Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar hastanedeyim benim dün ağrım vardı kansmsm oldu adet değilim sağ taraf da geçen ayda enfeksiyonum vardı yanma vardı hep sağ tarafta bugün hastaneye geldim sol tarafim da 3 buçuk santimlik bir kist 2 tane 2 santimlik kist olmuş tahlil verdim sonucumu bekliyorum
Moralim bozuldu ama sağlık olsun inşallah iyi çıkar hayırlısi Allah dan
geçmiş olsun canım moral bozmak yok hemen :KK20: neleri var halimize şükür:KK15:

Selam kızlar hastanedeyim benim dün ağrım vardı kansmsm oldu adet değilim sağ taraf da geçen ayda enfeksiyonum vardı yanma vardı hep sağ tarafta bugün hastaneye geldim sol tarafim da 3 buçuk santimlik bir kist 2 tane 2 santimlik kist olmuş tahlil verdim sonucumu bekliyorum

geçmiş olsun canım.

Gecmis olsun canim sonuclar insallah iyi cıkar..:dua::dua:

geçmiş olsun canım moral bozmak yok hemen :KK20: neleri var halimize şükür:KK15:
Aynen canım benim aynen yaa goguslerimde kistler şimdi burda bileğimde bir boşluk oldu içimde ama inşallah iyi çıkar Allah razı olsun kardeşim bugunumuze hamdolsun şimdi sonucu alayım inşallah daha iyi ourum

Geçmiş olsun cnm iyi haberlerini bekliyoruz :KK19:

Geçmiş olsun cnm iyi haberlerini bekliyoruz :KK19:
Sağol canım benim Allah razı olsun saat 2 de çıkacak dizide merakta bıraktım
Hakkınızı helal edin tahlilde sonra gezdim dolandim parkta oturdum stres yapmayın diye son saat patladim sizinle paylasiyim dedim Allah razı olsun sizlerden

Ay bebeyim koşturuyorum ramazan da memlekete kacıcam deneylerı halletmeye calısıyorum.. Sabah 7de kalkıp okula gelıyorum aksam 6-7 degısıyo cıkısım cok yoruldugum ıcın aksam da erken yatıyom ondan pek gelemıyorm.. Ama gırıp okuyorum yazdıklarınızı..
Var mı kacırdıgım ozet ver bakem ex orti ;) :D

Çok geçmiş olsun, temiz çıkar inşallah

Haklısın ya, ben de işte tezden falan aşırı bunaldım, Umut bana iyi gelecek hissediyorum :KK46:

Evet okudugum tüm dogum kitaplarında da rahat olun, kasmayın yazıyor. Kastıkça doğum tersine dönüyormuş Allah korusun.

Haklısın canım, insallah gelir sütüm hemen, bol bol emzirebileyim kuzucugu :anne:
bunlar en heyecanlı günler. ALLAH sağlıkla bir avazda kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Hurma yiyormusun bilemiyorum ama hergün yenen hurma doğumun kolay olmasını sağlarmış. Ayyy. paşacığın eli kulağında geliyor :KK46::anne::KK54:

ALLAH şifa versin canım. Bozma moralini ALLAH dermansız dert vermesin

bunlar en heyecanlı günler. ALLAH sağlıkla bir avazda kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Hurma yiyormusun bilemiyorum ama hergün yenen hurma doğumun kolay olmasını sağlarmış. Ayyy. paşacığın eli kulağında geliyor :KK46::anne::KK54:
Evet canım hurma yemeye başladım 1 haftadır falan günde 1 tane de olsa yiyorum :)
Vallahi geliyor artık, heyecanlandım bak şimdi :rolleyes:
Kızlar sonucumu aldım enfeksiyonum çıkmadı ilaç vermedi sağ tarafta da kistim varmış o ağrı yapmış olabilir regli olunca gel dedi hayırlısi Allah dan 3+1- 4 kistim var inşallah gider kistlerim
Geçmiş olsun canım, büyük bir sorun oluşturacağını sanmıyorum kistlerin. Regl ile atabilirsin belki.

Evet canım hurma yemeye başladım 1 haftadır falan günde 1 tane de olsa yiyorum :)
Vallahi geliyor artık, heyecanlandım bak şimdi :rolleyes:

Geçmiş olsun canım, büyük bir sorun oluşturacağını sanmıyorum kistlerin. Regl ile atabilirsin belki.
Sağol canım benim Allah razı olsun
İnşallah atarım kistleri çok teşekkür ederim

Back
X