Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım bu T3 T4 falan hormonlarına baktırdın mı? Metabolizma için ne bileyim beslenme önerisi ya da ilaç falan vermiyorlar mı? Benim de metabolizma hızını gösteren t lerden biri, hangisiydi hatırlamıyorum hamileyken epey düşük çıkmıştı. Normal şartlar altında hamilelikte iki katına çıkması gerekirken normal değerinden bile düşüktü dr.um doğumdan sonra bakalım demişti ama ben ihmal ettim. İnşallah yarın kan testlerimi yaptırıp baktıracağım.
Bunun bir çözümü yok mudur? İnsülin direnci ne derece etkiler tabi onu da bilmiyorum. Üzülüyorum da yazmışsın ya, bir şekilde bir çözüm bulunabilir belki tatlım.
Cok etkiliymis canim. Kizima dogum yaptiktan sonra dr kilo vermen imkansiz hergun spor,diyet ve ilac kullanman lazim dedi. Ama emzirdigim icin ilac kullanamadim. Ama sporla ve diyetle 83'ten 67'ye kiloya indim yine burada ama baska takimdaydim. Aman dedim kendi kendime ozel hastane surekli gidim diye dr oyle abartarak soylemistir dedim. Bak iste ne guzelde veriyorum falan filan. Sonra ben kendimi biraktim. Yine kilo aldim. Ama bu defa ayni seyleri daha cok dikkatli ve istikrarli bir sekilde yapmama ragmen tık yok 3 ay boyunca 1 kilo bile veremedim. 1 kacamagim bile olmadi 3 ay. Sonra tekrar dr.a gittim megerse degerlerim daha cok yukselmis. Ozaman bir donem ilac kullandim seker ilaci veriyorlar bunun icin. Sonra yine bıraktim ilacida diyetide.Boyle kisirdongu iste benimki. Her olculdugunde aclik sekerim bir tik yuksek cikiyordu.en son agustos ayinda 140 cikti. Ben afalladim simdi boyleyse bundan 5-10 yil sonra halim ne olur dedim. Kizimda okula basladi iste ozamanlar 84 kiloydum ve hergun o gidince yurumeye basladim normaldede yururdum ama duZenli degil. Simdi duzenli spor yapiyorum.yeme duzenim dort dortluk olmasa dikkat ediyorum cok kismadan cok kisincada biryerde patlak veriyor.iste ilk donem okullar acildigindan bu yana kilom 84'ten 74'e sekerimde 140'ta 108'e indi.Cok uzun anlattim ama sizce bu sekilde iyi mi? Yoksa daha hIzli kilo verebilme ihtimalim olcak diye ilac kullanmalimiyim?
Takima ocak ayinda geldim. Buraya geldikten sonra daha cok dikkat etmeye basladim. Yani ocaktan bu yanada 5 kilo falan vermisim cok mu az sizce?

Son düzenleme:
günaydın.. ay ne kadar geç yatmışsınız ben 7. rüyamdaydım bu saatte:uykucu:

günaydın :nazar: bende yürüdüm geldim :KK76: kahvaltımı hazırladım kızımı okula yolladım çay içiyorum:KK50:

günaydın şekerim:KK54:

kızlar aslında 2-3 gündür değişik hallerdeyim reglim 1 gün bile sürmedi kesildi iştahımda feci bir artış var (kaçamak yapmıyorum) tatlı tuzlu acı ekşi herşeyi yiyesim var :kk77:feci şiş karnım ne yesem midem bulanıyor :kusmuk:
akşam oldumu uykudan gözlerim kapanıyor..:uykucu:
bir garip hallerdeyim bahar havasından olurmu eşim hamilemisin yoksa dedi ödümü kopardı:KK17:
Reglin niye oyle oldu acaba tatlim ilac kullandin mi ogun?
Cok erken uyaniyoruZ canim bide hareketliyiZ O yuzden erken uykumuz geliyor. Son zamanlarda bende oturdugum yerde uyur oldum.
Olmadi bir test yap.o_O

günaydın.. ay ne kadar geç yatmışsınız ben 7. rüyamdaydım bu saatte:uykucu:

günaydın :nazar: bende yürüdüm geldim :KK76: kahvaltımı hazırladım kızımı okula yolladım çay içiyorum:KK50:

günaydın şekerim:KK54:

kızlar aslında 2-3 gündür değişik hallerdeyim reglim 1 gün bile sürmedi kesildi iştahımda feci bir artış var (kaçamak yapmıyorum) tatlı tuzlu acı ekşi herşeyi yiyesim var :kk77:feci şiş karnım ne yesem midem bulanıyor :kusmuk:
bir garip hallerdeyim bahar havasından olurmu eşim hamilemisin yoksa dedi ödümü kopardı:KK17:
Hayırlısı olsun diyeceğim ama 1 gün regl olmuşsun sanmam hamile olduğunu. benim 3 damla geldi dr. düşüyormuş son anda tutunmuş dedi.
Uzun zamandır sağlıklı besleniyoruz ya canımız çekiyordur yiyemediğimiz şeyleri. psikolojiktir yaa..
miden de havalardan öyledir. bir sıcak bir soğuk bu aralar.

Cok etkiliymis canim. Kizima dogum yaptiktan sonra dr kilo vermen imkansiz hergun spor,diyet ve ilac kullanman lazim dedi. Ama emzirdigim icin ilac kullanamadim. Ama sporla ve diyetle 83'ten 67'ye kiloya indim yine burada ama baska takimdaydim. Aman dedim kendi kendime ozel hastane surekli gidim diye dr oyle abartarak soylemistir dedim. Bak iste ne guzelde veriyorum falan filan. Sonra ben kendimi biraktim. Yine kilo aldim. Ama bu defa ayni seyleri daha cok dikkatli ve istikrarli bir sekilde yapmama ragmen tık yok 3 ay boyunca 1 kilo bile veremedim. 1 kacamagim bile olmadi 3 ay. Sonra tekrar dr.a gittim megerse degerlerim daha cok yukselmis. Ozaman bir donem ilac kullandim seker ilaci veriyorlar bunun icin. Sonra yine bıraktim ilacida diyetide.Boyle kisirdongu iste benimki. Her olculdugunde aclik sekerim bir tik yuksek cikiyordu.en son agustos ayinda 140 cikti. Ben afalladim simdi boyleyse bundan 5-10 yil sonra halim ne olur dedim. Kizimda okula basladi iste ozamanlar 84 kiloydum ve hergun o gidince yurumeye basladim normaldede yururdum ama duZenli degil. Simdi duzenli spor yapiyorum.yeme duzenim dort dortluk olmasa dikkat ediyorum cok kismadan cok kisincada biryerde patlak veriyor.iste ilk donem okullar acildigindan bu yana kilom 84'ten 74'e sekerimde 140'ta 108'e indi.Cok uzun anlattim ama sizce bu sekilde iyi mi? Yoksa daha hIzli kilo verebilme ihtimalim olcak diye ilac kullanmalimiyim?
Takima ocak ayinda geldim. Buraya geldikten sonra daha cok dikkat etmeye basladim. Yani ocaktan bu yanada 5 kilo falan vermisim cok mu az sizce?
Harikasın canım benim. çok güzel kilo vermişsin. :KK9:
şekerinde normale dönmüş. Dr. bence bir git belkide o ilaçları vermeyecek sana. Kilo verdikçe daha da sağlıklı olacaksın ALLAHIN izniyle inşALLAH. :super:
Ocaktan bu yana 5 kilo vermen bir sıkıntı mı bilemedim. Ama senin ara öğünlerini kaçırmaman lazım. sağlık sorunu olmayan insanlarda bile ara öğün atlandığında kilo verme yavaşlıyor. Senin metabolizmanı hızlı tutman gerek. Başaracaksın :KK200::nazar::KK68:

Reglin niye oyle oldu acaba tatlim ilac kullandin mi ogun?
Cok erken uyaniyoruZ canim bide hareketliyiZ O yuzden erken uykumuz geliyor. Son zamanlarda bende oturdugum yerde uyur oldum.
Olmadi bir test yap.o_O
yok canım ilaç almadım ama moralim bozuldu şiştim davul gibi tartılmadım bile bu sabah:olamaz:
Hayırlısı olsun diyeceğim ama 1 gün regl olmuşsun sanmam hamile olduğunu. benim 3 damla geldi dr. düşüyormuş son anda tutunmuş dedi.
Uzun zamandır sağlıklı besleniyoruz ya canımız çekiyordur yiyemediğimiz şeyleri. psikolojiktir yaa..
miden de havalardan öyledir. bir sıcak bir soğuk bu aralar.
inşALLAH canım havalardandır...:KK51: aman gebelik olmasında rabbim isteyene versin :dua:

Pazartesi kilosu bildirim
Cuma günü ile aynıyim kızlar ucgundur aynıyım inşallah siz eksilerle gelmişsinizdir
Bugün kendi işyerimizde tadilat yapıyoruz boya yapmaya gidiyorummm akşam birkat yaptık ... sonrada temizlik

Harikasın canım benim. çok güzel kilo vermişsin. :KK9:
şekerinde normale dönmüş. Dr. bence bir git belkide o ilaçları vermeyecek sana. Kilo verdikçe daha da sağlıklı olacaksın ALLAHIN izniyle inşALLAH. :super:
Ocaktan bu yana 5 kilo vermen bir sıkıntı mı bilemedim. Ama senin ara öğünlerini kaçırmaman lazım. sağlık sorunu olmayan insanlarda bile ara öğün atlandığında kilo verme yavaşlıyor. Senin metabolizmanı hızlı tutman gerek. Başaracaksın :KK200::nazar::KK68:
insallah canim 1,5 ay once gitmistim bir dahiliye doktoruna b12 ve d vitamini eksikligi vardi ilac verdi onun icin. Kilo icinde aman ayda 1 kilo versen yilda 12 kilo eder.Bence yilda 12 kilo verebilmek iyi dedi. cok takma her ne yapiyorsan ayni sekilde devam et baksana sekerin bile dusmus dedi. Tansiyonda sınırda Ozellikle tuza dikkaat dedi.
Insallah canim hep birlikte kurtulcaz kilolardan..:KK15:
Uyumadan bir kac saat oncede metabolizmayi canli tutmak icin ara ogun yapmak gerekiyormus.:kk77:

Günaydınn kızlaaar :)

ay nilgünümm, bi test mest yap, var mı hamile olma ihtimalin? çok heyecanlandım :KK48:

Günaydınn kızlaaar :)

ay nilgünümm, bi test mest yap, var mı hamile olma ihtimalin? çok heyecanlandım :KK48:
bir kaç gün daha bekleyeyimde gelmezse yapıcam:olamaz:
özlemcim, glifor tarzı bi ilaç kullanıo musun? senin bırak kilo almayı sabit çıkman bile imkansız ya.

bi kızı bi oğlu var, kızına bi eş olur inşallah :)
ay bu yaştan sonra zor geliyo canım ya daha yeni geçirdik oğlumun bebeklik hallerini yeni bir bebek pek cazip gelmiyor:KK12:

kuzucum bazen kendimi davul gibi hissettiğim günlerde eksi çıktığım oluyodu, moralin bozulmasın tartıl bence.
ay kahvaltıyıda çok yaptım tartılmayım en iyisi bi yedim sorma :kk77:
2 rafadan yumurta 2 dilim tbe labne sürdüm üstüne 5-6 zeytin bol domates salatalık yedim çok doydum

Günaydın kızlar
Hipotiroid hastasıyım ördekcim.
İlaç kullanıyorum. Tiroid sonrasında böyle kilo aldım zaten.
Kilo vermemin de pek kolay olduğunu söyleyemem ama inat ediyorum vermek için öyle olunca gidiyor.
Seni de etkiliyordur değil mi?
Benim aslında tesadüfen ortaya çıktı hastalığım, hipotiroid/hipertiroid olarak etkilememis henüz ama kontrol altında olmazsa ileride çok yüksek olasılık bunlardan birine yakalanacagim. Bana ilacı da hamilelik sebebiyle başladılar, doğum sonrası ne olacak ben de merak ediyorum.
özlemcim, glifor tarzı bi ilaç kullanıo musun? senin bırak kilo almayı sabit çıkman bile imkansız ya.
Hay ağzına sağlık ben de bunu merak ediyorum kız deli gibi spor yapıyor artı geliyor sabit geliyor :) bence kesinlikle bi doktora git sen @0zlem cim

bi kızı bi oğlu var, kızına bi eş olur inşallah :)
Yok canim kullanmiyorum vermedi dr. Bir onceki sayfada biseyler yazdim okurmusun canim sana zahmet. Cok erken tartildim Cok dikkat edemiyorum bura. Ama bugun cikarken ekmegimi cantama aticam. Dun pide ekmek yedim yemekte.o_O bir onceki gunde pide ekmek yemistim.

Son düzenleme:
Back
X