- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #239.541
Ekle tabi canım.Beni de ekleyelim mii??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekle tabi canım.Beni de ekleyelim mii??
Vaaayyy
14 Nisan hedefleri
maJun---- 71.2 kg
ebrusonmez---- 56.2
servey---- 71.4
BuRCuCuKkK---- 55.1
nilsub---- 77,9
lydznp--- 85,1
0zlem ---73.5
moni---102,5
Aytozuvegece ---73.9
Cikilatacanavari --83
hedef38beden-- 85,5
Rakibim güçlü ondan gözüm korktu..Vaaayyyharikasın canım.
Hahaha ay inatla eklenmiyorsun ya listeye cok güldümAy ben yine yokum çıldıriciimmm![]()
Evet ya almıyorlar beni listeye kaptanım, bişi söyle şunlaraHahaha ay inatla eklenmiyorsun ya listeye cok güldüm![]()
Ben agir agir ilerliyorum canim siz beni sollarsınız..
Sumo squat diyor ya, kız gelir oraya saçını başını yolarım seninBen agir agir ilerliyorum canim siz beni sollarsınız..
Az once kızımı omuzuma oturttum(24 kilo civarı) onu tasiyarak 20 tane sumo squat yaptım.![]()
Bebek mevlütüne gittim bugün kardeşimYine kaçamak mı yaptın kız![]()
Ben agir agir ilerliyorum canim siz beni sollarsınız..
Az once kızımı omuzuma oturttum(24 kilo civarı) onu tasiyarak 20 tane sumo squat yaptım.![]()
Çok abartmadıysan sporlarınla yakarsın o zaman canım.Bebek mevlütüne gittim bugün kardeşim
Çocuk tabağı yedim ama pilav hiç yemiyordum diyete başladığımdan bugüne ee tatlısı dolması az az da olsa sisirdi Allah'tan erken saatlerde yedim yuruyuse gideceğim az sonra evrede oturmam leslie mı yaparım kararım inşallah off patliyorum
Squat ve plank yapanlara sesleniyorum, nasıl yapıyorsunuz ya maşallah. Squat yapim dedim 20.sinde dizlerim az daha zorlasam eminim bağırırdı. Planksa çok komikti, yeni doğan kediler in hani patileri titrer ya resmen öyle titredi her tarafım ya.![]()
Canım yapa yapa alısırsın.. Diyelim 20 tane squat yaptın ve devam edemiyorsun. 20 mekik cek. Sonra bidaha squat yap. Sonra jumping jack yap.arkasindan yine squat. Aa sende eliptik var dimi. 10 dk eliptik yap sonra squat yap.. sonra yine eliptik arkasindan jump squat sonra yine eliptik. Hem daha etkili oluyor. Kendi kendine cesitlendirebilirsin.Sumo squat diyor ya, kız gelir oraya saçını başını yolarım senin
Bende çocuklarla boğuştum, heh. Sadece sumo mu oluyorum![]()
Eh hadi bakalım inşallah alışırımCanım yapa yapa alısırsın.. Diyelim 20 tane squat yaptın ve devam edemiyorsun. 20 mekik cek. Sonra bidaha squat yap. Sonra jumping jack yap.arkasindan yine squat. Aa sende eliptik var dimi. 10 dk eliptik yap sonra squat yap.. sonra yine eliptik arkasindan jump squat sonra yine eliptik. Hem daha etkili oluyor. Kendi kendine cesitlendirebilirsin.
Plankı hergun dene kronometreyi ac bugun 10-20 kadar saniye dur.. Hergun yapa yapa daha uzun sure yapabilirsin zaten.