Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Adını duydum ama hiç denemedim fancy'cim.
Benim için en önemli olan alışkanlık haline gelmemesi.
Bekunis de normalde çok etkili ama nasıl alışkanlık yaptıysa bir ara 2 tane içsem de gidemiyordum tuvalete.
wendy wendy cum ne dersin duphalac nasıldır?

Canım duphalac bildiğin şerbet, ben içememiştim :( bekunis fayda etmiyorsa kullanabilirsin tabi ama sonuçta bağırsakları doğal olarak hareketlendirmek lazım :(

Bu arada leblebi almıştım, hergün azıcık azıcık yiyodum deli kaloriymiş diye kızıyodum kendime de :( ama inanılmaz bağırsak çalıştırıyormuş. Hergün WC'ye gidiyorum desem yeri :) sanırım Nilgün de diyodu ekmek yemeZsem kabız oluyorum diye, haklıymış :) leblebi de saf kh yaw ama deli su içiriyor :)

senin oğlan acıkmış ördekim. elini yiyor. yazık paşama :KK70::KK70::KK70:
Benimki açlıktan beni bile yiyecek bu gidisle :D o acıkıyor ben yiyorum :D
Cevabımda biraz saçma olmuş :-) ilk başta sanal marketten sipariş verdim sonra Migrosa girdiğimde yerini gördüm. Sanal marketten sipariş veriyorum kısmını silmiştim ama silmemiş demekki :KK70:
:KK70: :KK70:
Bende o kadar ince düşünecek akıl kalmadı, merak etme sen :KK70:
Sevgili 5. Takımım izinli olursak ne kadar süre sonra tekrar listeye girebiliyoruz.:işsiz:
2 hafta izinli gecirmek zorundasın canım, 3. haftada girebiliyorsun yeniden. Izne mi ayrılmayı düşünüyorsun?

***5. Takım 514. Etap***

toplight (70,4/) gecen hafta bildirim yapmadı, yüzdesi 2'ye bölündü
servey (70,9/ )
0zlem (75,2/)

inatettimolacak (63,5/)
moni (101,9/ )
fancynancy (79,3/)
Cikilatacanavari (82,5/)
lydznp (85,5/ )

BuRCuCuKkK (55.6/)
maJun (72,2/ )
aytozuvegece (73.6/)

5. Takım Ortalama: %

nilsub (78,9///%)
Birumut55 (51,6///%)
wendigo (63,7/)
morordek (76,4/)
ebrusonmez (56,8/)
hedef38beden(86,4/ / /% )

Zeroks (69,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 13.04.2017, başlangıç kilosu: 70.2, hedef kilosu: 62

Benimki açlıktan beni bile yiyecek bu gidisle :KK70: o acıkıyor ben yiyorum :KK70:

:KK70: :KK70:
Bende o kadar ince düşünecek akıl kalmadı, merak etme sen :KK70:

2 hafta izinli gecirmek zorundasın canım, 3. haftada girebiliyorsun yeniden. Izne mi ayrılmayı düşünüyorsun?
Kararsızım canım. Haftalardir dikkat etmeme ve spor yapmama ragmen kilo veremiyordum. Boyle olunca kendimi bıraktım.Bu hafta hic spor yapmadim ve beslenmeme hic dikkat etmedim. Listeye hicbir faydam olmuyor ondan ayrilmak istiyorum.
Ama boyle devam edersemde tekrar kilo almaya baslicam bu yuzden kararsiz kaldim.:işsiz:

Çok doğru ördekcim.
Bugün acayip bir yoğunluk vardı.
Bir anda hepsini bırakıp buraya geldim. :)

Ayy ne güzel olmuş harika olmuştur bol bol yürümek.

Yaaa 17.000 nedir? Çok iyiymiş kaptanım.

Bekunis de normalde çok etkili ama nasıl alışkanlık yaptıysa bir ara 2 tane içsem de gidemiyordum tuvalete.

Maşallah, süper gitmiş. :nazar::nazar:
Ben degılım kı netten bır foto o

Canım duphalac bildiğin şerbet, ben içememiştim :KK43: bekunis fayda etmiyorsa kullanabilirsin tabi ama sonuçta bağırsakları doğal olarak hareketlendirmek lazım :KK43:

Bu arada leblebi almıştım, hergün azıcık azıcık yiyodum deli kaloriymiş diye kızıyodum kendime de :KK43: ama inanılmaz bağırsak çalıştırıyormuş. Hergün WC'ye gidiyorum desem yeri :) sanırım Nilgün de diyodu ekmek yemeZsem kabız oluyorum diye, haklıymış :) leblebi de saf kh yaw ama deli su içiriyor :)

Anladım wendigo'cum.
Bir süre daha idare edeyim ben o zaman, olmazsa denerim.
Bir şekilde içerim artık bir kere de.

Ben de çok severim leblebi. Yerim de sık sık ama beni etkilemiyor.
Ekmek olayını ben de hissediyorum aslında. Ben ekmeği çok sevmem. Diyet yaparken de pek tüketmem. Daha kötü etkiliyor.

Menümü de yazayım.

Kahvaltı öncesi 1 incir

Sabah:
- 1 minik börek
- Domates
- Salatalık
- 2 zeytin

Öğle:
- 1 bardak süt ve 1 incir

Akşam:
- 2 yemek kaşığı saç kavurma
- 2 yemek kaşığı yoğurt

3 litreye yakın su( Su sorunumu çözdüm gibi. )
45 dakika eliptik

***5. Takım 514. Etap***

toplight (70,4/) gecen hafta bildirim yapmadı, yüzdesi 2'ye bölündü
servey (70,9/ )
0zlem (75,2/)

inatettimolacak (63,5/)
moni (101,9/ )
fancynancy (79,3/)
Cikilatacanavari (82,5/)
lydznp (85,5/ )

BuRCuCuKkK (55.6/)
maJun (72,2/ )
aytozuvegece (73.6/)

nilsub (78,9///%)
Birumut55 (51,6///%)
wendigo (63,7/)
morordek (76,4/)
ebrusonmez (56,8/)

Zeroks (69,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 13.04.2017, başlangıç kilosu: 70.2, hedef kilosu: 62

Ördekcim, nota alma ve ilk 3'te olma durumumuz olmayan bir hafta beni de ekleyebilirsek sevinirim.
Eksi olarak gireceğim için mümkün oldukça etki etmeyeceğim bir hafta olsun istiyorum.
Tabi yine kaptanım da bakar. toplight toplight

Yaa bugun 6 ile 7.30 arasi bende ankamall daydim belki de karsilastik :)

Kiz hadi bakalim hayirli olsun simdiden bu arada ben bu gun yaklasik )17000 adim atmisim ptesi 11000adim atmistim dun 6000
Bu arada kizlar bendr iphone 5 vardi kafayi yemisti sarji hic dayanmiyordu seyahatlerde 2 guc bankasi birden dolasiyordum yanimda o telde de adimsayar yoktu yeni tel adim pazar gun o gunden beri bakiyorum hedefim gunluk min 10000 adim atmak bakalim nasil olaxak
Ben erken gitmistim toplight toplight 12-2 arasi ordaydim. Ankarada yeniyim ya ilk kez gitmistim gez gez bitmedi büyükmüş epey

Anladım wendigo'cum.

Ekmek olayını ben de hissediyorum aslında. Ben ekmeği çok sevmem. Diyet yaparken de pek tüketmem. Daha kötü etkiliyor.
Sarı kuru erik +su denemelisin bence :KK76: sabahlari azicik dut pekmezi de iş yarar

Kararsızım canım. Haftalardir dikkat etmeme ve spor yapmama ragmen kilo veremiyordum. Boyle olunca kendimi bıraktım.Bu hafta hic spor yapmadim ve beslenmeme hic dikkat etmedim. Listeye hicbir faydam olmuyor ondan ayrilmak istiyorum.
Ama boyle devam edersemde tekrar kilo almaya baslicam bu yuzden kararsiz kaldim.:işsiz:
Izne ayrılsan da buradan kopma o zaman Ozlemcim, ancak o sekilde dengede tutabilirsin. Buradan uzaklaşınca genelde kilo alınıyor maalesef. Izinde bile alınıyor aslında ama o konuda kararı sana bırakıyorum.
Diyetisyene ya da endokrinolojiye gitmedin degil mi?
Ördekcim, nota alma ve ilk 3'te olma durumumuz olmayan bir hafta beni de ekleyebilirsek sevinirim.
Eksi olarak gireceğim için mümkün oldukça etki etmeyeceğim bir hafta olsun istiyorum.
Aslında bu hafta performans uygulamasının son haftası yani nota alsak bile etkilemeyecektir, listeye girmek istiyorsan uygun bi hafta olabilir. Tabi dediğin gibi son karar toplight toplight 'ın :)

Anladım wendigo'cum.

Canım duphalac ı denemeye karar verirsen o gün evde ol, baştan uyarayım da :halay:
İlaçtan falan pek anlamam ama yanlış hatırlamıyorsam bitkiseldi.

Menümü de yazayım.

Kahvaltı öncesi 1 incir

Sabah:
- 1 minik börek
- Domates
- Salatalık
- 2 zeytin

Öğle:
- 1 bardak süt ve 1 incir

Akşam:
- 2 yemek kaşığı saç kavurma
- 2 yemek kaşığı yoğurt

3 litreye yakın su( Su sorunumu çözdüm gibi. )
45 dakika eliptik
Menün güzel canım ama öğle çok hafif olmamış mı? Gerçi bugün bende pek düzgün yapmadım öğünlerimi. Ara yapmıyor musun?

Sabah
Yarım lt su
2 gün kurusu

Kahvaltı
1 pk nesfit tahıllı bar

Öğle
Çay
1 tane poğaça
Türk kahvesi

Ara
Çeyrek muz
Yarım kırmızı elma

Akşam
Izgara et
Karabuğday salatası
Patates püresi

Filtre kahve
1 tane küçük kekburger

Su: 2,5 lt
Spor: oğluşla ve pusetle 30 dk yürüyüş (pazar gezmem buna dahil değil :halay:)

Izne ayrılsan da buradan kopma o zaman Ozlemcim, ancak o sekilde dengede tutabilirsin. Buradan uzaklaşınca genelde kilo alınıyor maalesef. Izinde bile alınıyor aslında ama o konuda kararı sana bırakıyorum.

Aslında bu hafta performans uygulamasının son haftası yani nota alsak bile etkilemeyecektir, listeye girmek istiyorsan uygun bi hafta olabilir. Tabi dediğin gibi son karar toplight toplight 'ın :)

Aaa süper olur ördekcim o zaman.
Umarım kaptanım da öyle der de alırız o zaman beni bu hafta :)

Canım duphalac ı denemeye karar verirsen o gün evde ol, baştan uyarayım da :halay:
İlaçtan falan pek anlamam ama yanlış hatırlamıyorsam bitkiseldi.

Mutlaka öyle olurum zaten canım :)
Sıkıntılı durumlar olabilir.

Bir gün Ankara'dayız.
Hadi Çin yemeği yiyelim dedik.
Neyse gittik, yedik.
Sonrasında da Çin çayı içtik ama hava yağmurlu falan, üşümüştüm.
Acayip tatlı geldi ben 4-5 bardak içmişim.
Oradan çıktık Ankamall'e gideceğiz ama ben metroda o kadar kötü oldum ki. Yaşadığım en zor anlardan birisi. Ağrılar giriyor, tuvaletim geldi. Zorla tuvalete yetişmiştik ama tam çıkıyorum, alt kata inemeden tekrar aynı durum. Kalacağımız yere gitmek için 2 saat beklemiştik. Acayip utanmıştım eşimden. :eek::eek:
Hiç aklıma gelmemiş ama aklıma ne var içinde diye sormak. Bir yolum düşse kesin soracağım.

Menün güzel canım ama öğle çok hafif olmamış mı? Gerçi bugün bende pek düzgün yapmadım öğünlerimi. Ara yapmıyor musun?

Fancy'cim çok hafif haklısın ama çözüm bulamadım.
12 gibi ancak kalkıyoruz. Eşimle kahvaltı, çay, sohbet derken saat 14-15 oluyor.
Ondan sonrasına da ancak bu kadar öğün sıkıştırabiliyorum.
Akşam 8 gibi yiyor, gece de 4-6 arası uyuyoruz.
Biraz erken uyanabilsem öğünlerimi ayarlayacağım ama olmadı.

Sabah
Yarım lt su
2 gün kurusu

Kahvaltı
1 pk nesfit tahıllı bar

Öğle
Çay
1 tane poğaça
Türk kahvesi

Ara
Çeyrek muz
Yarım kırmızı elma

Akşam
Izgara et
Karabuğday salatası
Patates püresi

Filtre kahve
1 tane küçük kekburger

Su: 2,5 lt
Spor: oğluşla ve pusetle 30 dk yürüyüş (pazar gezmem buna dahil değil :halay:)

Ne kadar farklı ve lezzetli duruyor. Bayıldım resmen menüye.

Muhteşemsin maşallah.

Çok teşekkür ederim canım ;)
Yolum çok uzun ve o yüzden de özellikle yemiyorum bana yaramayacak şeyleri ;) Nasılsa bunları ileride az da olsa yiyebileceğim o yüzden sabırla devam ;)

Majuncum insan öyle beslenince zamanla alışıyor.
Bir dönem ben de sürekli smoothie tüketiyordum.
Özellikle tatlı isteği sık olan kişiler için çok iyi.

Servey şimdi de bu civarlardaysan hiç kilolu durmuyorsun.

Bu konuda ben de kendime şaşkınım.
Bir anda karar verip başladım diyete.
Normalde diyete başlamadan evdeki abur cuburları yok ederdim.
1 aya yaklaştı. Hala duruyorlar, canım da istemiyor eskisi gibi.

Valla sen nasıl yok ediyordun bilmiyorum ama ben genelde midede saklıyordum :D
Nasılsa diyete sıkı başlıyorum yiyemem bahanesiyle rahat 1 taneyi tek götürebilecek midesizliğe sahiptim :( şükür artık canım hiç istemiyor ;) Kilocuklar gitsin de varsın 1 sene sonra yiyebilelim ;)

Çok doğru ördekcim.
Bugün acayip bir yoğunluk vardı.
Bir anda hepsini bırakıp buraya geldim. :)

Ayy ne güzel olmuş harika olmuştur bol bol yürümek.

Yaaa 17.000 nedir? Çok iyiymiş kaptanım.

Maşallah, süper gitmiş. :nazar::nazar:
Cnm bugun ogleye kadar evdeydim fazla yuruyemedim 10000anca oldu
***5. Takım 514. Etap***

Toplight (70.4) BIKDIRIMDE BULUNMADI izinli
servey (70,9/ )
0zlem (75,2/)

inatettimolacak (63,5/)
moni (101,9/ )
fancynancy (79,3/)
Cikilatacanavari (82,5/)
lydznp (85,5/ )

BuRCuCuKkK (55.6/)
maJun (72,2/ )
aytozuvegece (73.6/)

nilsub (78,9///%)
Birumut55 (51,6///%)
wendigo (63,7/)
morordek (76,4/)
ebrusonmez (56,8/)

Ordegim yeni tel e alisamadim beni izinli gec tatlim

Cnm zaten sen 430larda veya 460 larda izne ayrilmistin fazla etkilemez sanirim alalim listeye
Ben erken gitmistim toplight toplight 12-2 arasi ordaydim. Ankarada yeniyim ya ilk kez gitmistim gez gez bitmedi büyükmüş epey
Evet cnm cok buyuk bende uzun zamandir gitmiyordum dun oglanin satranc turnuvasi vardi stadyum da o yuzden gittik

Cnm dedigin gibi performansin son haftasi listeye alalim

Back
X