Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

IMG_5657.webp
IMG_5658.webp
IMG_5659.webp

Hangisini beğenirseniz kızlaaaar, bende bir seçim yapıp başlayacağım, kollarım toparlansın azıcık.

Eklentiler

• IMG_5660.webp
    IMG_5660.webp
    15 KB · Görüntüleme: 32
bilmem nazara nazar kaç yazar hesabı bir dk falan üzüldüm tamam yeter bu kadar:KK70::KK70::KK70: ay valla sağlıktan başka hiçbişe takmıyorum kafamı herşey hal olur hepimizin ailesi sağlık sıhhat versin rabbim devletimize zeval vermesin :dua:
başkada bişeye üzülemem :KK70:
aminnn, tabi canım, en önemlisi sağlık. aferin kız, takma tabi :super:

kızlar dün hibiskus çayının faydalarını öğrendim. tam benlikmis :KK48:
tip 2 diyabete, şişliğe iyi geliyormuş. daha bisürü faydası var ama beni bu kadarı ilgilendirdi. mide kanserini önlüyormuş. hamileler ve sut verenler için tavsiye etmiyorlar.gunde 2 fincan icilebiliyormus. ilginizi cekerse bir bakın. ben bugün 2 fincanlik demledim. icine 1 çubuk tarçın ve 1 dilim taze zencefil koydum. 15dk demledim. kipkirmizi ve ekşi bir cay oldu. icimide kolay. lezzetli bir cay. tavsiye ederim. :KK52:

Ben içemicem o zaman. Bu gidişle de uzun bir süre gibi görünüyor. :KK12: Oğlan süte çok düşkün napcam bilmem.

kullanacak pek biryer bulamamıştım :KK70::KK70::KK70:
Güzel olmuş güzel :KK70:

Ah bu kocalar hep böyle ya, şu grupta bile kac koca magduru var :)
Aman ya, neyse çok darladım bugün kendisini, bakalım başlıcak mı o da diyete.

yok tatlım ne gezmesi iş için çıkıyorum şehir dışına aksilik dün akşam küçük ateşlendi bugün de pek keyfi yok onu hasta bırakıp gitmek işime gelmiyor ama ekmek parası mecbur gideceğim. bu arada sen troid işini ne yaptın tahlillerini yaptırdın mı yakın zamanda
listeden kaçla ayrılmıştın ona bakarız extrem duruma girebilir ona göre listeye girebilirsin
Miniğe çok geçmiş olsun, iyileşmiştir umarım canım. :dua:

Bugünkü menüm

Sabah
bir elma Bir kase yoğurt

öğlen
2 kase Toga çorbası (yayla çorbasının bugday ile olanı gibi birsey)

akşam
4 tane fırın köfte, salata

Su 3 litre, 5 sade t.kahvesi, 1 Yeşilcay
Spor 1 mil lesie express, jillian level 1

Tatlım spor listesi tutuyoruz ya ben yürüyüş ve Leslie vs leri dakika oalrak ekliyorum. Şimdi kafama göre de yazmak istemiyorum, bazıları express bazıları değil vs. Mesela senin 1 milleri 15 dk, 2 milleri 30 dk giriyorum. Egzersizlerine süre de yazabilir misin canım?

Menüm;
Aspir yagı ve elma sirkeli su

08:00
2 dilim tb ekmegi
Bir kac dilim sürk ve peynir
8 yesil zeytin ve çay

11:00
1 kupa sütlü filtre kahve
1 salatalık,1 yaprak marul

12:30
1 kase dogranmıs lahana
5 yk yogurt
1 wasa

17:30
Hamsi tava
Salata
2,5 dilim pide ekmek( olmasa super olacaktı ama sade yiyemedim.o_O)

2 L su
2 büyük türk kahvesi

Spor;
30 dakika ZUMBA
60 sumo squat(24 kilo agırlıkla)
30 tam mekik(top tutarak)
150 ip atlama :spor:
2 dk plank
Toplam 2 saat yuruyus(11500 adım) (bunun 50 dakikası sabah tembolu yuruyus,geri kalanı sahilde ve avm'de gezinme)
Simdide 30 dakika kızımla ve kardesimle dans ediyoruz.:KK76:

Oh oh, azıcık yapacak spor bize de bıraksaydın şekerim :KK70::KK70: O nasıl bir enerjidir maşallah:nazar::nazar::nazar: menünde çok güzel, o pide de olmasa eriyip gitcen valla gözümüzün önünde :KK70::KK70::KK70:

Offf bugün diyette değildim ben ya bildiğin tatil verdim kendime ne gördüysem gömdüm neler neler korkunçtu karnım ağrıyor şimdi de çok yoruldum tüm gün gezdim az sonra uyucam yarın bi sürü spor cezası verdim kendime :(

Ah canim bir bilebilsem.. Bazen uzuluyorum bazende gec olsun saglam olsun diyorum. :KK51:
Bu arada dort dortluk dikkat edemiyorum esim izindeo_O Problem oluyor yemek konusunda tamamen kendimi cekince bende elimden geldigi kadar dikkat edip saglikli seylere yonelmeye calisyorum.Mesela bugun pide ekmek olmasaydi menumde 10 numara olacakti tatlimm. :kk77:
Metabolizma yavas, insulin direnci falan hepsi birlesinde etkiliyordur..:KK12:

Canım bu T3 T4 falan hormonlarına baktırdın mı? Metabolizma için ne bileyim beslenme önerisi ya da ilaç falan vermiyorlar mı? Benim de metabolizma hızını gösteren t lerden biri, hangisiydi hatırlamıyorum hamileyken epey düşük çıkmıştı. Normal şartlar altında hamilelikte iki katına çıkması gerekirken normal değerinden bile düşüktü dr.um doğumdan sonra bakalım demişti ama ben ihmal ettim. İnşallah yarın kan testlerimi yaptırıp baktıracağım.
Bunun bir çözümü yok mudur? İnsülin direnci ne derece etkiler tabi onu da bilmiyorum. Üzülüyorum da yazmışsın ya, bir şekilde bir çözüm bulunabilir belki tatlım.

Eve yakın bır yuruyus yolu var 1 tam tur yaklasık 9-10 dk suruyor 10 dk cıvarında benim tempomla bugun orada 10 tur attım yanı 100 dk :nazar::KK31:

:KK9::KK9:

menüde paylaşayım bugün:KK72:

bugünkü menüm:

sabah(11:30)
4 kaşık nesfit tam tahıllı
1 bardak süt
1 ç.k toz tarçın

Ara()
yok

ara(13:00)
10tane kuru üzüm

Öğlen(14:00)
Çorba
salata

Ara(16:00)
1 kivi
1 bardak sıcak su

Ara ()
yok

Akşam(20:30)
salata
1 porsiyon et döner
1 tandırda lavaş(ince, hazırlardan değil)

Ara(22:00)
çay

içilen su:3 litre
yapılan hareket:şile saklı gölde yürüyüş

30 dk kdar diyelim
Cumanın şampiyonu belli oldu benceee, harika gidiyorsun canım :super::KK9:

Akşam yemeğinden önce yarım saat önce chia tohumu ve kefir(1 tatlı kaşığı, yarım çay bardağı)
Chia tohumu ve kefir dikkatimi çekti canım, kahvaltıdan önce de yazmışsın. Tokluk falan mı veriyor acaba?
Bu arada menünde çok güzel :super:

iyi gecer herkese:)
İyi geceleeer :uykucu: ve hatta :KK31: hahaha

Offf bugün diyette değildim ben ya bildiğin tatil verdim kendime ne gördüysem gömdüm neler neler korkunçtu karnım ağrıyor şimdi de çok yoruldum tüm gün gezdim az sonra uyucam yarın bi sürü spor cezası verdim kendime :KK43:
eh şimdiden kolay gelsin o zaman sana canım. Bende tam kendime bir tek ben varım herhalde bu saatte buralarda diyordum :)

Kahvaltı
Simit + karper + jambon
Çay

Ara
2 fincan limonlu yeşil çay

Öğle
Filtre kahve
1 portakal
(Kahvaltımı geç yapınca acıkmadım)

Akşam
1 kase Mercimek çorbası
4 tane piliç köfte
2 yk pilav
3 yk zeytinyağı pırasa

Ara
Çay
1 tane çörekotlu grissini
1 tane halka (galeta gibi birşey)
Yarım susamlı kandil simidi

Su:
2,5 lt

Spor:
40 dk Leslie 2 mile Power walk (çocuklar sağolsun geri ala ala yapınca bu kadar sürdü)
35 dk eliptik
30 squat
25 sn plank

:KK9::KK9:

Chia tohumu ve kefir dikkatimi çekti canım, kahvaltıdan önce de yazmışsın. Tokluk falan mı veriyor acaba?
Bu arada menünde çok güzel :super:

Hem tokluk verdiği hem de kilo vermeyi kolaylaştırdığı söyleniyor fancy'cim.
Tiroid sorunum olduğu için kolay kilo veremiyorum ama diyete başladığımdan beri(25'inde başladım.) kullanıyorum ve etkisini gördüğümü düşüyorum.
90,5 ile başlamıştım. 86,8'im şu an.
Henüz emin olamadım ama etkisi olduğunu hissediyor gibiyim.

Sallama çay mı yoksa aktardan mı aldın acaba?
Merak ediyorum ben bu çayı, bakalım etkisini nasıl göreceksin.

Ayy, kolay gelsin kaptanım.
Ben izinlisin falan zannettim.
Çok zor gerçekten çocukları bırakıp.

Tiroid aynen devam ne yazık ki, ilaç kullanıyorum. Bir süre ilaçları falan tamamen bırakmamıştım. Tekrar başladım.
Bünyemi toparlamaya başladığını hissediyorum.

Özlemcim aspir yağını ne zamandır kullanıyorsun?
Etkisini gördün mü?
Ben de aldım geçen de spordan önce kullanacağım, genellikle unutuyorum.
Sporsuz etkisi olmuyormuş zaten de.

Kaptanım, aynen 74 ile ayrılmışım ben de bakmıştım 1-2 gün önce.
Şimdi 87'yim.
Aradan çok hafta geçti tabi.
1 yılı geçmiş olabilir.
Canım 3 haftadır haftada 2-3 defa uyanir uyanmaz iciyorum 1 cay kasigi. Diger 3-4 gunde corekotu yagi iciyorum. 1 gun hic bisey icmiyorum.
Kabızlık icin almistim simdi faydasini gordumde diyemem gormedimde diyemem. Cunku ciddi derecede kabizlik sorunum vardi.ama cook az yiyip cooook hareket ediyordum.Resmen ac yasiyordum!! 3 haftadirda normal olculerde yemeye basladim ogunlerime meyve ve ekmek ekledim.Duzenli beslenmem mi ise yaradi bu yag mi bilemiyorum. 3 haftadir cok problem cekmedim kabizlik konusunda oluyorsada o yasadigimin yaninda hic biseydir.:KK37:
Kullanan arkadaslarda vardı onla gorunce yazar sana.:KK19:

Eki Görüntüle 1979998 Eki Görüntüle 1979999 Eki Görüntüle 1980000

Hangisini beğenirseniz kızlaaaar, bende bir seçim yapıp başlayacağım, kollarım toparlansın azıcık.
Hepsini begendim bunları biyere asalim gordukce yapariz.
:KK6:
Oh oh, azıcık yapacak spor bize de bıraksaydın şekerim :KK70::KK70: O nasıl bir enerjidir maşallah:nazar::nazar::nazar: menünde çok güzel, o pide de olmasa eriyip gitcen valla gözümüzün önünde :KK70::KK70::KK70:
ahhhh insalllahhhh:KK36::KK36:

Offf bugün diyette değildim ben ya bildiğin tatil verdim kendime ne gördüysem gömdüm neler neler korkunçtu karnım ağrıyor şimdi de çok yoruldum tüm gün gezdim az sonra uyucam yarın bi sürü spor cezası verdim kendime :KK43:
:KK62::KK62: Oldu mu simdi bu yaptigin??!! Hadi 1-2 kacaamak yaptin yetmiyor mu? Menude yok sanki yoksa benim mi gozumden kacti? :KK62::KK62:

Menümü de yazıp kaçayım, size GÜNAYDINLAAARRRR o zaman, bana da iyi gecelerrrr :KK31::KK31::KK31:
günaydın.. ay ne kadar geç yatmışsınız ben 7. rüyamdaydım bu saatte:uykucu:
Günaydın kızlar, 25 dakika kadar yuruyusumu yaptım simdi annemde kahve icip bir okadar daha yuruyup eve gidecem.:KK6:
günaydın :nazar: bende yürüdüm geldim :KK76: kahvaltımı hazırladım kızımı okula yolladım çay içiyorum:KK50:
Günaydın 5. takımın kızları :KK50:
günaydın şekerim:KK54:

kızlar aslında 2-3 gündür değişik hallerdeyim reglim 1 gün bile sürmedi kesildi iştahımda feci bir artış var (kaçamak yapmıyorum) tatlı tuzlu acı ekşi herşeyi yiyesim var :kk77:feci şiş karnım ne yesem midem bulanıyor :kusmuk:
akşam oldumu uykudan gözlerim kapanıyor..:uykucu:
bir garip hallerdeyim bahar havasından olurmu eşim hamilemisin yoksa dedi ödümü kopardı:KK17:

Back
X