Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK31: bu emojiye hiç dikkat ettiniz mi kızlar, bayrak sanıodum ben bayrak değilmiş yaw :skandal::KK48:
Evet yaa ben fark etmistim onu o yüzden birkac sefer kullanmaktan vazgectim :KK48:
Evet kaçamak yaptım. 2 küçük dilim börek yedim. 2 çatalda pasta :oops::oops:
2 kücük dilim börek ve 2 çatal pasta ile bu kadar alamazsın Ebrusum ya, ben dünyaları yiyorum her gün :KK48:

Evet yaa ben fark etmistim onu o yüzden birkac sefer kullanmaktan vazgectim :KK48:

2 kücük dilim börek ve 2 çatal pasta ile bu kadar alamazsın Ebrusum ya, ben dünyaları yiyorum her gün :KK48:
Yok ördeğim bu sadece bugunun kaçamağı, sıkı tutmak adına en azından eski kiloma dönene kadar menü paylaşayım, kaçamak yapmayayım diyordum da

WP_20170407_001.webp
270 kalori

:-):-):-) Oh güzel spor yapmışsın canım, şu squat a bende bir başlasam iyi olacak. O göbeğe faydalı mı biliyor musun tatlım? Yoksam sadece bacak ve totiş mi çalıştırıyor?
Canım aslında bacak ve kalcaya etki etmis gibi gorunsede butun vucuta etkili bir hareket.Gobegini iceri cekipte yap.Rahat rahat yapicak kivama geldigindede dambilla falanda yaparsin hareketin etkisini arttirmis olursun canim.
Jump squatta yap ziplayap cook yorucu oluyor.:KK6::KK6:

Back
X