- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #240.801
Benim teraziBoga burcu olmanin dezavantajini yasiyorum zaten. En obur burç maalesef
Kizlar burclarin8z ne konusu acilmisken![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim teraziBoga burcu olmanin dezavantajini yasiyorum zaten. En obur burç maalesef
Süper gitmiş canım.Aynen devam et dursada kafaya takma birşekilde gidiyormuş demek.Kızlar, nasılsınız?
Gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Kahvaltı, biraz toparlanma derken arkasından çay kahve faslı oluyor. Eşimle konuşmaya dalıyoruz. Bir bakıyorum saat 17-18 oluyor.
Bu arada tartı beni acayip sevindirdi bugün. Veremiyorum diye o kadar ağlanmamın üzerine pazartesi bildirimi yapayım.
Cuma: 86,4
Pazartesi: 64,9![]()
Kaptanım Türkiye 'yi gezdin resmen :)abowww ben neremle okuduysam o kadar iş yoğunluğu arasında regli oldum da yazınca monim bende 500 gr almış zannettim
kızlar kusura bakmayın
kaç gündür yoktum bugün işe başlayınca hangi işe bakacağımı şaşırdım bir de tunceli seyahati çıktı erteleyebilirsem önümüzdeki haftaya ertelemeye çalışacağım kafam çok karışıkkk![]()
Ooo 20 kilo mu ben de dogumda verir miyim o kadar acabaKızlar, nasılsınız?
Gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Kahvaltı, biraz toparlanma derken arkasından çay kahve faslı oluyor. Eşimle konuşmaya dalıyoruz. Bir bakıyorum saat 17-18 oluyor.
Bu arada tartı beni acayip sevindirdi bugün. Veremiyorum diye o kadar ağlanmamın üzerine pazartesi bildirimi yapayım.
Cuma: 86,4
Pazartesi: 64,9![]()
Boga burcu olmanin dezavantajini yasiyorum zaten. En obur burç maalesef
Benim oğluş da persembeye kadar dayanırsa boğa olacak hanımlar, desenize doyuramayacagim bebeyiBurçdaşız desene o zamanyükselenime kadar boğa çıkmıştı eğer yanlış bakmadıysam tabi
![]()
Ayy senle aynı burcmusuzakrep. dostuna sonuna kadar dost, düşman olmak istemezsin
ama ben kimseye düşman olmam. siler atarım sadece![]()
Sorma Ebrucum bugün öyle git-geller yaşadım ki hormonlar sağolsun :)Kıyamam ya hormonlar tepreşiyor demek. :))
Vermiş demek biz yanlış anlamamışız.
Ellerine saglik canim
Sagolasin canim.0zlem tebrik ederim canım.
fancynancy 2.
nilsub da 3. olmuşsunuz. hepinizi tebrik ederim
bende sondan 3. olmuşum![]()
Sagol canim
teşekkür ederim canım :)
Hahahaa ay bize çekmesin diyeyim o zamanBenim oğluş da persembeye kadar dayanırsa boğa olacak hanımlar, desenize doyuramayacagim bebeyi![]()
Evet canım.Ellerine saglik canimiki haftalik mi bu liste?
sorma canım bu iş sayesinde türkiye de gitmedigim il kalmadı 1-2 si haricKaptanım Türkiye 'yi gezdin resmen :)
Ooo 20 kilo mu ben de dogumda verir miyim o kadar acaba
Yanlış yazdığını okudum bu arada ama geyik yapmak istedim
Benim oğluş da persembeye kadar dayanırsa boğa olacak hanımlar, desenize doyuramayacagim bebeyi
Ayy senle aynı burcmusuz
O silip atma huyu bende de var, iyi mi kötü mü bilemiyorum tabi
Sorma Ebrucum bugün öyle git-geller yaşadım ki hormonlar sağolsun :)
Canım sana bişey soracaktım. Gerçi sorum bütün annelere ama en tazesi seninki ya belki daha çok yardımcı olabilirsin dedim.Kaptanım Türkiye 'yi gezdin resmen :)
Benim oğluş da persembeye kadar dayanırsa boğa olacak hanımlar, desenize doyuramayacagim bebeyi
Ayy senle aynı burcmusuz
Olacak bitanem hiç moral bozma, eninde sonunda olacak.Sagolasin canim.
Sagol canimKeske kilo verebilsem..
![]()
Boga burcu olmanin dezavantajini yasiyorum zaten. En obur burç maalesef
canım sorma şube de 2 kişiyiz şu an ınşaati devam eden 1000 civarı santiye var yetki bölgede ama işin içinden çıkamayınca genel müdürü yansıyor o da bize doğal olarak
Aut ben tartilmadim ama herkes zayıfladin diyor cumaya kadar tartilmayacagim
Süper gitmiş canım.Aynen devam et dursada kafaya takma birşekilde gidiyormuş demek.
Canım özel değilse eşin ne iş yapıyor?? Ne güzel hep birliktesiniz
Yanlış yazdığını okudum bu arada ama geyik yapmak istedim![]()
bence kin güdüp intikam almaktan iyidir. hakederse affedebilirim ama yine de uzak durmayi tercih ederim. hep akrep icin kindar ve intikamcı derler. bak sen de yokmus. bunu kim uydurduysa cok sallamış. benim bisürü akrep arkadasim hiçbiri oyle degil.Kaptanım Türkiye 'yi gezdin resmen :)
Ayy senle aynı burcmusuz
bu moralsizlikten veremiyorsun. artık tartilma. beynine yalnis sinyal gidiyor sekerim.Sagolasin canim.
Sagol canimKeske kilo verebilsem..
![]()
bu 16 nisan sana yaramadı anlaşılanSabah 1,5 kg artı geldım genclıkkkk