Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fancynancy fancynancy ne zaman yapacaksın eliptik ben 15,30 gibi yaparım galiba:spor:

IMG_5677.webp Oğluş uyurken hemen yapim dedim :)
Ama hızım iyi değildi bugün :(

ama senin yaptığın sporu ben yapsam 90-60-90 olurdum şimdiye:KK8::KK8::KK8::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Delirtme kıs beni:KK70:
Neyseki bosuna yapiyormusum gibi bir his yok icimde.. Yoksa tamamen birakirdim herseyi. Yok bu defa kesin kararlıyım birakmak yok.. Zaten bu duzende devam edersem gecte olsa iyi olacak hersey..:KK36::KK36:
Günaydın hatunlar :)

Hava çok güzeldi kahvaltı falan da açık havadaydi dayanamadm :KK43:

Ya aslında normal bir insan için az ama sen tip2sin cnm sürekli ömrün boyunca diyet ve spor yapmalısın yoksa şeker ilacı kullanırsın yetmez iğneye geçersin atakların olur kilo alırsın yuruyemeyecek kadar sen kendine sağlıklı bir hayat olisturmussun bu çok iyi varsın yılda 1 kilo gitsin :KK15:

Kolay gelsin canım :)

Evde de yapabilirsin çok güzel tarifler var minik minik yap :KK70:

Komple cananı mi yedin :KK70:
Biliyorum canım halam var oyle kadın simdi kendi yemegini bile yapamiyor zorla adim atiyor. :KK43:
Dikkat etmezsem benimde oyle olma ihtimalim cook yuksek. kızıma hamileyken 80 cikardi aclik sekerim heryil artarak 140 buldu.simdi 27 yasindayim. Bir 5 yil sonra ne hale gelirim Allah bilir. Cok taktim kafaya. Duzenli spor ve biraz dikkat etmeyle dusmeye basladi insallah tamamen hayatimdan cikar.:KK15::KK15:

Aslında benimde uykularımı düzene sokmam lazım canım ya, çok geç yatıyorum :KK43:
Ya belli adetin çözülmedi-inden yaşıyorsundur o sıkıntıları canım.

Geri almamaya gayret göster canım kilolarını, ayda bir kilo doktorun da dediği gibi kötü değil bence de. Seneliğe vurunca gayet iyi görünüyor. Daha önce de çok güzel vermişsin. Hızlı kilo vermen için değilde sağlığın açısından bence ilaçlarını kullanmalısın. İlaç kullanmaktan yana bir tereddütün mü var canım? Çünkü bazı kimseler ilaca karşı olabiliyor.

Kolay gelsinnmnn.
Biraz oyleyim..:KK52:

Bide kolaya kacmayi sevmiyorum. Savasmayi seviyorum.
Mesela kızımın atesi 39'a cikar etrafimdakiler 38 olmadan bile hic beklemeden ilac verir. Ben sabaha kadar basinda beklerim yine ilac vermem.evimdede olmaz zaten. Kotu bir huy sanki dimi kizlar..o_O

Son düzenleme:
Delirtme kıs beni:KK70:
Neyseki bosuna yapiyormusum gibi bir his yok icimde.. Yoksa tamamen birakirdim herseyi. Yok bu defa kesin kararlıyım birakmak yok.. Zaten bu duzende devam edersem gecte olsa iyi olacak hersey..:KK36::KK36:

Biliyorum canım halam var oyle kadın simdi kendi yemegini bile yapamiyor zorla adim atiyor. :KK43:
Dikkat etmezsem benimde oyle olma ihtimalim cook yuksek. kızıma hamileyken 80 cikardi aclik sekerim heryil artarak 140 buldu.simdi 27 yasindayim. Bir 5 yil sonra ne hale gelirim Allah bilir. Cok taktim kafaya. Duzenli spor ve biraz dikkat etmeyle dusmeye basladi insallah tamamen hayatimdan cikar.:KK15::KK15:

Biraz oyleyim..:KK52:

Bide kolaya kacmayi sevmiyorum. Savasmayi seviyorum.
Mesela kızımın atesi 39'a cikar etrafimdakiler 38 olmadan bile hic beklemeden ilac verir. Ben sabaha kadar basinda beklerim yine ilac vermem.evimdede olmaz zaten. Kotu bir huy sanki dimi kizlar..o_O
yok aslında kötü değil herkesin fikri başka bende tam tersi zararlı olduğunu bildiğim halde ağrı çekmesi beni çok üzüyor dayanamıyorum veriyorum ateş düşürücü ama antibiyotik kullanmam kolay kolay

Ye sekerim 1tane. Olmadi kısır yap. :kk77::kk77:

Evet canim devlet hastanesi. Ben ac cikiyorum sabahlari 7gibi cikiyorum erkenden.
Uzmanlar kesinlikle aç karnına spor yapmayın diyor. Artı yemekten en erken yemekten 1 saat sonra başlayın ve spordan sonra mutlaka 1 bardak ayran, süt yada 1-2tn kuru meyva yada 1tn taze meyva yiyin diyorlar. Vücut açken yağ değil kas yakarmış. yağı enerjiye dönüştürmek daha zor olduğu için kasları yakarmış. bunuda yakar ama yediğin ilk yiyeceği depolar. Doktordan randevu al. Doktora gidene kadar da bu tavsiyeleri bir uygula bakalım ne değişecek. Birde aspir yağını yemekten 30-45dk sonra kullan; yağdan 30-45dk sonra spor yap. o yağın yağ parçalama özelliği varmış. bu şekilde uygulamayı tavsiye ediyorlar. Bana eczanedeki kız da öyle dedi. Spordan 30dk önce kullan diye.

Cok uzun anlattim ama sizce bu sekilde iyi mi? Yoksa daha hIzli kilo verebilme ihtimalim olcak diye ilac kullanmalimiyim?

canım ilacı kilo vermen için değil de aslında sağlığın için kullanmalısın, çünkü şu an olan şey normal değil. ilaçtan korkma vücuduna yan etki yaratacak bişey değil bu durum çünkü. bak; Karaciğerde glukoz yapımını azaltır, glukozun barsaklardan emilimini azaltır ve insülin duyarlılığını artırır (periferik glukoz alımını ve kullanımını artırır). Metformin tedavisi ile açlık insülin seviyeleri ve gün boyu plazma insülin yanıtı azalırken, insülin sekresyonu uyarılmaz.

yani senin kilo vermen lazım bu menülere bu spora, sabitlik artı gelme durumun sıkıntı. ocaktan bu yana 5 kilo aslında kötü değil dicem ama az yaaa, doktorlara göre iyi ama sen ömrün boyunca böle beslenip spor yapıcan ki bi daha alma öle mi. yani azıcık dikkatli giderek verilirdi o, mesela tatlıyı falan kesip ne istiyosan yiyerek falan. sen ciddi diyet spor yapıosun, 5 az bence. endokrin uzmanına git mutlaka.
Kız ilaç prospektüsü gibi anlatmışsın maşallah sana :nazar::KK70::KK70::KK70:

Back
X