Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında hiçbirşey yiyesim yoktu, canım biraz sıkkın, eşimle durumlar pek iyi değil. Sırf birşeyler yemek için yedim :işsiz:
insallah ciddi bir problem yoktur canım.En kısa zamanda hersey yoluna girer insallah.:dua::KK36:
sağol canım aslında bi yorgunluk var bahardan mı reglidenmi anlamadım:KK51:
Hepsinin etkisi vardır ortim.Sen kendini bırakma yeter..:KK19::KK19:

Bugün açlıktan ölebilirim sanırım ama kalktığım gibi dışarı çıktım.
Akşam üstü geldim. Öyle olunca kahvaltı akşam üstü oldu derken böyle oldu.

Kahvaltı:
- Yarım domates
- Yarım salatalık
- 1 dilim peynir
- sucuklu omletten 2 çatal

Ara:
- Yarım nugger

Akşam:
- 1 kase yoğurt

Aralarda bolca kahve ve bitki çayı var.
Bu arada, gizli bahçenin elmalı tarçınlı çayını aldım.
Bayıldım resmen. Öneririm.

Yaklaşık 1 saatlik de bir yürüyüşüm var.
Sen hic bisey yememissin tatlım. Insallah surekli boyle beslenmiyorsundur.Busekilde kabızlık sorunun surekli olur, saglıklı bir sekilde kilo veremezsin, versen bile en kısa zamanda geri alırsın.:KK51:
İyi akşamlar kızlar:KK54:
Menüme uydum :KK72:45 dakika sitenin çevresinde yürüdüm:KK55::KK6:
Bakalım yarın kaç çıkıcam tartıda,tahlil sonuçlarımı alıp diyetisyene doğru yola çıkıcamHoppa
Bizde merak ediyoruz. istikrarlı bir sekilde ilerliyorsun yarin guzel bir sonuc goreceksin insallah.:KK36::KK36:

insallah ciddi bir problem yoktur canım.En kısa zamanda hersey yoluna girer insallah.:dua::KK36:

Sen hic bisey yememissin tatlım. Insallah surekli boyle beslenmiyorsundur.Busekilde kabızlık sorunun surekli olur, saglıklı bir sekilde kilo veremezsin, versen bile en kısa zamanda geri alırsın.l:KK56:
Bizde merak ediyoruz. istikrarlı bir sekilde ilerliyorsun yarin guzel bir sonuc goreceksin insallah.:KK36::KK36:

Yok Özlemcim, böyle beslensem ölürüm muhtemelen. :KK43:
Bugün uykusuzluk, geç kahvaltı derken böyle saçma bir şey oldu.
Akşam lahmacun yiyelim demiştik.
Onun için gündüzü az tuttum.
Sonrasında saat geç oldu, hadi yarın yeriz dedik.
Akşamı da geç diye geçiştirme yapmış oldum.

Menüm;
Uyanınca corekotu yagi ve su

08:00
1 haslanmıs yumurta
1 dilim peynir ve 1 dilim sürk
6 yesil zeytin
1 dilim cavdar ekmegi
1 kk kadar sekersiz kurabiye gibi bisey üzerine az tahin pekmez surdum ve çay

12:30
1,5 yk yulaf ezmesi
1,5 yk chia
Yarım elma
Yarım bardak süt
Tarcın ve hindistan cevizi

15:00
1 musli bar
Yarim fincan yer fıstıgı ve kahve

17:30
6 yk ruseymli makarna
6 yk yogurt
1 parca lahana tursusu

Spor;

Sabah 50 dakika tempolu yuruyus
20 dakikada gun icerisinde hafif yurumusum.

Bugün ilham gelmedi.Baska bisey yapmadim!!:63:
aaaa.... cok üzüldüm şimdi ilhamın gelmemiş. ben çağırayım ama benimde hic canım spor yapmak istemiyor :(

Selam kızlar bugünkü menumu paylasayim
Sabah 10 da
Haşlama yumurta
5/6 zeytin
2 dilim kaşar
2 dilim süzme peynir
Bir küçük dilim ekmek
Saat 4 de Öylen ve akşam yemeği
Brokoli çorbası
2 kaşık mantar
Bir kepçe bulgur pilavı
2 tane fasulye turşusu
Salata
Akşam 7 de
3 bardak limonlu çay
Gün içinde 1 lt su içtim
Yarım lt daha içerim
Herkese hayırlı akşamlar hayırlı geceler

menü gelsin.
sabah evden çıkarken 1 fincan hibiskus çayı içtim
kahvalti ve ilk ara yok
oglen
tavuk sote
yeşil salata yaninda 2yk barbunya
4yk yogurt pul biber ve naneli
ara
1 bardak ayran

aksam
8yk yağsız kabak yemegi
yoğurtlu semizotu salatası

ara
1/4 kucuk boy yeşil elma
1/2 kucuk boy ayva
1/2 kucuk anamur muzu

1.5lt su
2 sade kahve
1 hibiskus çayı.

Sen hic bisey yememissin tatlım. Insallah surekli boyle beslenmiyorsundur.Busekilde kabızlık sorunun surekli olur, saglıklı bir sekilde kilo veremezsin, versen bile en kısa zamanda geri alırsın.:KK51:

Yoruldum sanırım artık. Kaldıramıyorum. Çok sinirli ve gerginim. Çocuklarıma yansıtıyorum, daha da üzülüyorum.

benim eş ile senin eşi birbirlerine bağlayıp 1 sandala koyalım sonra karadenize salalım gitsinler o zaman :rapci:

Olur valla, hatta bir müddet dönmesin bizimki, takılsın bir ıssız adada...

Kahvaltı
Zeytin, 1 karper, 1,5 kk beyaz peynir, 2 jambon, 2 çörekotlu galeta

Ara
Filtre kahve

Öğle
Yediklerimi yazmak istemiyorum ama şu kadarını söyleyeyim hafta sonu dahil pazartesi tartısına kadar tatlıya tövbeliyim. Kesseler yemicem, bırak tatmayı gözümün ucuyla bile bakmıycam o kadar diyorum. Israr edenlerinde saçını başını yolcam, çok mutsuzum. Pişmanım. :KK42:

Akşam
2 küçük parça haşlanmış patates
3 köfte
2 zeytinyağlı sarma
Salata

Su: 1,5 ot

Spor: 42 dk eliptik, 30 square, 25 sn. plank, 6 dk kol ağırlık çalışma.

Çoook yorgun hissediyorum kendimi, yazdıklarınıza bakıp menü paylaşmak için uğradım. Oğlumu da uyuttum kız da artık bbasıyla uyur, bende yatıyorum. Haydi iyi geceler tatlişler. :KK31::-)

IMG-20170410-WA0023.webp

kızlar slm şu sn ankaraya geri dönüyorum oğluma kres dr 2-3 gün okula gelmesin dinlensin demiş de nasıl olacaksa bugün cnm cıktı normalde yarın dönecektim ama oğlan hasta ateşleniyor diye ulukışladan konyaya dönünce yapılan toplantı sonucu son trene yetiştim yarın biraz toparlanır inş kuzum çarşamba sabahı 8 uçağı ile gidiyorum izmir aydın a
kızlar biraz detaylı anlattım ama çok yoruldum beni bu hafta izinli geçermisiniz morordek morordek cnm kaptan yardımcım bir süre buralara uğrayamayabilirim acil bir durum olursa cebim var bazı arkadaşlarda onlar bana ulaşabilir kızlar bende fırsat bulursam bakmaya çalışırım ama zor biraz

Kızlar, dert etmeyin kendinize fazla herşey olacağına varır. Amaaannn bende nelerden nelerden geçtim ve hala saçma sapan şeylerle karşılaşabiliyorum. Gülüp geçiyorum artık. Boşverinnnn, koyverin gitsin.
KİMSE AMA HİÇ KİMSE SİZDEN DAHA KIYMETLİ DEĞİL. (Çocuklar dahil değil tabi :KK46:)
Kendinizi sevin, kendinize değer verin ve karşınızdakine de bunu gösterin şekerler. En güzel dileklerimi yolluyorum size, Allah gönlünüze göre versin Canlar. :KK200::KK200::KK200:

kızlar slm şu sn ankaraya geri dönüyorum oğluma kres dr 2-3 gün okula gelmesin dinlensin demiş de nasıl olacaksa bugün cnm cıktı normalde yarın dönecektim ama oğlan hasta ateşleniyor diye ulukışladan konyaya dönünce yapılan toplantı sonucu son trene yetiştim yarın biraz toparlanır inş kuzum çarşamba sabahı 8 uçağı ile gidiyorum izmir aydın a
kızlar biraz detaylı anlattım ama çok yoruldum beni bu hafta izinli geçermisiniz morordek morordek cnm kaptan yardımcım bir süre buralara uğrayamayabilirim acil bir durum olursa cebim var bazı arkadaşlarda onlar bana ulaşabilir kızlar bende fırsat bulursam bakmaya çalışırım ama zor biraz
Kaptanım geçmiş olsun rabbim sifasini versin inşallah rabbim işlerinizi rast getirsin :KK19:Hoppa

Menümü yazayım kimseler kalmamış ama olsun
Sabah(yani oglen)
1 pişmiş yumurta
Yarım dilim tbe
1kk peynir
1 şekersiz çay
Ara
1 avuc karışık incirli kayısılı çerez
1 orta türk kahvesi
Aksam
2yk bulgur pilavı
3 yk patlican yemeği