Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ben 1 gün daha var diyordum. :KK43: Şimdi cidden üzüldüm. Arada omuzlarımı kollarımı gerdiriyordum sayesinde iyi oluyordu :KK70:
Yok bugun bitiyor, gelen mesajlarda yazmıyor mu deneyiniz bugun sona eriyor diye :KK48:
Neyse sen mesaj geliyormus gibi egzersizlere devam et :KK48: Cok isterdim sürdürmeyi ama artık dogurucam nerdeyse biliyosun :KK48:

kız bu ne limon suyu bal 14 gün boyunca hiçbirsey yemniyor. bir ara dedim saat 10 da da 10 limon suyu diyecek diye aklım gitti :KK70::KK70::KK70:
varmış yaa... saat sekizde 8 limon suyu 7de 7 limon suyu... 2.gün mide felç :KK57: her saat adedi kadar limon? :oha:
yapmayı düşünmediğini söyle lütfen :dua:
Normal öğün yiyorsun bunlar da aralarda içiliyor anladığım kadarıyla :)

Tez hocam beni azat ettiiiiiiii :KK71::KK73:

Dedim hocam bebiş aşağı inmiş biraz diye, "o zaman her an dogurabilirsin, yaptıklarını hemen kısaca yaz dogumdan önce, gerekirse ben düzenlerim. Doğum yaparsan da haber ver, bebişin fotosunu at" dedi :D
Gözün aydın hadi hepimiz rahatladık valla:D

Dedim hocam bebiş aşağı inmiş biraz diye, "o zaman her an dogurabilirsin, yaptıklarını hemen kısaca yaz dogumdan önce, gerekirse ben düzenlerim. Doğum yaparsan da haber ver, bebişin fotosunu at" dedi :KK70:
iyi nasıl oldu da akıl edebildi :KK70::KK70::KK70:

kız bu ne limon suyu bal 14 gün boyunca hiçbirsey yemniyor. bir ara dedim saat 10 da da 10 limon suyu diyecek diye aklım gitti :KK70::KK70::KK70:
varmış yaa... saat sekizde 8 limon suyu 7de 7 limon suyu... 2.gün mide felç :KK57: her saat adedi kadar limon? :oha:
yapmayı düşünmediğini söyle lütfen :dua:
Tansiyon dayanmaz ki zaten. Benim yarım limondan sonra gözler kararıyor. :KK70:

Dedim hocam bebiş aşağı inmiş biraz diye, "o zaman her an dogurabilirsin, yaptıklarını hemen kısaca yaz dogumdan önce, gerekirse ben düzenlerim. Doğum yaparsan da haber ver, bebişin fotosunu at" dedi :KK70:
Gözün aydın Ördeğim. Artık hamileliğin tadını çıkarırsın.

Bide kolaya kacmayi sevmiyorum. Savasmayi seviyorum.
Mesela kızımın atesi 39'a cikar etrafimdakiler 38 olmadan bile hic beklemeden ilac verir. Ben sabaha kadar basinda beklerim yine ilac vermem.evimdede olmaz zaten. Kotu bir huy sanki dimi kizlar..o_O

Ben de başım ağrıdığı zaman falan direnirim ağrı kesici almamak için, Ama çocukta ateşten çok korktuğum için 38,5 u geçtiği anda veririm ateş düşürücüyü. Ama senin durum sanki biraz farklı tedavi amaçlı almak durumundasın tatlım o ilaçları. Sağlığın açısından canım.

Sağolun kızlar çok teşekkür ederim:KK36:
:temizlik:spor danda sayılır mı :KK54:

Aslında hareket tabi ama maalesef spor değil. Aslında kızlar avm de, çarşıda pazarda ya da vitrinlere baka baka gezmek yürüyüşten sayılır ama spordan sayılmıyor. Nasıl spor olur, belli bir tempo tutturur ve o hızda yürürseniz o spor olur. Daha çok kalori yakmak istiyorsanız en azından bir yere yetişecekmiş gibi bir hızda yürüyüş bitene kadar yürümelisiniz. Çok bilmiş gibi yazdım ama bir ara epey kalori hesaplamayla kafayı bozmuştum artık bıraktım o işleri. :KK70::KK70:

İnsafa gelmiş sonunda tebrik ediyoruz inçe düşüncesini :-)

Canım 3 haftadır haftada 2-3 defa uyanir uyanmaz iciyorum 1 cay kasigi. Diger 3-4 gunde corekotu yagi iciyorum. 1 gun hic bisey icmiyorum.
Kabızlık icin almistim simdi faydasini gordumde diyemem gormedimde diyemem. Cunku ciddi derecede kabizlik sorunum vardi.ama cook az yiyip cooook hareket ediyordum.Resmen ac yasiyordum!! 3 haftadirda normal olculerde yemeye basladim ogunlerime meyve ve ekmek ekledim.Duzenli beslenmem mi ise yaradi bu yag mi bilemiyorum. 3 haftadir cok problem cekmedim kabizlik konusunda oluyorsada o yasadigimin yaninda hic biseydir.:KK37:
Kullanan arkadaslarda vardı onla gorunce yazar sana.:KK19:

Bende de çok fena kabızlık sorunu var.
Diyet yaparken 15 günü bulabiliyorum.
Diyet yapmıyorsam da 3-7 günde 1 gidebiliyorum.
Eğer etkiliyorsa çok mutlu olurum.

Cok etkiliymis canim. Kizima dogum yaptiktan sonra dr kilo vermen imkansiz hergun spor,diyet ve ilac kullanman lazim dedi. Ama emzirdigim icin ilac kullanamadim. Ama sporla ve diyetle 83'ten 67'ye kiloya indim yine burada ama baska takimdaydim. Aman dedim kendi kendime ozel hastane surekli gidim diye dr oyle abartarak soylemistir dedim. Bak iste ne guzelde veriyorum falan filan. Sonra ben kendimi biraktim. Yine kilo aldim. Ama bu defa ayni seyleri daha cok dikkatli ve istikrarli bir sekilde yapmama ragmen tık yok 3 ay boyunca 1 kilo bile veremedim. 1 kacamagim bile olmadi 3 ay. Sonra tekrar dr.a gittim megerse degerlerim daha cok yukselmis. Ozaman bir donem ilac kullandim seker ilaci veriyorlar bunun icin. Sonra yine bıraktim ilacida diyetide.Boyle kisirdongu iste benimki. Her olculdugunde aclik sekerim bir tik yuksek cikiyordu.en son agustos ayinda 140 cikti. Ben afalladim simdi boyleyse bundan 5-10 yil sonra halim ne olur dedim. Kizimda okula basladi iste ozamanlar 84 kiloydum ve hergun o gidince yurumeye basladim normaldede yururdum ama duZenli degil. Simdi duzenli spor yapiyorum.yeme duzenim dort dortluk olmasa dikkat ediyorum cok kismadan cok kisincada biryerde patlak veriyor.iste ilk donem okullar acildigindan bu yana kilom 84'ten 74'e sekerimde 140'ta 108'e indi.Cok uzun anlattim ama sizce bu sekilde iyi mi? Yoksa daha hIzli kilo verebilme ihtimalim olcak diye ilac kullanmalimiyim?
Takima ocak ayinda geldim. Buraya geldikten sonra daha cok dikkat etmeye basladim. Yani ocaktan bu yanada 5 kilo falan vermisim cok mu az sizce?

Bence ilacı kullan Özlemcim.
Eğer glifor ise; bana da verdi aslında ben de kullanmıyorum ama amaç sadece kilo vermek değil tedavi de etmiş oluyor.
Muhtemelen ilacıı kullansan 5 değil, 15 kilo falan giderdi.

Günaydın kızlar

Benim aslında tesadüfen ortaya çıktı hastalığım, hipotiroid/hipertiroid olarak etkilememis henüz ama kontrol altında olmazsa ileride çok yüksek olasılık bunlardan birine yakalanacagim. Bana ilacı da hamilelik sebebiyle başladılar, doğum sonrası ne olacak ben de merak ediyorum.

Hay ağzına sağlık ben de bunu merak ediyorum kız deli gibi spor yapıyor artı geliyor sabit geliyor :) bence kesinlikle bi doktora git sen @0zlem cim

Ördekcim eğer etkilemediyse çok güzel ama etkileyecek bir durum varsa mutlaka kontrolde kal.
Ben son 6-7 aydır ilaç kullanmadım.
O kadar berbat bir halde oluyorsun ki.
Hem kilo alıyorsun hem yorgunluk ve uykusuzluktan başını koyacak yer arıyorsun.
Zaten, eskiden tembel gelin hastalığı olarak biliniyormuş. :halay::halay:

ayy lahmacun deme, benimde acaip canım istiyo, karataya mı geçsek, onda arada yiyebilioduk :)

karnabahar kısırı yapsın bari, bulgur şişirir onu, mahmuta küser sonra.

Çok ilginç, herkesin canı neden lahmacun istiyor ki.
Bugün eşim de ben de aynı şeyi söyleyip şaşırmıştık.
Grupta da canlar istemiş.

Bende deneyeyim o zaman zaten kefir içiyordum birazcıkta chia ile içerim, inşallah ban ada yarar teşekkür ederim canım :KK24:
En kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun sen de inşallah :)

Ne demek canım, umarım hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz. :)

Ya kızlar 80,7 geldim +1200 olur mu bir insan 2 günde yaaaa :olamaz:

Ben de aynı şekildeyim.
1 hafta dikkat etmesem +2-3 görüyorum.

Back
X