- 3 Ağustos 2009
- 327
- 593
- 103
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #241.041
günaydın kızlar
ağzımda yara cıktı ya meret cok acıtıyo bişey yer içerken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlim menun cok iyi özellikle aksam harikaDünkü menümü paylaşmayı unutmuşum kızlar
Dün:
Kahvaltı
2,5 dilim mısır ekmeği
Beyaz peynir
Zeytin
Ufak bir parça eski kaşar
Çay
Öğle
5 yk taze fasulye
3 yk yoğurt
1,5 yk pilav
Ara
Kurme Hindistan cevizli bar
(Kızlar Migros'tan aldım, Harika bir şey, ekstra şeker tatlandırıcı vs yok. İçinde hatırladıklarım, çoğu hurmadan yapılmış, kaju falan da var. Ben çok beğendim. Tam şeker krizlerime göre.)
Akşam
Izagarada hindi köfte (6 tane)
1 kase salata
Su: 2,5 lt su
Spor: 30 dk eliptik, 45 dk Leslie
Canim bulabilirsen ahududu receli ya da kara dut pekmezi cok iyi geliyor bende ve kizimda cok cikiyor ustune birazcik surunce hemen rahatlatiyorgünaydın kızlar
Aslinda beni de doyurmadi ama simit pogaca alacagima bunu tercih ettimay ben öyle hiç doymuyorum ya sütle muzla smotie filan kesmiyor beni ne yazık ki
sen durabiliyor musun canım
Ayyyyy cok güldümservey ay fotolar süper ama cidden hiç 70li rakamlar gibi durmuyor. before fotonda kacsın ki canım ?
Ben degılım kıımaşallah kız![]()
Ayyyyy cok güldümben degılım o
Netten koydummotıvasyon olsun dıye
ayevet bulursam deniyim canım karbonatla gargara yapıp duruyorum ama bakalımCanim bulabilirsen ahududu receli ya da kara dut pekmezi cok iyi geliyor bende ve kizimda cok cikiyor ustune birazcik surunce hemen rahatlatiyor
Evlat olsa sevılmezdımhahaha. yazsana arkadasım o zaman ben de sen sandım vallahi
Kim gııııııhicde 7li gibi durmuyorsun ama. incecik görünüyorsun:) fotoshop mu yoksa![]()
Evlat olsa sevılmezdım![]()
Hemen koyayımartık kendininkini koymanda şart oldu bence canım
aklımdaki resmin böyle heheheh
Canim cidden 65 falan duruyorsun ama sanirim boyun uzunAyyyyy cok güldümben degılım o
Netten koydummotıvasyon olsun dıye
Görmedın kı benı o ben degılımmmCanim cidden 65 falan duruyorsun ama sanirim boyun uzun
ben de 170 civariyim 70 kiloda 38 beden oluyorum
Ya kuzu ben senle serveyi çok karıştırıyorum yanlış olmasin diye yazamıyomçok darıldım, bütün liste burda bi ben yokum, niye beni sormuyosunnnn
ayyy ne biçim kıskanmışım ama![]()
Bu ilaçların hepsi alışkanlık yapıyor cnm yaDuphalac iyi gelmez mi acaba? Ben hamileyken çok kullanmak durumunda kalmıştım. Bazen de ama çok nadir rahatsızlık duyduğumda kullanıyorum. İsterseniz bir sorun.
Ben ağız yarasının çaresini karadut reçelinde buldum :)günaydın kızlar
Çok güzel gelin olmuşsun sen amaEki Görüntüle 1984807 Basın acıklaması sart oldudun koydugum befero after dakı sahıs ben degılım
Hep koyarım before after motıve olalım dıye
Şimdı yoğun ıstek uzerıne kendımı koyuyorum
Tesekkur ederımmmmmGünaydın sonunda teknolojiye kavusabildim
Ya kuzu ben senle serveyi çok karıştırıyorum yanlış olmasin diye yazamıyom
Bu ilaçların hepsi alışkanlık yapıyor cnm ya
Ben ağız yarasının çaresini karadut reçelinde buldum :)
Çok güzel gelin olmuşsun sen ama![]()
Taze çek benceTesekkur ederımmmmm
Şimdı kı halim işte before after derrrrrmişimm
Adam curuttu beniiiiisaka saka şimdı kı halimi bulursam onu da koyayım
Unutmak yok o menü buraya gelecekKızlar bende durumlar kötüDikkat ediyorum ama kilo alıyorum. Kaç gündür de menü yazacam hep unutuyorum.