- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #239.361
aynen öyleMahmut bir spor aleti mi bana mı öyle geliyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyleMahmut bir spor aleti mi bana mı öyle geliyor![]()
Ay çok güldüm kızEs deneme bir iki...
Mahmuttan canlı yayından sesleniyorum 25. Dk yım ferah canlı yayın yaparda ben eksik kalır mıyım..![]()
Ya evet Ebru'yu görünce ben hamile halimle az bile almışım diyorum
Mahmut bir spor aleti mi bana mı öyle geliyor![]()
Ne yedin de Ebrucuğum sana bu kadar vicdan yaptırdı, kaçamak yapmıştın değil mi?Kim yazacak cezamı bekliyorum.![]()
Kendisi eliptik bisiklet olur aslında ama Nilgüncüğümüz yaninilsub kendisine bu adı daha uygun bulmuştur
![]()
Evet bir haftanın değil, pazartesi 56.5'dim ama yinede kötü ya.. Hemen toparlayayım.Ya evet Ebru'yu görünce ben hamile halimle az bile almışım diyorum
Ama sanırımebrusonmez 1 haftada almadı o kadar kiloyu degil mi? Gecen hafta kilo yazmamıstın sanırım?
Evet kaçamak yaptım. 2 küçük dilim börek yedim. 2 çatalda pastaNe yedin de Ebrucuğum sana bu kadar vicdan yaptırdı, kaçamak yapmıştın değil mi?
Haahaa bende yeni çaktım.bu emojiye hiç dikkat ettiniz mi kızlar, bayrak sanıodum ben bayrak değilmiş yaw
![]()
Evet yaa ben fark etmistim onu o yüzden birkac sefer kullanmaktan vazgectimbu emojiye hiç dikkat ettiniz mi kızlar, bayrak sanıodum ben bayrak değilmiş yaw
![]()
2 kücük dilim börek ve 2 çatal pasta ile bu kadar alamazsın Ebrusum ya, ben dünyaları yiyorum her günEvet kaçamak yaptım. 2 küçük dilim börek yedim. 2 çatalda pasta![]()
Biz aramızda spor konusunda da yarışıyoruz.Çok iyiymiş.
Spor bol galiba takımda maşallah.![]()
aa... bende şimdi farkettimbu emojiye hiç dikkat ettiniz mi kızlar, bayrak sanıodum ben bayrak değilmiş yaw
![]()
Biz aramızda spor konusunda da yarışıyoruz.![]()
Yok ördeğim bu sadece bugunun kaçamağı, sıkı tutmak adına en azından eski kiloma dönene kadar menü paylaşayım, kaçamak yapmayayım diyordum daEvet yaa ben fark etmistim onu o yüzden birkac sefer kullanmaktan vazgectim
2 kücük dilim börek ve 2 çatal pasta ile bu kadar alamazsın Ebrusum ya, ben dünyaları yiyorum her gün![]()
Eki Görüntüle 1978861
270 kalori
Canım aslında bacak ve kalcaya etki etmis gibi gorunsede butun vucuta etkili bir hareket.Gobegini iceri cekipte yap.Rahat rahat yapicak kivama geldigindede dambilla falanda yaparsin hareketin etkisini arttirmis olursun canim.Oh güzel spor yapmışsın canım, şu squat a bende bir başlasam iyi olacak. O göbeğe faydalı mı biliyor musun tatlım? Yoksam sadece bacak ve totiş mi çalıştırıyor?