Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinlar
Hepinizin gunu guzel gecsin kizlar uykum kacti gece gec yatmama ragmen
günaydın kaptanım ve 5. takımın diğer güzelleri :KK15:
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar geçmişe bakamadım 460 mj birikmiş bugünde yoğunum geçmişi okuyamayacagim inşallah iyisinizdir işyerinde yeni olduğumuz için herşeyi bana soruyorlar inşallah düzene girince yine beraberiz
Bugünkü kilom 51.1 yarın nasıl olacak bakalım hepinizi öpüyorum:)
günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnn:halay:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese günaydınlar ;)

Yine erkenden uyandım baktım bizimkiler daha uyuyor sizlere bakayım dedim :D
Valla sizlerede bakmadan edemiyorum :KK48:
Herkese bol eksili kaçamaksız bir gün diliyorum ;)

ayy banusum ne guzel gidiyor kilolar ben tartiya bile cikmiyofum bu hafta artik isleri yoluna koyayim siki bir sekilde asilacagim

Çok şükür canım ;) valla bende takıntı haline geldi her gün tartılmak :D Yine bu sabah da dayanamadım ve düne nazaran dahada az çıktım tartıda :KK48:
Eksileri gördükçe daha çok gaza geliyorum ;) İnşallah yaza kadar baya bir fark yaratmış olacağım :21:

Gunaydinlar
Hepinizin gunu guzel gecsin kizlar uykum kacti gece gec yatmama ragmen

Sanada günaydın bu arada :)

Günaydın şekerlerim :KK200:
teşekkür ederim ördekim:KK60:
canımcım boğalarla inatlaşmıcan direk he dicen kafan rahat olacak:KK70:mesela onlardan çok bilemeyiz haddimize değil:KK59:
Yaa ciddi misin? Başımda bir aslan burcu vardı zaten aynı tip, her seyine he diyip kendi bildigimi yapiyodum. Aynı modda devam desene :D
morordek morordek Ördekcim alıntılamak istemiştim ama olmamıştı. Yakın zamanda denememiştim tekrar deneyeyim inciri. Nasıl kullanıyordun? Direkt yiyip su mu içiyorsun üstüne?
Evet canım sabah aç karnına kuru inciri yiyip su içiyorum. Bazen incirin arasına ceviz koydugum da oluyor. Bir de bunu her gün yapmıyorum, o zaman da bünye hemen alışıyor, işe yaramamaya başlıyor. Bende cok kronik sorun olmadığı için wc'ye çıkma sorunum olduğunda yapıyorum, işe yarıyor. Dene bakalım, umarım sende de işe yarar.
morordek morordek canım valla seni gördükçe çok heycanlaniyorum her gün uyaninca bakıyorum hemen ordekimiz doğurmuş mu diye:skandal:
:KK48:
Ben 1 dogururken takım 9 doguracak bu gidişle :KK48:
Ayy kizlar bu kosturmada unutmusum daha zaman var saniyordum aof sinavi onumuzdeki haftasonu imis ders calisayim biraz dedim 6 kitap var ben daha 2 sine yarim yamalak baktim haftaya kadar 4 kitap calisilir mi sizce bu tempoda en azindan vizede iyi notlar alsam da finalde rahat olsam ama goruldugu uzere ben ders calismak yerine burda geziyom ama sizleri de ozluyom be ana cim
Kaptanım çalış sen, arada girersin. Bizler de buradayız göz kulak oluyoruz takıma :)

günaydın şekerler:KK36:
2 haftadan sonra nihayet yeni listemde haşlanmış yumurta var:KK72:lor peynirli ,yumurtalı güzel kahvaltımı yaptım mutluyum:21:
bugün yine dışarlardayım önce sağlık ocağına uğrayıp tansiyon ilacımı yazdırıcam sonra eminönüne gidicez eşimle bebişin mevlit yasinlerini almaya bugün verecekler.hava güneşli olursa kapalıçarşı falan da gezmek istiyorum bakalım,dün istanbul felaket yağışlı ve pusluydu bugün güzel olur umarım:süslü:

kilo takip çizelgeme baktım geçen ayda aynı şekilde olmuş reglim tam bitttiğinde birden düşmüş kilo
inşallah bu ay da öyle olur. şimdi yeşil çayımı içiyorum.ya ramazana birşey kalmadı kilolar gıdım gıdım gidiyor
bildim bileli kendimi 70lerdeyim bu sefer pes etmicem 60ları göricem inşallah:sinirli:
ilk dehefim 65 sonra 60:dua:
ay cok hırslandım sinirlendim nedense :KK56:

Tabı canım verdım
Elanın 25 temmuz
Benım 24 temmuz

aa benim kızımda 24 temmuz, gündaşmışsınız siz kuzumla :)

Hehhh soyleee herkesı kendıme benzetıp duzelcem inşşşş:halay:

:KK19:

hadi ben yürüyüşten geldim biraz önce şimdide kahvaltı hazırlamaya kaçıyorum:kk77:

afiyet olsun nilgünüm, ne güzel sabah yürüyüşü yapmışsın, çok özendim şu an sana. oğluş uyuyo mu oluyo sen yürürken?

günaydın kızlarrr
dehşet şekilde motivasyon düşüklüğü yaşıyorum ya
her regl sonrası tartıdaki artılar asırı moralimi bozuyor
bu hafta ne olacak bilemiyorum.
çok canım sıkkın

canım sıkıntının sebebi belli, üzme kendini, yeşil çay bol maydonoz salatalık ye su iç çözülsün ödemler.

kilo takip çizelgeme baktım geçen ayda aynı şekilde olmuş reglim tam bitttiğinde birden düşmüş kilo
inşallah bu ay da öyle olur. şimdi yeşil çayımı içiyorum.ya ramazana birşey kalmadı kilolar gıdım gıdım gidiyor
bildim bileli kendimi 70lerdeyim bu sefer pes etmicem 60ları göricem inşallah:sinirli:
ilk dehefim 65 sonra 60:dua:
ay cok hırslandım sinirlendim nedense :KK56:

çok gaza gelmiş gördüm seni, hadi bakalım :eğlence:

ya aslında en son aklıma gelicek psikopat burç yengeç
duygusallıktan olabilir aslında. yengeç aile bağları kuvvetli bağlılık ilgi isteyen bir burç. birde seri katiller yada canilere baktigin zaman hep aşağılanmış çarpık ailelerden sorunlu ortamlardan çıkıyor. şimdi uzuldum ama :( ALLAH evlatlarımızı ortada anasiz babasız birakmasin. birde bol bol sevelim kucaklayalim evlatlarımızı. ergen olduklarında biz sarılmak istesek de onlar istemeyecekler kamu spotu gibi oldu :KK48:
benim çocuklarım şımarıklar arkadaş ama birtek bana öyleler. ne yapayim 1tanecik oglusum 1tanecik kizcem var. bisürü degillerki git başımdan diyeyim :KK36:

Gunaydin herkese
dunku menumu yazmamisim

Kahvalti
2 dlm tam bugday ekmegiyle tost

Ara yesilcay

Ogle
4 kasik bulgur pilavi
1 bardak ayran

Ara 1 avuc yer fistigi

Aksam
1 porsiyon patlican tava
ayran 1 dl ekmek

Yemek biraz yagliydi rahatsiz etti ustune 1 kucuk greyfurt

WP_20170419_004.webp
sabah çay içerken öğretmenimiz aradı 23 nisan kıyafetleri geldi gelin diye gittim aldım dönüşte pazarımıda yaptım şimdi girdim eve yoruldum bi kahve içip geçmişe bakarım ..
cumartesi çarşıya gidip altına ayakkabısını hırkasını alayım soğuk olursa üşür kısa kollu ile kızçem:anne:

Eki Görüntüle 1984359
sabah çay içerken öğretmenimiz aradı 23 nisan kıyafetleri geldi gelin diye gittim aldım dönüşte pazarımıda yaptım şimdi girdim eve yoruldum bi kahve içip geçmişe bakarım ..
cumartesi çarşıya gidip altına ayakkabısını hırkasını alayım soğuk olursa üşür kısa kollu ile kızçem:anne:

Güle güle giyinsin, en mutlu günleri :)

Back
X