- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #240.961
GunaydinGunaydin kizlarrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GunaydinGunaydin kizlarrr
pek güzelmiş. gule güle giysin kizcenEki Görüntüle 1984359
sabah çay içerken öğretmenimiz aradı 23 nisan kıyafetleri geldi gelin diye gittim aldım dönüşte pazarımıda yaptım şimdi girdim eve yoruldum bi kahve içip geçmişe bakarım ..
cumartesi çarşıya gidip altına ayakkabısını hırkasını alayım soğuk olursa üşür kısa kollu ile kızçem![]()
Gunaydinlar
Hepinizin gunu guzel gecsin kizlar uykum kacti gece gec yatmama ragmen
Evet canım sabah aç karnına kuru inciri yiyip su içiyorum. Bazen incirin arasına ceviz koydugum da oluyor. Bir de bunu her gün yapmıyorum, o zaman da bünye hemen alışıyor, işe yaramamaya başlıyor. Bende cok kronik sorun olmadığı için wc'ye çıkma sorunum olduğunda yapıyorum, işe yarıyor. Dene bakalım, umarım sende de işe yarar.
günaydın şekerler
2 haftadan sonra nihayet yeni listemde haşlanmış yumurta varlor peynirli ,yumurtalı güzel kahvaltımı yaptım mutluyum
bugün yine dışarlardayım önce sağlık ocağına uğrayıp tansiyon ilacımı yazdırıcam sonra eminönüne gidicez eşimle bebişin mevlit yasinlerini almaya bugün verecekler.hava güneşli olursa kapalıçarşı falan da gezmek istiyorum bakalım,dün istanbul felaket yağışlı ve pusluydu bugün güzel olur umarım![]()
günaydın kızlarrr
dehşet şekilde motivasyon düşüklüğü yaşıyorum ya
her regl sonrası tartıdaki artılar asırı moralimi bozuyor
bu hafta ne olacak bilemiyorum.
çok canım sıkkın
Günaydın kızlar, düne göre -1 gördüm, kaçamaklı halime göre, inşallah bugün daha güzel devam edicem, 2 haftaya gireyim olmamı listeye![]()
Eki Görüntüle 1984359
sabah çay içerken öğretmenimiz aradı 23 nisan kıyafetleri geldi gelin diye gittim aldım dönüşte pazarımıda yaptım şimdi girdim eve yoruldum bi kahve içip geçmişe bakarım ..
cumartesi çarşıya gidip altına ayakkabısını hırkasını alayım soğuk olursa üşür kısa kollu ile kızçem![]()
Süpersin wendigocum.
Ben geçen sana bir soru sormuştum ama gözden kaçtı sanırım.
Acaba, alışkanlık yapmayacak ve kullanmadığımda daha kötü olmamı sağlamayacak bir kabızlık ilacı var mıdır? Bekunis içmiştim bir dönem ama zamanla hem daha fazlasını istiyorsun hem de bağırsaklardaki yararlı floraları öldürüyormuş.
Hadi insallah işe yarar.Bugün denedim bakalım ördekcim nasıl olacak işe yarayacak mı. Çok mutlu olurum işe yararsa.
İşin ilginç kısmı ne zaman fena halde stres ve heyecan yapsam direkt tuvalete çıkıyorum.
merhaba canım, görmemişim kusura bakma.
bekunis her ne kadar bitkisel olsada bağırsak tembelliği yapma ihtimali yüksek. doğal olan sinameki bile bağırsak tembelliği ve flora bozulmasına sebep oluyo maalesef ki. yani demem o ki öyle bi ilaç bilemiyorum maalesef. bol bol lif almak lazım. kaptanımda çok çekiyo bu durumdan, ne kullanıodunuz kaptanım siz?toplight
İnşallah bakalım ördekcim.Hadi insallah işe yarar.
Stres değil de heyecan yapmaktan zarar gelmez, hem hayatına bi heyecan katmış olursun hem de wc'ye cıkarsın hedefcim![]()
canım sıkıntının sebebi belli, üzme kendini, yeşil çay bol maydonoz salatalık ye su iç çözülsün ödemler.
çok gaza gelmiş gördüm seni, hadi bakalım![]()
Günaydın kızlar, düne göre -1 gördüm, kaçamaklı halime göre, inşallah bugün daha güzel devam edicem, 2 haftaya gireyim olmamı listeye![]()
Eki Görüntüle 1984359
Beni de regl çok motive ediyor.
Öncesi ile sonrası ortalama 2 kg fark ediyor.
O nedenle dikkat edip o farkı görmeyi seviyorum.
.
az önce yeni başlayan bi abla; ne güzel zayıfsın maşallah dedi bana
diyetin 2. gününden daha da bi motive oldum![]()
Görürsün canım yeter ki kaçamak yapma. Kaçamak yapmamak için de motive olsun sana.ben de o farkı görememekten korkum galiba![]()
Yürüyüşün cok gaydası varrr
Artık spor salonuna gıtmıyorum cunku ela durmuyor orada spor yapamıyorum
Arabasına koyup yuruyus yapıyorum
Dışarıdan gelen yorumlar gerçekten insanı çok motive ediyor. Tebrikler wendigocum.
cnm sürüne sürüne kalkıyorum işte ne yapayım işe gidilecek mecburrrKaptanım o saatte nasıl uyanıyorsun maşallah ya.
Hep söylüyorum, gece geç uyuyup sabah erken kalkmak istiyorum ama olmuyor tabi.
Saat 10 gibi sürünerek kalkıyorum yataktan.
Bugün denedim bakalım ördekcim nasıl olacak işe yarayacak mı. Çok mutlu olurum işe yararsa.
İşin ilginç kısmı ne zaman fena halde stres ve heyecan yapsam direkt tuvalete çıkıyorum.
Ohh monicim, keyifli günler olsun. :)
Beni de regl çok motive ediyor.
Öncesi ile sonrası ortalama 2 kg fark ediyor.
O nedenle dikkat edip o farkı görmeyi seviyorum.
Süpersin wendigocum.
Ben geçen sana bir soru sormuştum ama gözden kaçtı sanırım.
Acaba, alışkanlık yapmayacak ve kullanmadığımda daha kötü olmamı sağlamayacak bir kabızlık ilacı var mıdır? Bekunis içmiştim bir dönem ama zamanla hem daha fazlasını istiyorsun hem de bağırsaklardaki yararlı floraları öldürüyormuş.
Ayy ne kadar güzelmiş. Çok güzel zamanları gerçekten.
kabızlık için ben son 3-4 aydır zeytinyağlı ozon kapsülü kullanıyorum o bayaa iyi geldi o zamandan beri takviye almıyorum hilal cim wellozone diye bir ürün botanik ecza dan alıyorum bir de hap kullanacaksan dulcalax var eczanelerde bekunis fena yapıyordu son dönemlerde 2 tane etki etmiyor ama fena gaz sancısı yapıyordumerhaba canım, görmemişim kusura bakma.
bekunis her ne kadar bitkisel olsada bağırsak tembelliği yapma ihtimali yüksek. doğal olan sinameki bile bağırsak tembelliği ve flora bozulmasına sebep oluyo maalesef ki. yani demem o ki öyle bi ilaç bilemiyorum maalesef. bol bol lif almak lazım. kaptanımda çok çekiyo bu durumdan, ne kullanıodunuz kaptanım siz?toplight
1,2 kg su gitmiş di mi veysişim bu hafta 69 dasın senSabah tartıldım 1,5 kg fazlanın bır kısmı gıtmiş![]()
Biri ortime yamuk mu yapmış.Benim ortim ebruş bi kere
Ördekim yetişsin ama, o korur beni, hormonları var şimdi, ana o ana![]()
Sana saygılar hanım ablaya bugun okudum yazamadım geçen yapılan bir araştırmada gelmiş geçmiş seri cinayetlerin ve en azılı katillerin burcu neymiş biliyomusun şok oldum yengeçmiş ki ben yengecim kızdırmayın beni ona göre![]()
Ayy gözüm korktu. Yani şöyle sevilmelik tatlı tatlı uyuyan, ağlayıp bağırmayan, akıllı uslu bir bebek yok mu??Hahahaaaa çok gerçekçisin şekerim, niye kızın hayallerini şimdi bozuyorsun, anlatılmaz yaşanır![]()
olmamı var. ama buyuyunce sıkıntılı oluyorlarAyy gözüm korktu. Yani şöyle sevilmelik tatlı tatlı uyuyan, ağlayıp bağırmayan, akıllı uslu bir bebek yok mu??
Çocuk yılların intikamını almış resmen okula başlayıncaolmamı var. ama buyuyunce sıkıntılı oluyorlar
benim oğlan o dediginden di. 6 yaşına kadar evde bebek mi cocuk mu var kimse anlamadi. o kadar sessiz ve sakin bir çocuktu. okula bir basladi. aman ALLAH'IM. çocuk yürümeyi uslu olmayı temizliği unuttu. günde 3 kere dusa girip üst baş değiştiren küveti şampuanla, balkonu yumuşatıcı ile yıkayan cocukla çorap için kavga etmeye başladık.![]()