Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya o ilk günler hafif bi şarhoşluğum oluyodu hala aklımda :) saaate bakıodum yeni mi yattım uyudum mu acaba diye :) 1 saat geçmiş oluyodu anlamıodum bile. anneler yetişiyo işte orda, allah razı olsun ilk 20 gün annemsiz yapamazdım, sonraki 20 gün de saolsun kv'dem yardım etti.
Hahha o da güzelmis, ben ne hale gelecegim acaba :KK48:
Annemi 40'ım cıkana kadar yollamayı düsünmüyorum ya, kv ile rahat edemem büyük ihtimalle. Hatta annem daha uzun süre bile kalabilir bence problem yok :KK48:

Hahha o da güzelmis, ben ne hale gelecegim acaba :KK48:
Annemi 40'ım cıkana kadar yollamayı düsünmüyorum ya, kv ile rahat edemem büyük ihtimalle. Hatta annem daha uzun süre bile kalabilir bence problem yok :KK48:

bence de kalsın :) hayatım boyunca tek evde olduğum sabah erkenden uyanıp işe gitmek olmadığım zamanım oldu ya, öncesi okul, sonrası iş, o anların keyfini çıkarmak lazım.

Yok ortim bugun enerji bendede yok..:KK43:
Yuruyusede cikmadim sabah..:işsiz:
Bende iciyorum sende yap kahveni karsilikli icelim..:KK50:
afiyet olsun ay herkesi bahar çarptı desene:KK59:
bilmem sen belirle nilgünüm :) sana burdanb günaydın kargo ile yollim mi :) eşinin arkadaşının tükandan alırsın bol soğanlı :)

yemeğe ben gitmicem kuzum, ben akşam yoğurt yerim heralde :KK43:

haklısın neyse insaflı yine son 2 hata kala azad etti seni.

ayy hamileliliğin tek sevmediğim yönü o ay işte :KK43: doğsunda kurtulayım diye napıcağımı şaşırdıydım :KK43: yanlarım ağrıyodu artık. doğunca da gögüslerden yatamıyosun yüzüstü yaaa :KK43: sütler saolsun. inşallah sütün olsun bol bol.
ay yok yollama ben burda taş fırında yapıyorlar ordan alırım:KK70:
Ben de halsızım bugun nılguncum
ay boşuna gaz bekliyorum sizden desene:KK70:
bende hazırlanıp ufaktan çıkayım önce dünkü tahlil sonuçlarımı alıcam :kahve:sonra doktora:KK55:
bebişinde bugün kalça çıkıklığı testi ve sünnetten sonraki haftalık kontrolü var:KK46:hayırlısıyla her şey yolunda olur inşallah:nazar:
forum istanbula da uğramam lazım vakit bulabilirsem, e bebekte alacağım şeyler var minikimizin rutin ihtiyaçları:anne::KK200:
kaçtım kızlar kocaman öpüldünüz:KK15:
hadi kolay gelsin:KK54:
Tabaktakı nedır anlayamadım
ekşi yeşil elma birde kuru incir üstüne tarçın attım canım ara öğün kahvenin yanına:kk77:

Amin canım insallah sütüm olur.
Son zamanlar yatılmıyor diyorlardı, yatılmıyormuş cidden. Gerçi doğduktan sonra da bebişin kendisinden dolayı gene pek yatılmıyordur :KK48:
öyle deme ya benimkiler uyumuyordu ama bazı bebekler çok uslu oluyor kırkı çıkana kadar uyuyan bebekler var:anne: seninkide öyle olur inşALLAH bol bol emzir bebekler emmedikleri zaman çabucak sarılık olurlar:KK46:
oğluşumda hemşire getirdi kucağıma biraz sarı dedi güzel emzir uyuyor sanma sarılıkta kan koyulaşır bebek ayılamaz dedi 2 gün uyumadım memem ağzında durdum hastaneden çıkmadan geçti sarılığı çok şükür bunlar ufak şeyler ama dikkat et canım

bence de kalsın :) hayatım boyunca tek evde olduğum sabah erkenden uyanıp işe gitmek olmadığım zamanım oldu ya, öncesi okul, sonrası iş, o anların keyfini çıkarmak lazım.
Haklısın ya, ben de işte tezden falan aşırı bunaldım, Umut bana iyi gelecek hissediyorum :KK46:
evvelALLAH doğurup çıkarsın korkma sakin oldun mu kasılmalarında az olur kasma sakın kendini sakin ol :KK15:
Evet okudugum tüm dogum kitaplarında da rahat olun, kasmayın yazıyor. Kastıkça doğum tersine dönüyormuş Allah korusun.
öyle deme ya benimkiler uyumuyordu ama bazı bebekler çok uslu oluyor kırkı çıkana kadar uyuyan bebekler var:anne: seninkide öyle olur inşALLAH bol bol emzir bebekler emmedikleri zaman çabucak sarılık olurlar:KK46:
oğluşumda hemşire getirdi kucağıma biraz sarı dedi güzel emzir uyuyor sanma sarılıkta kan koyulaşır bebek ayılamaz dedi 2 gün uyumadım memem ağzında durdum hastaneden çıkmadan geçti sarılığı çok şükür bunlar ufak şeyler ama dikkat et canım
Haklısın canım, insallah gelir sütüm hemen, bol bol emzirebileyim kuzucugu :anne:

ay yok yollama ben burda taş fırında yapıyorlar ordan alırım:KK70:
ay sen bana yolla o zaman :)

sağol canım yeter sadece elma bugun yemeklerimde güzel ıspanak yemeği yaptım az bulgur attım içine öğlen akşam yerim artık bugun:kk77:

oo afiyet olsun, nilgünüm sanki hem öğle hem akşam aynı şeyi yemeyin diyolardı, akşamı değiştirsen mi ki??

ay sen bana yolla o zaman :)

oo afiyet olsun, nilgünüm sanki hem öğle hem akşam aynı şeyi yemeyin diyolardı, akşamı değiştirsen mi ki??
akşama başka bişey yapayım haklısın öğlen akşam farklı olsun diyorlar:kk77:
Tunaydin uyuşuklar :KK70: bu ne ya herkes sermiş kendini yaşlılıktan zannimca ya da herkes kilosundan memnun baksanıza kıçını kaldıran yok :duduk:
hahaha bizim uyuşuk halimiz bile 1 saat eliptik yapar:spor:
Ekmegi zorla az da olsa yemeye çalışıyorum lifli ya tuvalete cikabileyim diye :KK43:

Otur otur sen ben mezun olurken 1 leğen kısır yollucam sana :KK70:
ay yesinler senin mezun oluşunu:KK70::KK70::KK70:
Selamlar güzeller :KK3:
neredesin yahuu :KK19:

Selam kızlar hastanedeyim benim dün ağrım vardı kansmsm oldu adet değilim sağ taraf da geçen ayda enfeksiyonum vardı yanma vardı hep sağ tarafta bugün hastaneye geldim sol tarafim da 3 buçuk santimlik bir kist 2 tane 2 santimlik kist olmuş tahlil verdim sonucumu bekliyorum
Moralim bozuldu ama sağlık olsun inşallah iyi çıkar hayırlısi Allah dan

Back
X