Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım gecen yıl kosubandı ile uygulmamistim spor salonunda bir hoca vermisti hic gelip 2-3saat yok step yok bilmem ne ile vakit harcama. Yag yakmak istiyorsan şunu uygula ve yediklerine dikkat et dedi. O zaman yaparken kalbim daha cok agzima geliyordu.Hız olayini abartiyordum kendime gore belki ondandir.
Ozellikle son 10 dakika interval yaparken kosu bandinda hızı 15.0'e kadar cikariyordum ve gercektente aylarca su anki gibi 76 da takilmistim bir baktim 73'e indim. Ve egzersiZ 1 saat bile surmuyor. Vay dedim aylarca bosu bosuna 2-3 saat ugrasmisim.:confused:
Simdi evde eliptikle uyguluyorum sendede bisiklet vardi dimi sende onunla uygula canimm.:KK6:
Insallah faydasįnı goruruz tabi beslenmeyede dikkat etmek lazim.:kk77:
evet canım bende de eliptik var. önümüzdeki hafta bir deneyeyim bakim. bu kadarı yetiyor yani, süpermiş valla :KK24:
artık yemeklerime de dikkat etmem lazım, 80 lerden kurtuldum ama 79-78 kabus gibi çöktü üstüme... Gerçi benim hatam, yedim yani.. Bu hafta iyi olur inşallah.
Bu arada ilaçlarına başlamıştın değil mi canım?

Evett bakalım 30 nisan da hedeflere ulaşılmışmı:kahve:

LİSTE 1
:KK200:30 nisan hedefleri :KK200:
ebrusonmez > 54.9

fancynancy > 77
Cikilatacanavari >79.9
0zlem > 69.9>>76,6:işsiz:
moni>99,9>>98,5:nazar::KK9:
toplight > 67
nilsub >75
lydznp > 82,9

Birumut > 50 ,5
inatettimolacak > 59,9>>61,8:işsiz:
BuRCuCuKkK >53,5>>54,8:işsiz:

LİSTE 2
:KK31:pazartesi tartısı:KK31:
servey--69,9>
0zlem--75,6>76,6:KK12:
inatettimolacak --61,8>61,8:nazar:
moni-- 99,3>98,5:nazar:
fancynancy-- -78,3->
Cikilatacanavari--82>
lydznp --84,9<
BuRCuCuKkK --55.0>54,8:nazar:
maJun --71,5>
aytozuvegece --73.3>
hedef38beden--84,4>
TopaLsoLucaNn-- 71,1>
Birumut55 --50,8>
wendigo --64,9>
morordek --77,1>
nilsub --geçen cuma ve bugünkü kilon?
ebrusonmez --geçen cuma ve bugünkü kilon?
btlbetul --geçen cuma ve bugünkü kilon?

Zeroks --geçen cuma ve bugünkü kilon?
gunay1983 --geçen cuma ve bugünkü kilon?

kızlar hani tartılar:sinirli: herkes tartılıp yazsın :KK56:

ya bahar yorgunluğu denen bir durum varmış onu atlatamadık biz galiba:KK51:

ALLAH korusun kız benimkilerde çok konuşur oğlum zaten acayip dilli düdük.. çokda hazır cevap iş yaparken çok anne anne diyince ne var oğlum ane anne diyip duruyon dediğimde annem değilmisin ne dicem diyo:KK70:
ay yerim ben onu, tabi haklı çocuk, ne desin anne diyecek :KK70::KK70:

LİSTE3
:KK200:1 MAYIS 2 HAZİRAN AYLIK HEDEF LİSTESİ:KK200:
toplight>
servey >67
0zlem >69
inatettimolacak >
moni >94
fancynancy > 73 (çok attım galiba ama uğraşacağım bu ay kızlar)
Cikilatacanavari>78
lydznp >
BuRCuCuKkK > 52 mezun olacağımEn Büyük TÜRKİYE
maJun >
aytozuvegece >
hedef38beden>77
TopaLsoLucaNn >
nilsub >
wendigo >

morordek > 68 :KK47:
ebrusonmez >

btlbetul >

Birumut55 >
Zeroks >
gunay1983 >

Kızlar hedeflerini yazın:kahve:
Son listeyi alıntıladığınızdan emin olun:KK56:
Diğer listelerle karıştırmayın aman :işsiz:

Son düzenleme:
azcık daha dursaydın saate bak:KK64:ay şu sütyen bi benimi sıkıyor:KK31:evde hiç takamıyorum yatarken de dışarı çıkarken takıyorum :KK31:
hahaha, bende sevmiyorum ama mecbur takıyoruz işte. Bir de süt veriyorum ya, malum yer çekimi de var, ağırlıktan iyice süzülmesinler göbeeeme doğru diye takıyorum işte. Son 1 yıldır spor sütyenle takılıyorum, rahat oluyor.

Gunaydinlar ozgem yaklasik 2 senedir isyerinde en tecrubeli muhendis olmama ragmen pasivize edilmistim 4 yillik birini mudur olarak atamislar ben aksama kadar nette dolasiyordum santiye isi ciktiginda mudur abla sen 2 cocukla gidemezsin ben giderim deyip o gidiyordu ben gidebilirim dedikce benim baktigim islere bana haber vermeden gidiyordu ne zaman esi hastalandi ise gelemez oldu oyle olunca isler bana kaldi ben sadece kendi islerim degil butun islere gitmeye basladim o sebebten boyle oldu
Ne biçim insanlar var ya, çok sinir oluyorum gerçekten böyle tiplere. İyilik adı altında kuyu kazmış bilidiğin. :(
Senin için son durum zor olmuş ama şimdi bir şey de söylemekte istemiyorum anladın sen canım :) Allah kötü insanlardan korusun hepimizi.

LİSTE 4

En Büyük TÜRKİYE5 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİEn Büyük TÜRKİYE

servey ---69,9
0zlem ---
inatettimolacak ---
moni ---98,0
fancynancy --- 77,5
Cikilatacanavari---
lydznp --- 84
BuRCuCuKkK ---54.5
maJun ---
aytozuvegece ---
hedef38beden--- 83.00
TopaLsoLucaNn ---
nilsub ---
wendigo ---
morordek ---doğurursam: 70 doğurmazsam: 77,5 :KK48::KK48:
ebrusonmez ---
btlbetul ---
Birumut55 ---
Zeroks ---
gunay1983 ---

Kızlar herkes bu haftaki hedef kilosunu eklesin:KK56:

Kızlar son paylaşılan listeden devam ettiğinizden emin olun:KK56:

Son düzenleme:
LİSTE 2
:KK31:pazartesi tartısı:KK31:
servey--69,9>
0zlem--75,6>76,6:KK12:
inatettimolacak --61,8>61,8:nazar:
moni-- 99,3>98,5:nazar:
fancynancy-- -78,3->79,4:KK12:
Cikilatacanavari--82>
lydznp --84,9<
BuRCuCuKkK --55.0>54,8:nazar:
maJun --71,5>
aytozuvegece --73.3>
hedef38beden--84,4>
TopaLsoLucaNn-- 71,1>
Birumut55 --50,8>
wendigo --64,9>
morordek --77,1>
nilsub --geçen cuma ve bugünkü kilon?
ebrusonmez --geçen cuma ve bugünkü kilon?
btlbetul --geçen cuma ve bugünkü kilon?

Zeroks --geçen cuma ve bugünkü kilon?
gunay1983 --geçen cuma ve bugünkü kilon?

kızlar hani tartılar:sinirli: herkes tartılıp yazsın :KK56:

Evett bakalım 30 nisan da hedeflere ulaşılmışmı:kahve:

LİSTE 1
:KK200:30 nisan hedefleri :KK200:
ebrusonmez > 54.9

fancynancy > 77>>79,4 :KK11: kendimi dövesim var
Cikilatacanavari >79.9
0zlem > 69.9>>76,6:işsiz:
moni>99,9>>98,5:nazar::KK9:
toplight > 67
nilsub >75
lydznp > 82,9

Birumut > 50 ,5
inatettimolacak > 59,9>>61,8:işsiz:
BuRCuCuKkK >53,5>>54,8:işsiz:

gördüğüm şu ki: bir kaç kişi hariç kimse liste işinden memnun değil,4 ayrı listemiz var ve ha la bildirim yapılmıyor:işsiz:liste konusunda ciddiyet yok malesef ..
o halde hiç uğraşmayalım..
evet kızlar kızdırmayın süper babaanneyi ...
ya bana bakma canım hiç bir yazdığımı tutturamadım moralmen çöküğüm resmen:KK61:

gördüğüm şu ki: bir kaç kişi hariç kimse liste işinden memnun değil,4 ayrı listemiz var ve ha la bildirim yapılmıyor:işsiz:liste konusunda ciddiyet yok malesef ..
o halde hiç uğraşmayalım..
Valla ben hedef koyunca tutturamasam bile yazıyom bıseyler monıcım.. Ama haklısın bıraz cıddıyete ıhtıyacımız var
bir tanede aylık ölçülerimizin olduğu bir listemiz vardı,onu hiç arayıp tarayıp bulmayayım öyleyse nasılsa ciddiyet yok..
şu an gerçekten çok üzgünüm.
O lıste ben de.. Ben de var kayıtlı halı onun ıcın gecmıse gıtmene gerek yok canım.. Bu ayın 30cıktıgını farketmemısım dun ayın 30u dıye gordum yarın aksam hatırlatırım herkes olcusunu alsın dıye dusunmustum.. Sabah gorunce farkettım. Bu aksam herkesın oldugu saatte yazıcaktım tekrar. Dalgınlığıma gelmıs daha dıkkatlı olucam monıcan :KK52:

bir tanede aylık ölçülerimizin olduğu bir listemiz vardı,onu hiç arayıp tarayıp bulmayayım öyleyse nasılsa ciddiyet yok..
şu an gerçekten çok üzgünüm.
Ay bak dün ölçülerimi alacaktım moniciğim, unuttum gerçekten. Bende spor listesini yayınlayacağım öğleden sonra. Komşumuzun mevlüdü var oraya gitmem lazım birazdan.
Üzülme monicim, hafta sonu rehavetindendir. Ben bu liste işini çok seviyorum çünkü kendimi takip edebiliyorum, iki haftadır adımın yanında şu emojinin <<<:KK12:>>> olmasına rağmen.
Bildirim yapmayanları ya da yapamayanları liste sonuna taşırız, takip edenler paylaşıma devam eder. Bence iyi oluyor ya, bak ölçülerimi alcam şimdi :KK76:

Bir de su konu da katılıyorum ben de moni moni ye memnun degılsenız uygulamadan soyleyın gercekten bosa emek vermenın alemı yok. Ya da hosunuza gıdebılecek baska seyler de deneyebılırız. Bunu soylememıze gerek yok herhalde bugune kadar kım hadı sunu yapalım dedı de yok denıldı takımda?? yonetım olarak soylemıyorum 1yıldır burdayım her uye herkesın fıkrıne saygılı yaklaştı hep..
Ben mesela bu ara spora vakıt ayıramadıgım ıcın ferahın tuttugu lısteye dahıl olmuyorum ama uygulamaya karsı bı sıkıntımda yok. haftada 2gun yuzmeye gıdıp onu lısteye yazdırmam mantıksız geldı bana ama emege saygım buyuk..
Bunun ıcın gercekten ugrasanlar var takdır edıyorum,dedıgım gıbı artı gelınce kendımı mahcup hıssedıyorum takımın dınamıgını bozdugum ıcın

Back
X