- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #239.761
Artıları görünce ayağımı denk almaya başladım diyelim.ebrusonmez ebruşum eksilere geçmişsin, aferin sana ortim :) ipleri sıkı tutuosun maşallah :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artıları görünce ayağımı denk almaya başladım diyelim.ebrusonmez ebruşum eksilere geçmişsin, aferin sana ortim :) ipleri sıkı tutuosun maşallah :)
Buna çok sevindim Vesilecim. Bol bol eksiler getirsin sana bu diyetözgem sen beni bekliyosun bence, beraber inelim 61'lere yaa, eşimle isveçe başladık, artık bi listeyi yapmaya ihtiyacım var benimde, bakalım neler olacak, azıcık azıcık gidiyo ama ödem gitti nihayetinde.
hadi bakalım modumuzu yükseltelim benimde düştü bu regli beni sinir etti ama vazgeçmek yok..![]()
Buna çok sevindim Vesilecim. Bol bol eksiler getirsin sana bu diyet![]()
Bende deneyeyim o zaman zaten kefir içiyordum birazcıkta chia ile içerim, inşallah ban ada yarar teşekkür ederim canımHem tokluk verdiği hem de kilo vermeyi kolaylaştırdığı söyleniyor fancy'cim.
Tiroid sorunum olduğu için kolay kilo veremiyorum ama diyete başladığımdan beri(25'inde başladım.) kullanıyorum ve etkisini gördüğümü düşüyorum.
90,5 ile başlamıştım. 86,8'im şu an.
Henüz emin olamadım ama etkisi olduğunu hissediyor gibiyim.
evet canım sende haklısın burda öyle değilki bugun ara hastaneyi yarına randevu alıyosun acil durumlarda gün içine bile veriyorlar
Yok canlarım istanbulda çok sıkıntı bu işler o yüzden özeller bu kadar pahalıya devlete randevusuzda geliniyor, sadece o an sıra neyse onu alıosun o sıkıntı. bi gün sonrasına bile alınıyor aslında randevu aklında bulunsun moni ablacım, sonuçlar ertesi güne kalabiliyo bazen ama netten alınıyor genelde sonuçlarda.
Aynen canım malesef istanbulda yaşamanın zorluklarıYok yok ist cok fena bı ara basım donuyo dıye kbbye gıdeyım dedım 2haftalık acılıyo zaten randevular doluydu hepsı kac gun bekledım basında alamadım randevu.. Sabahın korunde de sıra almaya gıdemıyom. vazgectım en sonunda
Trabzonda bız de cok rahat hareket edıyoruz.butun kontrollerımı tatıle bırakıyorum ben de mecburen
Bunlar tatlım sarı boyalıları istedi yanında kalemle işaretli olan 5 tanesi bugün yaptırdıklarımAy ablacım 16tane ne tahlılı ne ıstemıs ya merak ettım..
Amin canım. Evlatlarımıza da sağlıklı hayırlı ömürler versin ALLAHyok canım ilaç almadım ama moralim bozuldu şiştim davul gibi tartılmadım bile bu sabah
inşALLAH canım havalardandır...aman gebelik olmasında rabbim isteyene versin
![]()
Amin canım. Evlatlarımıza da sağlıklı hayırlı ömürler versin ALLAHyok canım ilaç almadım ama moralim bozuldu şiştim davul gibi tartılmadım bile bu sabah
inşALLAH canım havalardandır...aman gebelik olmasında rabbim isteyene versin
![]()
Kolay gelsin canımPazartesi kilosu bildirim
Cuma günü ile aynıyim kızlar ucgundur aynıyım inşallah siz eksilerle gelmişsinizdir
Bugün kendi işyerimizde tadilat yapıyoruz boya yapmaya gidiyorummm akşam birkat yaptık ... sonrada temizlik
düşünsene doktora öyle değil düzgün yap diye direktif verirmişiz ee bu kadar kadın bir arada olunca doktorun işinede karışırızDoğum koçlarım olun hepiniz![]()
![]()
![]()
en güzeli yapıyosun başından önlem alarakArtıları görünce ayağımı denk almaya başladım diyelim.![]()
ne uygulaması orticiğim bahsettiğinmorordek ben bu uygulamaya alıştım. yarın son gün ama ne olacak şimdi
Amin canım. Evlatlarımıza da sağlıklı hayırlı ömürler versin ALLAH
Kolay gelsin canım![]()
ama senin yaptığın sporu ben yapsam 90-60-90 olurdum şimdiyeKızlar cevaplar icin tesekkürlerr.
Biraz daha dikkat edim olmadı ilerleyen zamanlarda endokrine giderim.![]()
Hava çok güzeldi kahvaltı falan da açık havadaydi dayanamadmCanım 3 haftadır haftada 2-3 defa uyanir uyanmaz iciyorum 1 cay kasigi. Diger 3-4 gunde corekotu yagi iciyorum. 1 gun hic bisey icmiyorum.
Kabızlık icin almistim simdi faydasini gordumde diyemem gormedimde diyemem. Cunku ciddi derecede kabizlik sorunum vardi.ama cook az yiyip cooook hareket ediyordum.Resmen ac yasiyordum!! 3 haftadirda normal olculerde yemeye basladim ogunlerime meyve ve ekmek ekledim.Duzenli beslenmem mi ise yaradi bu yag mi bilemiyorum. 3 haftadir cok problem cekmedim kabizlik konusunda oluyorsada o yasadigimin yaninda hic biseydir.
Kullanan arkadaslarda vardı onla gorunce yazar sana.
Hepsini begendim bunları biyere asalim gordukce yapariz.
ahhhh insalllahhhh
Oldu mu simdi bu yaptigin??!! Hadi 1-2 kacaamak yaptin yetmiyor mu? Menude yok sanki yoksa benim mi gozumden kacti?
![]()
Ya aslında normal bir insan için az ama sen tip2sin cnm sürekli ömrün boyunca diyet ve spor yapmalısın yoksa şeker ilacı kullanırsın yetmez iğneye geçersin atakların olur kilo alırsın yuruyemeyecek kadar sen kendine sağlıklı bir hayat olisturmussun bu çok iyi varsın yılda 1 kilo gitsinCok etkiliymis canim. Kizima dogum yaptiktan sonra dr kilo vermen imkansiz hergun spor,diyet ve ilac kullanman lazim dedi. Ama emzirdigim icin ilac kullanamadim. Ama sporla ve diyetle 83'ten 67'ye kiloya indim yine burada ama baska takimdaydim. Aman dedim kendi kendime ozel hastane surekli gidim diye dr oyle abartarak soylemistir dedim. Bak iste ne guzelde veriyorum falan filan. Sonra ben kendimi biraktim. Yine kilo aldim. Ama bu defa ayni seyleri daha cok dikkatli ve istikrarli bir sekilde yapmama ragmen tık yok 3 ay boyunca 1 kilo bile veremedim. 1 kacamagim bile olmadi 3 ay. Sonra tekrar dr.a gittim megerse degerlerim daha cok yukselmis. Ozaman bir donem ilac kullandim seker ilaci veriyorlar bunun icin. Sonra yine bıraktim ilacida diyetide.Boyle kisirdongu iste benimki. Her olculdugunde aclik sekerim bir tik yuksek cikiyordu.en son agustos ayinda 140 cikti. Ben afalladim simdi boyleyse bundan 5-10 yil sonra halim ne olur dedim. Kizimda okula basladi iste ozamanlar 84 kiloydum ve hergun o gidince yurumeye basladim normaldede yururdum ama duZenli degil. Simdi duzenli spor yapiyorum.yeme duzenim dort dortluk olmasa dikkat ediyorum cok kismadan cok kisincada biryerde patlak veriyor.iste ilk donem okullar acildigindan bu yana kilom 84'ten 74'e sekerimde 140'ta 108'e indi.Cok uzun anlattim ama sizce bu sekilde iyi mi? Yoksa daha hIzli kilo verebilme ihtimalim olcak diye ilac kullanmalimiyim?
Takima ocak ayinda geldim. Buraya geldikten sonra daha cok dikkat etmeye basladim. Yani ocaktan bu yanada 5 kilo falan vermisim cok mu az sizce?
Kolay gelsin canım :)Pazartesi kilosu bildirim
Cuma günü ile aynıyim kızlar ucgundur aynıyım inşallah siz eksilerle gelmişsinizdir
Bugün kendi işyerimizde tadilat yapıyoruz boya yapmaya gidiyorummm akşam birkat yaptık ... sonrada temizlik
Evde de yapabilirsin çok güzel tarifler var minik minik yapkısır istemiyorum kızzz lahmacunuda yemek için merkeze gitmek lazım![]()
Komple cananı mi yedinben 2 gün yaptım 3. gün +2,5 geldim ödüm koptu o herkese uygun değil bence
yok ya cananı yesem daha çok olurduGünaydın hatunlar :)
Hava çok güzeldi kahvaltı falan da açık havadaydi dayanamadm
Ya aslında normal bir insan için az ama sen tip2sin cnm sürekli ömrün boyunca diyet ve spor yapmalısın yoksa şeker ilacı kullanırsın yetmez iğneye geçersin atakların olur kilo alırsın yuruyemeyecek kadar sen kendine sağlıklı bir hayat olisturmussun bu çok iyi varsın yılda 1 kilo gitsin
Kolay gelsin canım :)
Evde de yapabilirsin çok güzel tarifler var minik minik yap
Komple cananı mi yedin![]()
Yaa cidden mi :)) Yarın sadece deney sonrası anketi yollayacagım, bildirim gelmeyecek artık, bugun son :)morordek ben bu uygulamaya alıştım. yarın son gün ama ne olacak şimdi
Kız doktoru sinirlendirmeyin, tepesi atıp kaçmasın sonradüşünsene doktora öyle değil düzgün yap diye direktif verirmişiz ee bu kadar kadın bir arada olunca doktorun işinede karışırız![]()
Aslında benimde uykularımı düzene sokmam lazım canım ya, çok geç yatıyorumgünaydın.. ay ne kadar geç yatmışsınız ben 7. rüyamdaydım bu saatte![]()
Geri almamaya gayret göster canım kilolarını, ayda bir kilo doktorun da dediği gibi kötü değil bence de. Seneliğe vurunca gayet iyi görünüyor. Daha önce de çok güzel vermişsin. Hızlı kilo vermen için değilde sağlığın açısından bence ilaçlarını kullanmalısın. İlaç kullanmaktan yana bir tereddütün mü var canım? Çünkü bazı kimseler ilaca karşı olabiliyor.Cok etkiliymis canim. Kizima dogum yaptiktan sonra dr kilo vermen imkansiz hergun spor,diyet ve ilac kullanman lazim dedi. Ama emzirdigim icin ilac kullanamadim. Ama sporla ve diyetle 83'ten 67'ye kiloya indim yine burada ama baska takimdaydim. Aman dedim kendi kendime ozel hastane surekli gidim diye dr oyle abartarak soylemistir dedim. Bak iste ne guzelde veriyorum falan filan. Sonra ben kendimi biraktim. Yine kilo aldim. Ama bu defa ayni seyleri daha cok dikkatli ve istikrarli bir sekilde yapmama ragmen tık yok 3 ay boyunca 1 kilo bile veremedim. 1 kacamagim bile olmadi 3 ay. Sonra tekrar dr.a gittim megerse degerlerim daha cok yukselmis. Ozaman bir donem ilac kullandim seker ilaci veriyorlar bunun icin. Sonra yine bıraktim ilacida diyetide.Boyle kisirdongu iste benimki. Her olculdugunde aclik sekerim bir tik yuksek cikiyordu.en son agustos ayinda 140 cikti. Ben afalladim simdi boyleyse bundan 5-10 yil sonra halim ne olur dedim. Kizimda okula basladi iste ozamanlar 84 kiloydum ve hergun o gidince yurumeye basladim normaldede yururdum ama duZenli degil. Simdi duzenli spor yapiyorum.yeme duzenim dort dortluk olmasa dikkat ediyorum cok kismadan cok kisincada biryerde patlak veriyor.iste ilk donem okullar acildigindan bu yana kilom 84'ten 74'e sekerimde 140'ta 108'e indi.Cok uzun anlattim ama sizce bu sekilde iyi mi? Yoksa daha hIzli kilo verebilme ihtimalim olcak diye ilac kullanmalimiyim?
Takima ocak ayinda geldim. Buraya geldikten sonra daha cok dikkat etmeye basladim. Yani ocaktan bu yanada 5 kilo falan vermisim cok mu az sizce?
Kolay gelsinnmnn.Pazartesi kilosu bildirim
ay evet bencede biz karışmayalımYaa cidden mi :)) Yarın sadece deney sonrası anketi yollayacagım, bildirim gelmeyecek artık, bugun son :)
Doğumdan sonra işe döndüğümde deneyi tekrarlama durumumuz olursa seni yine dahil ederim
Kız doktoru sinirlendirmeyin, tepesi atıp kaçmasın sonraOlan bana olur, yazık değil mi
![]()
inşALLAH canım çözülsemde rahatlasam dünyaları yiyecek gibiyimAslında benimde uykularımı düzene sokmam lazım canım ya, çok geç yatıyorum
Ya belli adetin çözülmedi-inden yaşıyorsundur o sıkıntıları canım.
Geri almamaya gayret göster canım kilolarını, ayda bir kilo doktorun da dediği gibi kötü değil bence de. Seneliğe vurunca gayet iyi görünüyor. Daha önce de çok güzel vermişsin. Hızlı kilo vermen için değilde sağlığın açısından bence ilaçlarını kullanmalısın. İlaç kullanmaktan yana bir tereddütün mü var canım? Çünkü bazı kimseler ilaca karşı olabiliyor.
Kolay gelsinnmnn.
hiç korkmadımnilsub canım bu arada gözünü korkutmak gibi olmasın ama ben de ikinci hamileliğimde regl olduğumu zannetmiştim ikinci gün kesilmişti. Sonrada sadece birkaç defa lekelenme olmuştu üçüncü dördüncü gün falan.