- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #242.001
İnşallah canımmm. Yazda geldi artık, bi 5 kiloluk versem 1,5 ayda ne güzel olur.Haftaya çok çok veririz inşallah fancy'cim.

Çok iyiydi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımmm. Yazda geldi artık, bi 5 kiloluk versem 1,5 ayda ne güzel olur.Haftaya çok çok veririz inşallah fancy'cim.
Çok iyiydi![]()
A101, Bim gibi yerlerde öyle şeyleri hemen tüketiyorlar canım, sabah çok erken gitmek lazım :)Ayyy bittim kızlar, kızı okuldan alayım dedim park diye tutturdu, ufaklığın zaten gözü hep sokakta. Peşlerinde koştum, 1,5 2 saat falan oyalandık. Bide A101 e örme dizlik gelmiş onlardan aliyim dedim nerdeeeee. Hemen talan etmişler yaaa insan bana da ayırır 1 tanecik ayol. Yok. Tam 4 tane A101 dolaştım çocuklarla okuldan sonrabenim dizlerimde acıyı bazen bööle spor yaparken destek olsun dedim, sevinmiştim. Neyse netten bakar alırım bir yerlerden artık.
Çocuklarda uuudular yorgunluktan, evi bir topliyim, Çarşamba pazarı gibi. Her yer her yerde. Arkadaş bir mutfak günde kaç defa toplanır ki? Nasıl bu kadar dağılır ki ama yaaa, vallahi istanlardayım. Toplamıycam o olacak en sonunda.
Size de sanki biri dürtüyor gibi oluyor mu ev dağınık olunca rahat edemiyorum ya. Niye edemiyorum ki. El ense yatmak istiyorum ben.![]()
Hhahaaa di mi ya.A101, Bim gibi yerlerde öyle şeyleri hemen tüketiyorlar canım, sabah çok erken gitmek lazım :)
Boşver toplama ya, dağınık kalsın, toplasan da dağılıyor nasıl olsa![]()
Hedef koyunca gitmiyor sanki.. Hedef koymasam mı ?Ee haftayaki hedefleri topladık mıııı?
Sen bilirsin :) Spontane takıl madem :)Hedef koyunca gitmiyor sanki.. Hedef koymasam mı ?![]()
Kilo bildirimim
Geçen hfta 100,9
Bu hafta 99,3
Fark 1,6
Sonunda 2 li rakamları gördümrabbim bir daha 100 leri kimseye göstermesin inşallah herkes sağlıkla incecik yaşasın
![]()
Sayendeeee ortım yıktın ortalıgıHaftanin 1.siyiz bu arada canikolar![]()