- 15 Şubat 2008
- 721
- 1.326
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #241.861
Menülerin güzeldi gerçekten de. Umarım yarın tartıda güzel bi sonuç görürsün![]()
Aminnn inşAllahhh...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menülerin güzeldi gerçekten de. Umarım yarın tartıda güzel bi sonuç görürsün![]()
Valla bende ev sevenlerdenim şu sıra ana benimki çocuklar yüzündenYok canım, sadece kuaförlere sinir oluyorumAma evi de çok seviyorum cidden.
Özellikle eşim de evde olduğundan beri çok tatlı geliyor. 24 saat evde olabilirim.![]()
Valla haklısın kaptanımız, biz kayınvalidemdeyiz bugünde. Yemeği abartmadım, az az yedim ama kayınpederimin doğum günü, pastalar, kurabiyeler havalarda uçuşuyorKızlar nerelerdesiniz hepiniz? Yarın artı gelene ceza keseceğim artık, yoksa motive olacağınız yok![]()
Tadımlık ye madem ama abartma yarın tartı günüValla haklısın kaptanımız, biz kayınvalidemdeyiz bugünde. Yemeği abartmadım, az az yedim ama kayınpederimin doğum günü, pastalar, kurabiyeler havalarda uçuşuyor
Azıcık ucundan yesem olur mu ki acaba?
Tadımlık ye madem ama abartma yarın tartı günüSporun var mı peki bugün? Yoksa da eve gidince mutlaka azıcık spor yap yediklerini tolere etsin. Tabi sporu da abartma ödem olmasın
![]()
Bugünkü menum
Sabah 07.00
2 dilim t.b.ekmegi
2 kk peynir
1 domates
1 dilim ananas
2 bardak ananas kabuğu çayı
Ara
5 erik, 5 kayısı caglasi
0glen 13.00
1 kase etli taze fasulye
1 kase yoğurt
Ara
2 sade t.kahvesi
Akşam 17.00
2 haşlanmış yumurta
1 y.tabağı salata
1 dilim çavdar ekmeği
Acıkırsam belki bir bardak süt içerim
Su 2 litre
Spor 60 da yürüyüş, 10 da karın egzersizi
Bu hafta en çok yediklerime dikkat ettiğim ve en çok yürüyüş yaptığım haftam oldu. Yarınki tartı ne diyecek çok merakla bekliyorum![]()
Doğru yaa ben onu unutmuşumTatlım belimi incittim ya küçük danamı arabadan indireyim derken.
Eğer kötü olmazsam hafiften Leslie yaparım. Zaten yapmak istiyorum ama ağrısı artar diye korkuyorum.
Spor neden yok demıyecegım bırkac gun yok demıstınKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Çay
Ara
Türk kahvesi
1 kare çikolata
Akşam
Balık çorbası
2 yk makarna
4 yk yumurtalı pazı kavurma
Filtre kahve
Su: 2,5 lt olur yatana kadar
Spor: yok![]()
38 dk turudum canımmm sormasan daTamam canım
Spor neden yok demıyecegım bırkac gun yok demıstın
Kız kayınvalidemdeyim, yazacaktım sana hatta ne yaptın diye de bizim kız kudururken düşünce kaldı38 dk turudum canımmm sormasan da
Evet şekerim, belim ağrıyor. Ama bira iyi hissedersem bugün Leslie yapacağım eve gidince.Spor neden yok demıyecegım bırkac gun yok demıstın
Valla bende ev sevenlerdenim şu sıra ana benimki çocuklar yüzündenevde rahat oluyoruz.
Aynen öyle canım ya, evde kafa daha rahat oluyor. :)Çocuklar olunca ev cidden daha da iyi oluyordur. Dışarıda dur, yapma, düşme derken stres valla :)