Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE14 Nisan hedefleriEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

maJun---- 71.2 kg
ebrusonmez---- 56.2
servey---- 71.4
BuRCuCuKkK---- 55.1
nilsub---- 77,9
lydznp--- 85,1
0zlem ---73.5
moni---102,5
Aytozuvegece ---73.9
Cikilatacanavari --83
hedef38beden-- 85,5

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE14 Nisan hedefleriEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

maJun---- 71.2 kg
ebrusonmez---- 56.2
servey---- 71.4
BuRCuCuKkK---- 55.1
nilsub---- 77,9
lydznp--- 85,1
0zlem ---73.5
moni---102,5
Aytozuvegece ---73.9
Cikilatacanavari --83
hedef38beden-- 85,5
fancynancy-- 78,7

Bi daha da artık sonuçlara eklerim kendimi :halay:

Squat ve plank yapanlara sesleniyorum, nasıl yapıyorsunuz ya maşallah. Squat yapim dedim 20.sinde dizlerim az daha zorlasam eminim bağırırdı. Planksa çok komikti, yeni doğan kediler in hani patileri titrer ya resmen öyle titredi her tarafım ya. :olamaz:

Ben agir agir ilerliyorum canim siz beni sollarsınız..:KK66:
Az once kızımı omuzuma oturttum(24 kilo civarı) onu tasiyarak 20 tane sumo squat yaptım.:KK6::KK6:
Sumo squat diyor ya, kız gelir oraya saçını başını yolarım senin :KK70::KK70::KK70:
Bende çocuklarla boğuştum, heh. Sadece sumo mu oluyorum :rolleyes:

Yine kaçamak mı yaptın kız :dondurma:
Bebek mevlütüne gittim bugün kardeşim
Çocuk tabağı yedim ama pilav hiç yemiyordum diyete başladığımdan bugüne ee tatlısı dolması az az da olsa sisirdi Allah'tan erken saatlerde yedim yuruyuse gideceğim az sonra evrede oturmam leslie mı yaparım inşallah off patliyorum

Son düzenleme:
Bebek mevlütüne gittim bugün kardeşim
Çocuk tabağı yedim ama pilav hiç yemiyordum diyete başladığımdan bugüne ee tatlısı dolması az az da olsa sisirdi Allah'tan erken saatlerde yedim yuruyuse gideceğim az sonra evrede oturmam leslie mı yaparım kararım inşallah off patliyorum
Çok abartmadıysan sporlarınla yakarsın o zaman canım.

Squat ve plank yapanlara sesleniyorum, nasıl yapıyorsunuz ya maşallah. Squat yapim dedim 20.sinde dizlerim az daha zorlasam eminim bağırırdı. Planksa çok komikti, yeni doğan kediler in hani patileri titrer ya resmen öyle titredi her tarafım ya. :olamaz:

Sumo squat diyor ya, kız gelir oraya saçını başını yolarım senin :KK70::KK70::KK70:
Bende çocuklarla boğuştum, heh. Sadece sumo mu oluyorum :rolleyes:
Canım yapa yapa alısırsın.. Diyelim 20 tane squat yaptın ve devam edemiyorsun. 20 mekik cek. Sonra bidaha squat yap. Sonra jumping jack yap.arkasindan yine squat. Aa sende eliptik var dimi. 10 dk eliptik yap sonra squat yap.. sonra yine eliptik arkasindan jump squat sonra yine eliptik. Hem daha etkili oluyor. Kendi kendine cesitlendirebilirsin.
Plankı hergun dene kronometreyi ac bugun 10-20 kadar saniye dur.. Hergun yapa yapa daha uzun sure yapabilirsin zaten.

Kızlar bugünkü menumu paylasayim
Sabah 11 de
Peynirli yumurta
4 dilim kaşar
Bir dilim kızarmış ekmek
Saat 4 de
Az tavuklu pilav
5 tane yaprak dolması
Bir dilim baklava
2 bardak ayran
Bir lokum
Saat 6 da
3 bardak çay
Gün içinde 1lt su içtim
2 ye tamamlarim
Kayısili form çayı içerim
Yürüyüşe gidiyorummm
Saat 10 dan sonra leslie yapacağım 45 dakika kadar duruma göre devam ederim
Herkese hayırlı hafta sonları olsun
Pazartesi günü bildirim kilom

Kızlar bugünkü menumu paylasayim
Sabah 11 de
Peynirli yumurta
4 dilim kaşar
Bir dilim kızarmış ekmek
Saat 4 de
Az tavuklu pilav
5 tane yaprak dolması
Bir dilim baklava
2 bardak ayran
Bir lokum
Saat 6 da
3 bardak çay
Gün içinde 1lt su içtim
2 ye tamamlarim
Kayısili form çayı içerim
Yürüyüşe gidiyorummm
Saat 10 dan sonra leslie yapacağım 45 dakika kadar duruma göre devam ederim
Herkese hayırlı hafta sonları olsun
Pazartesi günü bildirim kilom

Canım yapa yapa alısırsın.. Diyelim 20 tane squat yaptın ve devam edemiyorsun. 20 mekik cek. Sonra bidaha squat yap. Sonra jumping jack yap.arkasindan yine squat. Aa sende eliptik var dimi. 10 dk eliptik yap sonra squat yap.. sonra yine eliptik arkasindan jump squat sonra yine eliptik. Hem daha etkili oluyor. Kendi kendine cesitlendirebilirsin.
Plankı hergun dene kronometreyi ac bugun 10-20 kadar saniye dur.. Hergun yapa yapa daha uzun sure yapabilirsin zaten.
Eh hadi bakalım inşallah alışırım :işsiz:
Ama seni tebrik etmem gerekiyor tatlım, birde sırtında 25 kg ile yapmışsın, ayakta alkışlıyorum :KK52:

Back
X