Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi geceler şekerler:KK3:
bugün hiç uğrayamadım sabah 7.30 da evden çıktım bizim bebişin sünneti vardı hastanedeydik:KK46::nazar:
eve gelincede iş yemek vs derken bu saat oldu az sonrada bebişin yanına gidicem orada kalıcam bu gece :anne:
dua edin kızlar bebişimiz ağrısız sorunsuz geçirsin bu süreci:KK46:

Geçmiş olsun canım. Bebis küçük olunca çok kolay atlatiyorlar. Oğlan 2 aylikken oldu, sadece ilk çişi biraz can yakıcı olmuştu. ..

günaydın kızlarrrr
bugun çok enerjiğim. nası gidiyor diyetler ?
geçmişi okudum da ayak numarası küçülme muhabbeti olmuş.
valla o bir gerçek. bi ara ayağıma ayakkabı bulamıyordum. sonra kilo verdim
2 numara küçüldü ayaklarım.

bu arada bu hafta çörekotu yagına basladım ama acımsı gibi ya.
size de öyle geliyor mu ?

Herkese gunaydinnn
Belki özele giderim canim ara ara aklim gidip geliyor. Aslinda hepsi bildigimiz seyler onemli olan surekli uygulayabilmemiz..:KK52:
Aynen canım sürekli uygulayınca insülin sorunun da kalmaz zaten
bugün hiç uğrayamadım sabah 7.30 da evden çıktım bizim bebişin sünneti vardı hastanedeydik:KK46::nazar:
eve gelincede iş yemek vs derken bu saat oldu az sonrada bebişin yanına gidicem orada kalıcam bu gece :anne:
Geçmiş olsunn insallah sorunsuzca atlatır. Biz de dogunca hemen sunneti yaptıralım diyoruz, ilk zamanlar daha rahat olur dedi doktor da...
Ay canım ya, Allah kolaylık versin, karnında burnunda. İnsaf yani, bazı kadınlar böyle ego manyağı oluyor maalesef. Sen bebişini düşün, ne hissedersen hissediyor canım.
Oyle yapiyorum canım, kadına da el insaf diyorum artık napayim

günaydınlarrrr
kızlarr ben bu hafta gene seyahate gidiyorum program değişti yarın gidiyorum eğer kg gecen haftadan düşük olursa yarın sabahki kilomu yazarım dün akşam çok yorgundum akşam 8,30 da yattım sabaha karşı kulak ağrısı ile kalktım sabah dr a gösterdim iltihap görünmüyor dedi ama kulak ağrısı neden kaynaklı bilemedim
bu sabah tartıldım cuma günki kg mun aynısı idi inşallah yarın sabah daha düşük olur

canım nasıl geçti geceniz daha bebeğin ağrı eşiği olmadığı için bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çok iyi yapmışsınız erkenden sünnet ettirmekle
Merhaba :)
Grup kurallarını okuyordum da, 2008 den bu yana hala bu düzen devam ediyor mu ? Aranıza katılmak istiyorum..
evet cnm 2008 den beri devam eden bir yarışma bu ve ilk zamanlarına göre daha düzenli oldu
şu an için listemiz dolu ama eğer motive olmak istiyorsan bize katılabilirsin liste müsait olunca seni de listeye alırız

canım nasıl geçti geceniz daha bebeğin ağrı eşiği olmadığı için bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çok iyi yapmışsınız erkenden sünnet ettirmekle

evet cnm 2008 den beri devam eden bir yarışma bu ve ilk zamanlarına göre daha düzenli oldu
şu an için listemiz dolu ama eğer motive olmak istiyorsan bize katılabilirsin liste müsait olunca seni de listeye alırız
Çok teşekkür ederim. Sizi de takip edeceğim fakat 14. takımdan davet aldım. Sanırım onlarla devam edeceğim.. Sizlere başarılar dilerim..

Herkese gunaydinnn

Aynen canım sürekli uygulayınca insülin sorunun da kalmaz zaten

Geçmiş olsunn insallah sorunsuzca atlatır. Biz de dogunca hemen sunneti yaptıralım diyoruz, ilk zamanlar daha rahat olur dedi doktor da...

Oyle yapiyorum canım, kadına da el insaf diyorum artık napayim
En güzeli küçükken sünnet olması. Peygamber Efendimizde oğullarını yada torunlarını çok hatırlamıyorum 7 günlükken sünnet etmiş. bir de 7 günlükken saçları kesilen çocuklar daha zeki olurmuş. bu hem bir sünnet hemde bilimsel olarak kanıtlanmış. Ben kızımda yapamadım. babası izin vermedi. oğlan olduğunda da bilmiyordum maalesef.

En güzeli küçükken sünnet olması. Peygamber Efendimizde oğullarını yada torunlarını çok hatırlamıyorum 7 günlükken sünnet etmiş. bir de 7 günlükken saçları kesilen çocuklar daha zeki olurmuş. bu hem bir sünnet hemde bilimsel olarak kanıtlanmış. Ben kızımda yapamadım. babası izin vermedi. oğlan olduğunda da bilmiyordum maalesef.
Aaa onu bilmiyordum :) Saçını komple kesemem ama ucundan ufak bi makas alırım anca :KK48:

güncel kilom 105,5Hoppa
30 nisan hedefimi yüksek tuttum çünkü diyetisyenin listeleri bu şekilde devam ederse ulaşabilirim diye düşündüm :KK39:inşallahh aminnn:dua:
birazda listedeki tek 3 haneli sayı olan benim size uygun olsun diye 2 haneli hedef seçtim:oops::KK70:
Birdaha üçleri hiç görme inşallah moni abla :))

kızlar hayırdır nerelerdesiniz
özellikle fattofit85 fattofit85 ve matilda34 matilda34 bu hafta katılımınızın iyi olacağına söz vermiştiniz böyle giderse üzgünüm ama diskalifiye etmek durumunda kalacağız önceki haftalarda mazeret beyan etmiştiniz ama kaç gündür yazmıyorsunuz umarım geçerli bir sebebiniz vardır

Selamün Aleyküm Kardeştakım :KK3::KK3::KK3::KK3:

Hazır az laptob başında oturabiliyorken sizlerede bir bakayım dedim ;)
Cumaya az kaldı umarım hepimiz çok güzel sonuçlar görürüz tartıda ;)

Benim şükür bugün 3.cü günüm diyetisyen listesine harfiyen uyduğum ve inşallah çok güzel rakamlar görürüm bende de şu 3lü rakamları bir daha asla görmemek üzere terk ederim ;)

Maalesef o canım sarmalar dolmalar karbonhidrat grubu :KK43:
ama karnıyarık kıymalı sebze grubu niye değil onu anlamadım :işsiz:

Valla bende anlamadım :( bugünde sadece evde kabağım var acaba kıymalı kabak sandal yapsam uyarmı :) sormakta istemiyorum ha bire soruyor olmamak için :) sonuçta kızartılmadan yapılacak ;) kıymalı sebze yemeği akşam menüsü ama olmadı sadece kabak yemeğini bol naneli yapıp az kıymalı sos yapıp ayrı mı yesem :) sizce olurmu

Back
X