Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay aklıma geldi yazayım; yeni evliyken hep bugünlerinin kıymetini bil derkerdi anlamazdım, şu an ne demek istediklerini anlıyorum, ebrusonmez ebrusonmez kuzucum bugünlerinin kıymetini bil :KK48:

hamileykende; ilk bebeğin kıymetini bil derlerdi korkuyodum heralde anlamamışım, şu an onu da anlıyorum, 2. bebiş bayaa ezilecek sanırım kızımın yanında :) gerçi 2. cocukların kaderi herhalde o da dimi morordek morordek canım sende ilk bebişinin kıymetini bil boool bol :KK48:

benim bu süreçte anladığım tek şey var özgürlüğün kıymeti. Kimseye hesap vermemek en güzeliymiş. Birde çocuklar büyünce tekrardan bebek yapmak bilemiyorum yani :işsiz:
Boyum kadar oğlum var. kızın maskarası oldum. 1m boyu yok bana kafa tutuyor. Otur otur, kalk kalk. maymun olduk evde :KK70::KK70::KK70:

Sana yazdıktan sonra baktım internetten anladım nasıl bi sey oldugunu, deneyeyim bi ara :)

Hosgeldin canım ben kaptan yardimcisiyim, kaptanimiz da demis listemiz biraz dolu ama yine de aramizda gormek isteriz tabi ki. Su an kac kilosun? Kac kilo olmak istiyorsun? Yazarsan kaydedeyim bilgilerini, listeye girersen lazım olacak :KK66:

Nst sırasında açtım tv'yi aşk-ı memnu izledim :KK70: 180 derece yatamıyorum da başım yüksekte olursa bi nebze daha iyi :)

Ayy bilirim heralde ya, şimdi bazen aklıma şey geliyor 2. çocuğu ister miyim acaba, ilkine ihanet ediyormus gibi mi hissederim yoksa :KK48: hepsinin sevgisi ayrıdır tabi ki ama ilk göz ağrısı durumu olur bende kesin :KK48:

Aaahhh ilk gözağrısı başka olur. Olmaz mı hiç. Benim oğluşum başkadır o artık inanmasa da hala benim için kuzucuk o kuzucuk :KK70::KK70::KK70:

morordek morordek Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin öncelikle. Dogum bu siralar anladigim kadariyla, basarilar

Ben sabah ac karna tartildim bugün 70,2 kiloyum. Boyum da kisa. Tam yuvarlanmak üzereyim yani hosbulum gercekten. Umarim kilo verebilirim. Ilk zamanlari atlatirsam gerisi gelir heralde
Teşekkür ederim canım, az kaldı gibi bakalım işte son haftalarım artık :)
Hedef kilonu da yazabilir misin? Burada güzel kilolar verirsin eminim ki ;)

Ilk etapta 62 sonra da 57 hedeflerim. Umarim olur. Son haftalar zordur dinlenmeye calismalisin kesinlikle :KK16: Normal dogum mu istiyorsun? Benim iki kizim var. Her ikisinden sonra da kilo verebilmistim ama uslu durmadim yeme icme konusunda. Umutluyum bu kez ama dedigim gibi baslangiclar cok zor benim icin

Günaydın hanımlar :)

FitFiliz FitFiliz hoşgeldin, biraz kendinden bahsetsene?

ben vesile, 32 yaşındayım, evliyim, bi kızım var, eczacıyım, çalışıyorum. izne ayrılıp dönemeyengillerdenim, diyet modundan da çıktım giremiyorum falan filan işte. kaptanımız yazmış zaten, birazdan yardımcıları morordek morordek ve @inatettimolacak bilgilerini alırlar.

Günaydın fıstıklar Zeroks hoşgeldin canım.

Hosbulduk tesekkurler

İsmim Deniz. 34 yasindayim ve ingilizce ögretmeniyim. Daha once de soyledigim gibi iki kizim var 3,5 ve 6,5 yaslarinda. Aynen ben de diyet moduna gecmeye ugrasiyorum ;)
Kan tahlili yaptirdim baslamadan once herhangi bir dusukluk yok degerlerimde ama çook enerjisiz hissediyorum. Simdilik bu kadar

Ayy bilirim heralde ya, şimdi bazen aklıma şey geliyor 2. çocuğu ister miyim acaba, ilkine ihanet ediyormus gibi mi hissederim yoksa :KK48: hepsinin sevgisi ayrıdır tabi ki ama ilk göz ağrısı durumu olur bende kesin :KK48:
Bende ikinciye pek sıcak bakamıyorum malesef. Yada olacaksa arada 6-7 yaş fark olsun diyorum.Yani ilki okula başladıktan, tamamen bireyselleştikten sonra olsun istiyorum. Ama eşim pek böyle düşünmüyor. Ne olur bilmiyorum yani

morordek morordek Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin öncelikle. Dogum bu siralar anladigim kadariyla, basarilar

Ben sabah ac karna tartildim bugün 70,2 kiloyum. Boyum da kisa. Tam yuvarlanmak üzereyim yani hosbulum gercekten. Umarim kilo verebilirim. Ilk zamanlari atlatirsam gerisi gelir heralde
Canım kendini biraz tanıtsana kaç yaşındasın. Evli misin?? Cocuk falan var mı? Nasıl kilo aldın?
Görmemişim. Tanıtmışsın zaten. Bende Ebru :))Yeni mezun oldum. Kilomu koruma aşamasındayım. 3 senelik evliyim. Çoluk cocuk yok. Çok şükür :))

benim bu süreçte anladığım tek şey var özgürlüğün kıymeti. Kimseye hesap vermemek en güzeliymiş. Birde çocuklar büyünce tekrardan bebek yapmak bilemiyorum yani :işsiz:
Boyum kadar oğlum var. kızın maskarası oldum. 1m boyu yok bana kafa tutuyor. Otur otur, kalk kalk. maymun olduk evde :KK70::KK70::KK70:

ay dimi yaa, bende özgürlüğü özledim ama azıcık uzak kalınca da kızımı özlüyorum. bu ne yaman çelişki yareppim :)

Aaahhh ilk gözağrısı başka olur. Olmaz mı hiç. Benim oğluşum başkadır o artık inanmasa da hala benim için kuzucuk o kuzucuk :KK70::KK70::KK70:
Ya bana da öyle olur herhalde :) Hep derlerdi de inanmazdım "sen hala benim gözümde cocuksun" diye ama dogurup kucagına minicik halini alınca gözümde büyümez gibi geliyor şimdi :)
Ilk etapta 62 sonra da 57 hedeflerim. Umarim olur. Son haftalar zordur dinlenmeye calismalisin kesinlikle :KK16: Normal dogum mu istiyorsun? Benim iki kizim var. Her ikisinden sonra da kilo verebilmistim ama uslu durmadim yeme icme konusunda. Umutluyum bu kez ama dedigim gibi baslangiclar cok zor benim icin
Dinlenmeye çalışıyorum elimden geldigince, arada yürüyüse de cıkıyorum. Benim iş kafa işi oldugundan beynim cok yoruluyor bazen :KK70: Tezle ugrasıyorum hala bu haftada bile :)
Normal dogum istiyorum, şimdilik bi sorun görünmüyor ama son ana kadar da belli olmuyor dogum sekli maalesef, o yüzden kesin normal dogum yapacagım diyemiyorum :) Doktorum da normal dogum taraftarı, gercekten bi sıkıntı olmadıgı sürece sezaryene almaz diyerek güveniyorum ona :)
Bakalım dogumdan sonra verebilecek miyim kiloları, yoksa ben de yeniden listeye girerim artık :)
Bende ikinciye pek sıcak bakamıyorum malesef. Yada olacaksa arada 6-7 yaş fark olsun diyorum.Yani ilki okula başladıktan, tamamen bireyselleştikten sonra olsun istiyorum. Ama eşim pek böyle düşünmüyor. Ne olur bilmiyorum yani
Valla canım çevremde ilk çocugunu yapan arkadaslarım da 2. hakkında şöyle düsünüyorlar: hazır bebek bakım modundayken, ikinciyi de aradan cıkaralım, yoksa cocuklar iyice büyüyüp rahata alısınca tekrar başa dönmek daha zor gelir diyorlar :KK48: Bilemiyorum tabi herkesin düsüncesi farklı, ben şu an ilkini bi dogurayım da duruma göre bakarım artık :) Ama 3-4 yaş bana daha ideal gibi geliyor yaş farkı olarak.

Hosbulduk tesekkurler

İsmim Deniz. 34 yasindayim ve ingilizce ögretmeniyim. Daha once de soyledigim gibi iki kizim var 3,5 ve 6,5 yaslarinda. Aynen ben de diyet moduna gecmeye ugrasiyorum :KK66:
Kan tahlili yaptirdim baslamadan once herhangi bir dusukluk yok degerlerimde ama çook enerjisiz hissediyorum. Simdilik bu kadar
Merhaba Deniz. Bende Ayşe. Elektrik teknikeriyim. 17 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var 42 yaşımdayım. Diyet kelimesi insanda stres yapıyor. özellikle bende . Ben de o yüzden 3,5ay önce sağlıklı beslenmeye karar verdim. yağı tuzu azalttım. tam buğday ekmeği hariç unlu mamülleri hayatımdan çıkardım ve toplamda 11-12kg gibi birşey gitti. Bu takım sayesin de motivasyonum hep yüksekti sağolsun kızlar :KK15:
yine bizim kızlar sayesinde spora da başladım. Hele ki bir 0zlem 0zlem imiz var onun sporu ile yarışmaya gücüm yetmiyor. ( kız beni spordan soğuttun 3 gündür yatıyorum depresyondayım :KK70:)
Sana tavsiyem bu süreci diyet olarak görme. Sağlıklı yaşamak için yemeye başla. Sana zararlı olduğunu bildiğin şeyleri ağzına alma. İstediğin kiloya geldiğinde yine aynı şekilde beslenmeye devam edeceksin. Katı diyetlerden dönüş zor olur ve de hep verdiğinden fazlasını aldırır. onun için sağlıklı beslenmeyi öğreneceğiz :KK39:
hadi kolay gelsin. :KK5:

FitFiliz FitFiliz Denizcim ,ben Ayşe 46 yaşındayım,40 yaşından sonra üni okuyup 'ev hanımı Sosyolog' oldum:kahve::KK48: iki yetişkin oğlum 30 günlük bir torunum var:anne::nazar:
bayadır buralarda kilolar verip alıyordum en sonunda kesin karar verip sağlıklı beslenmeye geçtim çok şükür.12 gündür diyetisyen gözetiminde listeye bağlı kilo veriyorum:KK6:takım ruhu iyidir çok güzel motivasyon oluyor zaten aile olduk burada hepiniz kızkardeşlerimsiniz:KK19:yaşıma takılma içinden ne dmek geliyorsa o şekilde hitap edebilirsin ayşecim monicim abla nene teyze anne hiç faketmez her sıfat uyar:süslü:

Valla canım çevremde ilk çocugunu yapan arkadaslarım da 2. hakkında şöyle düsünüyorlar: hazır bebek bakım modundayken, ikinciyi de aradan cıkaralım, yoksa cocuklar iyice büyüyüp rahata alısınca tekrar başa dönmek daha zor gelir diyorlar :KK48: Bilemiyorum tabi herkesin düsüncesi farklı, ben şu an ilkini bi dogurayım da duruma göre bakarım artık :) Ama 3-4 yaş bana daha ideal gibi geliyor yaş farkı olarak.
Bende yeteri kadar ilgilenemem veya arada kıskançlık olmasın gibi sebeplerden istemiyorum.Ama eşimde araları çok olmasın diyor. Daha ilkini düşünmemişken ikinciyi konuşmakta anlamsız tabi :KK48::KK48:

Back
X