Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar nst sonucum iyi, gecen haftakiyle aynı çıktı hemen hemen sancı falan yok. Ama doktorumun yarından itibaren pazartesi akşamına kadar olmadığını öğrendim :KK43: hafta sonu doğurmaya kalkarsam başka bi doktor girecek mecburen doğuma. Insallah Umutcuk 3-4 gün daha bekler de kendi doktorumla doğuma girerim, siz de dua edin.
wendy wendy doktorum haftaya muayene edecekmiş beni artık dogurmazsam. Açılma var mı yok mu diye bakacak, 40'ı doldurdugum için
canım endişe etme. stres yapma ki doğum tetiklenmesin.. Birde doğum hemen başlamaz zaten. sende öğrenmişsindir. 24 saat kadar sürebiliyor. panik yapma. birde öyle tvlerdeki gibi olmuyor. benim 2sinde de hiç sesim çıkmamaıştı. Ağrı eşiğim yüksek biraz :KK48:
söyle Umutcuğa da çok acele etmesin. Dr.unu beklesin :anne:

Canım surekli takipteyim 2 gundur aktif olamadım. Yaz temizligine basladim dun aniden.onla ugrasiyorum.:temizlik:

Canım acıkcası dayanamadim tartıldım bugun :sus:Sonuc pek guzel degil.:olamaz: 500gr artidayim. :KK43:
Canım acele etme. İlaçlarla güzel sonuç alacaksın ben inanıyorum. Ama biraz daha sabır. Birde çok takma olduğu kadar. Sen veremiyorum dedikçe beynine veremiyorum sinyali gönderiyorsun. Yapma.
Eskiden bahar mevsimi vardı, bahar temizliği yapılırdı. Şimdi o da kalmadı kıştan yaza direk geçiş yapıyoruz. :temizlik: temizlik kolay gelsin canım :KK19:

merhabalar hanımlaaar :)

canım elim ayağım şiş ve hatta yüzüğüm parmağımı sıkıyo modda ise kesin ödemim var diyorum :) bi de durduk yere tartı artıları göstermişse o da ödem belirtisi benim için.

evet aynen öyle. huyuna gitmeye çalışıyorum bakalım. ama çok zor ya.

benim pek yok ama eşim çok istiyo. aslında bende istemeye başladım sanırım. hem bebek özledim hemde kızım biraz büyüyünce hiç istemicek biliyorum ondan korkuyorum.

canım özelden at seni göreyim :KK48:

hafta sonu olmasa çok iyiyim de :KK43: bakalım bakalım ne olacak.

ya eşin pek seni bırakacak gibi değildi en son. yeniden sözler falan. hakkında hayırlısı olsun. Allahım sana ve kızına en güzelini nasip etsin. ben aynıyım hala, sen solladın geçtin beni :)

haklısın kuzum haklısın. geçicek inşallah. üzmemeye gerilmemeye çalıyorum bakalım bende. yemek yemiyo hiç yaa. aç geziyo sıpa, enerjide gram azalma yok!

hissedersin hedefcim kesinlikle. hadi uyan da paylaş bakalım.

eve uykusuz kalıosun ama ağrın olmuyo kesinlikle haklısın. sağlıkla doğsun da kuzum. son zamanlar sıkıntılı cidden.[/QUOTE
Bana asla inanmayan sürekli annem annem olan birisini sevmek istemediğime karar verdim :) ben istersem yaparım sende artık azal biraz canım

Kizlar az once haber geldi anneannem vefat etmis sabah erkenden memlekete gifiyoruz cuma gun liste size emanet
Başınız sağolsun kaptanım Allah rahmet eylesin
Evet, ne yazık ki şikayetçiyim ama belimin de çoğu zaman ince olmasını seviyorum.
Özellikle kilo sorununu halledince beğeniyorum.
Eğer 70 ile alt ve üst 38 olabiliyorsa çok iyiymiş maşallah.
Benim boyum 170 fena sayılmaz ama 70 ile altım olamıyor.

Monicim,ne güzel bir gün olmuş.
Yoğunluk içerisinde çok bile gitmiş, sonraki kontrolde eminim çok daha iyi olacak.

Baya baya bütün gün yemek ye diyor senin diyetisyenin monicim. Çok iyiymiş.
Bu arada ben labne kalorili diye yemiyordum. Dikkatimi çekti diyetisyeninin vermesi.

Aman canım sakın.
Yüzünde tüylenme falan olur, riske atma sakın.
Yalnız ben sana net çözüm söyleyeyim küsme için.
Kozmikbakım diye bir site var. Com olan değil, blogspot olan.
Ayın durumuna göre ideal saç kesim tarihlerini veriyor aylık olarak. 2-3 kere o tarihlerde kaşlarını aldırırsan çok ciddi anlamda kaşların toparlar boşluklar dolar, gürleşir. Zamanında deneyip çok memnun kalmıştım.
Evet canım mutfaktan çıkamıyorum dermişim:KK48:

canım endişe etme. stres yapma ki doğum tetiklenmesin.. Birde doğum hemen başlamaz zaten. sende öğrenmişsindir. 24 saat kadar sürebiliyor. panik yapma. birde öyle tvlerdeki gibi olmuyor. benim 2sinde de hiç sesim çıkmamaıştı. Ağrı eşiğim yüksek biraz :KK48:
söyle Umutcuğa da çok acele etmesin. Dr.unu beklesin :anne:
Evet canım yaşamamış olsam da doğumun o kadar hızlı olmadığını biliyorum ama işte 3-4 gün uzun bi süre insallah gelmez kuzucuk :anne:
morordek morordek bence bunları doktorun gelmesine yakın yapsın. şimdiden yapar ne olur ne olmaz :KK39:
Aynen bence de :) gerci bugün çıkmışken annemle baya gezdim avm'de. Insallah tetiklememisimdir :)
Kızlar selam yoğunluktan yazamadım şimdide koşu bandında yürürlen okuyup cevap vereyim dedim :KK39:
Yarın ucundanda olsa inşallah 2 li rakamla bildirim yapıcam:KK71:
Hadi insallah monicim cok guzel gidiyosun :)

Çok ilginçmiş, sağol canım, hemen bugün bakacağım siteye.
Aynı zamanda epilasyon günleri de var fancy'cim. Eğer o günlerde epilasyon yaparsan bir süre sonra tüylerde çok fazla azalma ve güçsüzleşme oluyor. Açıkçası son zamanlarda pek tarihlere uyamıyorum ama bir dönem çok takip etmiştim. Her saç kesim günümde eşime saçlarımdan 2-3 cm kestiriyordum kuaför 1 karış kesmeden bırakmıyor diye :)

lydznp lydznp bu arada yazmayı unuttum, kızım jandaracam diyo :) en üst seviyeyiz sanırım dimi :)

Çok iyi ama ya :)

Kızlar nst sonucum iyi, gecen haftakiyle aynı çıktı hemen hemen sancı falan yok. Ama doktorumun yarından itibaren pazartesi akşamına kadar olmadığını öğrendim :KK43: hafta sonu doğurmaya kalkarsam başka bi doktor girecek mecburen doğuma. Insallah Umutcuk 3-4 gün daha bekler de kendi doktorumla doğuma girerim, siz de dua edin.
wendy wendy doktorum haftaya muayene edecekmiş beni artık dogurmazsam. Açılma var mı yok mu diye bakacak, 40'ı doldurdugum için

Ördekcim aman stres yapma, bekler minik 3-4 gün daha.

Kızlar selam yoğunluktan yazamadım şimdide koşu bandında yürürlen okuyup cevap vereyim dedim :KK39:
Yarın ucundanda olsa inşallah 2 li rakamla bildirim yapıcam:KK71:

Ayy, çok güzel monicim.
İnsan rakamlar düşünce neden bunca zaman başlamadım ben diye düşünüyor.
Eksileri gördükçe tatlı tatlı kızıyorum kendime :)

Aynı zamanda epilasyon günleri de var fancy'cim. Eğer o günlerde epilasyon yaparsan bir süre sonra tüylerde çok fazla azalma ve güçsüzleşme oluyor. Açıkçası son zamanlarda pek tarihlere uyamıyorum ama bir dönem çok takip etmiştim. Her saç kesim günümde eşime saçlarımdan 2-3 cm kestiriyordum kuaför 1 karış kesmeden bırakmıyor diye :)

Çok iyi ama ya :)

Ördekcim aman stres yapma, bekler minik 3-4 gün daha.

Ayy, çok güzel monicim.
İnsan rakamlar düşünce neden bunca zaman başlamadım ben diye düşünüyor.
Eksileri gördükçe tatlı tatlı kızıyorum kendime :)
Daha hala bakamadım canım ama çok ilgimi çekti. Veee kuaförlerin hepsi aynı herhalde :-)

Geçmiş olsun canım. :KK43:
Teşekkür ettim canım. Bugün bir geçse rahatlarım herhalde.

Daha hala bakamadım canım ama çok ilgimi çekti. Veee kuaförlerin hepsi aynı herhalde :-)

Aynen ya, çok sinir oluyorum. O nedenle saçımı kolay kolay elletmemeye çalışıyorum kuaförlere. Aslında eşimin de eli yatkın. Şöyle kısa bir kursa gitse ne güzel olur :KK53::KK53:

Bugünkü menum

Sabah 07.00
2 dilim t.b.ekmegi
2 kk peynir
1 domates
1 dilim ananas
2 bardak ananas kabuğu çayı

Ara
5 erik, 5 kayısı caglasi

0glen 13.00
1 kase etli taze fasulye
1 kase yoğurt

Ara
2 sade t.kahvesi

Akşam 17.00
2 haşlanmış yumurta
1 y.tabağı salata
1 dilim çavdar ekmeği

Acıkırsam belki bir bardak süt içerim

Su 2 litre
Spor 60 da yürüyüş, 10 da karın egzersizi

Bu hafta en çok yediklerime dikkat ettiğim ve en çok yürüyüş yaptığım haftam oldu. Yarınki tartı ne diyecek çok merakla bekliyorum :dua::dua::dua:

Bugünkü menum

Sabah 07.00
2 dilim t.b.ekmegi
2 kk peynir
1 domates
1 dilim ananas
2 bardak ananas kabuğu çayı

Ara
5 erik, 5 kayısı caglasi

0glen 13.00
1 kase etli taze fasulye
1 kase yoğurt

Ara
2 sade t.kahvesi

Akşam 17.00
2 haşlanmış yumurta
1 y.tabağı salata
1 dilim çavdar ekmeği

Acıkırsam belki bir bardak süt içerim

Su 2 litre
Spor 60 da yürüyüş, 10 da karın egzersizi

Bu hafta en çok yediklerime dikkat ettiğim ve en çok yürüyüş yaptığım haftam oldu. Yarınki tartı ne diyecek çok merakla bekliyorum :dua::dua::dua:
Menülerin güzeldi gerçekten de. Umarım yarın tartıda güzel bi sonuç görürsün ;)

Back
X