- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #240.541
Bu hafta bildirimler kötüydü. Senin haricinde vehayırlı cumalar şekerler
çikolat güzel bir bildirim yapmassa %30 un altına düşüyoruz bu hafta ve nazar boncuğumuz silinecek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta bildirimler kötüydü. Senin haricinde vehayırlı cumalar şekerler
çikolat güzel bir bildirim yapmassa %30 un altına düşüyoruz bu hafta ve nazar boncuğumuz silinecek![]()
Olsun ben gene 60'a inmek için hafif diyet moduna gireyim diyorumZaten boyun da uzun kalsa bile fazlalık gibi durmaz bence
Sagol canımyaşlandım ondansen çok iyisin canım yaa stres yapma bu kadar
![]()
Evet monicim öyle maalesefhayırlı cumalar şekerler
ben yeni eve taşınırken bisikleti komşuma hediye edeceğim. yeni evde mahmuta yer açılacak. bu şekilde almayı planlıyorume bi mahmutsuz sen kaldın al artık bir tane
sağol canım ..
ee nasıl bir mahmut aldın hayırlı olsun![]()
ALLAH şifa versin yavrunasağol canım biraz önce uyudu biraz iyi bakalım![]()
ama spor kalıyor. geçi bu hafta hiç spor yok -500gr var. buna da şükürerken uyumak iyi canım insanın bedenide beynide dinleniyor bu ara erken yat![]()
tebrikler hırsın sana yaradı.Gecen hafta arti cikinca cok hirslandim![]()
minnak ponçik kediçik seni ne şekersin sen öyleMoleküler biyoloji ve genetik canım..
O börekleri yiyenlere de yiyin siz yiyin hepinizz kilo alacaksınız ben cıtır olucam dıye pislik yapBen ofistekilere oyle yapıyom
dun mıesela baklava vardı yemekhanede alıp ofıstekılere verdım oohh ya yıyın alın kalorılerı ben hıc de bıle yemıcem bı dahakı aya tısortler cıkar pıyasaya sız ay yanlarım cıktı dıye aglarsınız ben gıyıp gıyıp gezıcem dıyıp gıcık edıyorum hepsını
onlar karsımda baklava yerse ben de gıcıklık yaparım hıh
![]()
sağol kaptancnm ben tc kimlik no ve üniversite diplomasını götürüp kayıt yaptırmıştım
özgem şimdi uçaktayım ankaraya dönecem kısmetse şindilik izinli dedim ama haftaya seyahatim varmı bilmiyorum o yüzden izin dedim ama siz onu bildirim yapmadı deyin @morordel haftaya seyahatim olmazsa tartılırım değilse haftaya yazarız
Aman canım ev ayaklanıp gitmiyor ya yaparsın elbet. olmadı akşama da yumurta kırarsın. sen kuzucuğun yanında ol nazlı oğluşununsağol canım ya geçer inşALLAH çok huysuz yanında otur diyo işlerim var yapamadım![]()
ben evde yapmıyorum zaten. bir o eksik kalsın gidin ablanızda halanızda yiyin diyorum. Bende genelde ben yemem deyip uzak duruyordum ama...Hee o zaman ordaki mesajı ben anlamamısım, kafa benim hala basmıyor
Aa evet lütfen Nilgün'ün izinden gitmeyelimlydznp bak 74'le izne ayrıldı kuymak yiye yiye 80 oldu geldi yine
Tebrik ederim canım cok güzel vermissin :)
Ay hayırlısıyla gelsin de tontik
Tamamdır kaptanım![]()
aaa kuymak yiyen o kabak yine patladı nasıl iş anlamadım![]()
Arada olur tabi öyle ama perşembe günleri olmasa daha iyi olur tam tartı öncesi :)ben evde yapmıyorum zaten. bir o eksik kalsın gidin ablanızda halanızda yiyin diyorum. Bende genelde ben yemem deyip uzak duruyordum ama...dün aşkam için kendime salata yoğurt yapacaktım öyle planlamıştım sabaha güzel bir sonuç alayım diye. derken kendimi kuymak yavasının içinde buldum
bir daha olmaz söz
![]()
Ben eklerim canım, tebrik ederim bu arada çok güzel vermişsin. Takımı da notadan kurtardın :)Listeyi bulamıyorum
82.5/1.9/%2.25
cnm kuymak özgeden sorulur malum laz kızıBen hiç yemedim samsun artvine falan gidersem mutlaka deneyeceğim.toplight kaptanım sen bilirsin ne nerede yenir.. Gittiğim şehirlerde tur rehberi olarak sana danışacam.
![]()
maşallah sanaListeyi bulamıyorum
82.5/1.9/%2.25
Teşekkür ederim ben de beklemiyordum hiç 82lerde cikmamistim bütün haftaArada olur tabi öyle ama perşembe günleri olmasa daha iyi olur tam tartı öncesi :)
Ben eklerim canım, tebrik ederim bu arada çok güzel vermişsin. Takımı da notadan kurtardın :)
Darısı başına kaptancim :)maşallah sana