta bende diyet listesine uymuştum. sonra bırakınca yine başa döndük. bunlar birşey biliyorda oraya oturuyorlar beslenme uzmanıyız diye. dediklerini yapmak lazım aslında :KK39:

kızlar dün akşam eşim rahatsızdı biraz ondan dolayı kızla hep ben ilgilendim. gelip 2 satır menüyü yazamadım.
işte menüm;
kahvaltı
1haşlanmış yumurta
1d tbe

ara 2gün kurusu kayısı

öğlen fırında kabak
yeşil salata yanına 4tn haşlanmış brüksel lahanası
3-4yk yoğurt pulbiber nane ve kekikli

ara yeşil elma
akşam
2yk kıymalı ıspanak
5yk barbunya pilaki