Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yeni şantiye p.tesi inşALLAH.
Demek bizim göbek kanaması banyodan oldu. :KK57: Ben oğlanı 3 kızı 1,5 günlükken başladım yıkamaya. Her gün yıkanırlar o günden beri. Oğlanda değil ama kızın göbeği kanamıştı. K vitamini tekrarı yaptılar sonra bir daha kanamadı. o zaman bizim dr. da" bu vitanin kanı pıtılaştırır. tekrar kanarsa yarayı yakarız" demişti. :110:
Olabilir canım, bize de doktor oyle dedigi icin korkumuzdan çocuğu beklettik 17 gün :)
Çocuğun derdi banyo yapmakmış :KK70:
Evet ya her gün banyo yaptirasim var :D
oy çok sevindim, gerçi sen niye uyuyo ki acaba derdinden rahatça uyumamışsındır ya :)
Valla gayet de uyudum canım, ölüyordum artık :KK48: yoksa ben cok rahat bi anne miyim? :)
Paylaş tabi ki ördekcim.
Burası sonuçta sadece bir kilo verme grubu değil ki.
Normalde belki de çevremizdekiler paylaşmadığımız pek çok şeyi burada paylaşıyoruz. Belki de o nedenle bu kadar güzel.

Bu arada ne sevimli olmuştur banyo sonrası.:nazar:
Evet aslında dedigin gibi ben de cevremde paylaşmadıgım şeyleri paylasiyorum burda ama ne bileyim son zamanlarda surekli Umut muhabbeti yapıyorum gibi geldi, sizi de sıkmayayım diye :)
Yüzünde isilik gibi seyler çıktı hedefcim biraz da kırmızı o çıkan seyler, cocuk su an kızamık çıkarıyor gibi ya da ergenlik sivilcesi çıkarıyor gibi de diyebilirim :) onlar olmasa daha da sevimli olacak aslında :KK48:
Kızlar, bugün mavide 30 beden kotların içine girebildiğimi gördüm. Çok mutlu oldu.
Malum, dar kesimlerde 30 bedenin üzeri olmuyor mavide.
Ben de uzak duruyordum. Bugün hadi bir şansımı deneyeyim dedim ve oldu.
Ne güzel bi haber, kilo verdikce insana motivasyon oluyor böyle şeyler :)

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Malum Ramazandan dolayı topikler daha bir sakin özellikle bizimkisi :KK48: Kızlar hem çok yoğun hemde oruçtan halsiz düşüyor :) bende ayağı yanmış kedi gibi sabah erkenden kalkınca sizlerede bir bakayım diyorum her defasında :KK66:
Maşallah :nazar: gayet güzel sohbetiniz ilerliyor :KK68:

Valla sizin takımda benim için çok değerli :KK68: Allah razı olsun ilk günden beri Benide takımdan ayırmadınız :KK60: Ayşeyle birlikte çıktığımız bu yolda her fırsatta motive ediyorsunuz ve inancımızı her defasında daha bir sağlam hale getiriyorsunuz :KK68:
Rabbim hepinize şu mübarek günlerin hürmetine gönlünüzden geçenleri en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn

Cumaya kaldı 2 gün :21: İnşallah hepimiz çok çok güzel rakamlar görürüz tartılarda :KK68:

Teşekkürler canım :KK66: Sanada kolay gelsin Rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip eder inşallah...Aminnnnnnn
Canimsin bizimde gozumuz seni ariyor yazmayinca
Olabilir canım, bize de doktor oyle dedigi icin korkumuzdan çocuğu beklettik 17 gün :)

Evet ya her gün banyo yaptirasim var :KK70:

Valla gayet de uyudum canım, ölüyordum artık :KK48: yoksa ben cok rahat bi anne miyim? :)

Evet aslında dedigin gibi ben de cevremde paylaşmadıgım şeyleri paylasiyorum burda ama ne bileyim son zamanlarda surekli Umut muhabbeti yapıyorum gibi geldi, sizi de sıkmayayım diye :)
Yüzünde isilik gibi seyler çıktı hedefcim biraz da kırmızı o çıkan seyler, cocuk su an kızamık çıkarıyor gibi ya da ergenlik sivilcesi çıkarıyor gibi de diyebilirim :) onlar olmasa daha da sevimli olacak aslında :KK48:

cnm yeni doganlarda oluyo normal banyo sonrasi ben saf zeytinyagi suruyordum bebeye iyi geliyordu

Kizlar haberler guzel babamin nefes testi islem oncesine gore oldukca artmis suan ucaktayim ankaraya donuyorum keyfimiz yerine geldi nefes almakta biraz zorlansa da dr cok normal asil etkiyi 1 aya goreceksiniz dedi ist gelmisken eminonunde kahve de aldim gecen banu mu ayse mi biri yazmisti aklima dustu ordan babami adana ucagina bindirdim ben de ankara ucagina 1 ay sonra gene istanbuldayiz benden haberler bu kadar iyi ki varsiniz sizi cok seviyorum kizlar yaa

Kizlar haberler guzel babamin nefes testi islem oncesine gore oldukca artmis suan ucaktayim ankaraya donuyorum keyfimiz yerine geldi nefes almakta biraz zorlansa da dr cok normal asil etkiyi 1 aya goreceksiniz dedi ist gelmisken eminonunde kahve de aldim gecen banu mu ayse mi biri yazmisti aklima dustu ordan babami adana ucagina bindirdim ben de ankara ucagina 1 ay sonra gene istanbuldayiz benden haberler bu kadar iyi ki varsiniz sizi cok seviyorum kizlar yaa
Süper haber, inşallah daha da iyi olur canım. Tekrar geçmişler olsunnn.

Hadi gözünüz aydın canım inşallah bir sonraki kontrolde çok daha güzel sonuçlar alırsınız ;) Rabbim bir daha hastalıkla sınamasın...Aminnn

Kahve delisi benim :D gerçi Ayşede alıyordur gittiğinde ama ben her hafta mutlaka alıyorum ;) başka kahve içemiyorum nedense :KK48:

cnm yeni doganlarda oluyo normal banyo sonrasi ben saf zeytinyagi suruyordum bebeye iyi geliyordu
Aa deneyeyim madem ben de. Cok sinirimi bozuyor yaa cocugun suratı dağıldı resmen :)
Cok sevindim kaptanım insallah daha da iyiye gider

1 aylık kilosunda doğmuştu zaten ergenliğe de erken girmiştir minik. Belki de ondan huysuzluk yapıyordur. :KK45::KK45:
Şaka bir yana her hali tatlıdır onun şimdi.
Ben hiç çocuk düşünmüyorum.(tabi zaman ne gösterir bilmiyorum.) ama yeni doğan bebeklerinize 3 ay bakabilirim. :işsiz::işsiz: Öyle çok seviyorum o hallerini. :spor::spor:

Kaptanım çok sevindim güzel haberlere.
İnşallah 1 ay gibi bir sürede iyice rahatlar babacığın.
Yaşların ilerlemesi çok zor ama ne güzel bak sen ona destek oluyorsun.

Hadi gözünüz aydın canım inşallah bir sonraki kontrolde çok daha güzel sonuçlar alırsınız :KK66: Rabbim bir daha hastalıkla sınamasın...Aminnn

Kahve delisi benim :KK70: gerçi Ayşede alıyordur gittiğinde ama ben her hafta mutlaka alıyorum :KK66: başka kahve içemiyorum nedense :KK48:

Oynakcım ( bir garip mi oldu ne:KK48::KK48:)
Kahvesi farklı mı? Yoksa çok mu lezzetli?
Ben de çok fena kahveciyim.
Kahve içmediğim günlerde(ki önemli bir durum olmazsa asla) çok mutsuz oluyorum.
Günlük en az 4-6 fincan içiyorum.
İstanbul'a da bir uğrayalım diyorduk, eğer farkı çoksa bana bir tarif etsen de kahvemi de alsam.:KK200::KK200:

Selam kızlar ben geldim dün evimi temizledik bi de oructum akşama kadar öldüm bugün de nöbete geldim bacaklarımı et kesmiş çok acıyor neyse bahaneleri geçeyim diyet hak getire çok yorulunca dayanamadım iftar ve sonrası ne bulduysam yedim 2 gündür çok abarttım herşeyi bu yüzden çok mutsuzum :( :(

1 aylık kilosunda doğmuştu zaten ergenliğe de erken girmiştir minik. Belki de ondan huysuzluk yapıyordur. :KK45::KK45:
Ben hiç çocuk düşünmüyorum.(tabi zaman ne gösterir bilmiyorum.) ama yeni doğan bebeklerinize 3 ay bakabilirim. :işsiz::işsiz: Öyle çok seviyorum o hallerini. :spor::spor:
Umut'a baksana o zaman hedefcim ben 3 aylıkken alabilirim :p en zoru ilk aylar diyorlar, o kısmı direkt atlamış oluruz :KK48:
Selam kızlar ben geldim dün evimi temizledik bi de oructum akşama kadar öldüm bugün de nöbete geldim bacaklarımı et kesmiş çok acıyor neyse bahaneleri geçeyim diyet hak getire çok yorulunca dayanamadım iftar ve sonrası ne bulduysam yedim 2 gündür çok abarttım herşeyi bu yüzden çok mutsuzum :KK43: :KK43:
Olan olmuş canım önümüzdeki maçlara bakalım, cumaya kadar sıkı tutmaya çalış bari :)

Merhaba kızlar bende kac gündur aktif olamadim takimda.. :KK12:
Şifayıda kaptım yaz geliyor derken hastalandım!! :KK35:
---
morordek morordek Ne sıkması canım burada kendini rahat hissedip herseyini paylasman bizi mutlu eder..:KK200:

toplight toplight Kaptan'ım 1 ay sonra kontrole gittiginizde cok daha iyi sonuclar alırsınız insallah..:dua:
Etrafindaki herkes cok şanslı Kaptan'ım senin gibi bir insana sahip oldukları icin.:KK200:

Umut'a baksana o zaman hedefcim ben 3 aylıkken alabilirim :p en zoru ilk aylar diyorlar, o kısmı direkt atlamış oluruz :KK48:

Olan olmuş canım önümüzdeki maçlara bakalım, cumaya kadar sıkı tutmaya çalış bari :)
İnşallah ama bütün gün aç duruyoruz ya birden çok yiyorum saldırıyorum yemelere resmen :D

---
morordek morordek Ne sıkması canım burada kendini rahat hissedip herseyini paylasman bizi mutlu eder..:KK200:

toplight toplight Kaptan'ım 1 ay sonra kontrole gittiginizde cok daha iyi sonuclar alırsınız insallah..:dua:
Etrafindaki herkes cok şanslı Kaptan'ım senin gibi bir insana sahip oldukları icin.:KK200:
Sagol canımcım. Bu arada gecmis olsun, hava degisimi hasta mi etti? :(
İnşallah ama bütün gün aç duruyoruz ya birden çok yiyorum saldırıyorum yemelere resmen :KK70:
Iste saldırmamak lazım :D su ic bol bol mideyi suyla doldur :D

Kaptanım çok sevindim güzel haberlere.
İnşallah 1 ay gibi bir sürede iyice rahatlar babacığın.
Yaşların ilerlemesi çok zor ama ne güzel bak sen ona destek oluyorsun.

İstanbul'a da bir uğrayalım diyorduk, eğer farkı çoksa bana bir tarif etsen de kahvemi de alsam.:KK200::KK200:
Canim banu yerine ben tarif edeyim eminonunde balikekmekciler varya altgecitten geciyorsun misircarsisina dogru icine girmeden sag taraftan gidiyorsun zaten kokudan anlarsin kurukahveci mehmetefendi onunde 30-40 kisi kuyruk oluyor az once yaptim mis gibi nasil guzel kokuyor
---

canim o sizlerin guzelliginizden iyi dusuncenizden hep karsilikli gecmis olsun dikkat et kendine

Selam kızlar ben geldim dün evimi temizledik bi de oructum akşama kadar öldüm bugün de nöbete geldim bacaklarımı et kesmiş çok acıyor neyse bahaneleri geçeyim diyet hak getire çok yorulunca dayanamadım iftar ve sonrası ne bulduysam yedim 2 gündür çok abarttım herşeyi bu yüzden çok mutsuzum :KK43: :KK43:
İlk günlerin zorluğu diyelim canım. Biraz daha sakin yemeye çalışırsın bundan sonra :KK19:

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
büyük tost ekmeğinden 1 kaşar salam tost
Çay

Ara
Filtre kahve x 2
3 ısırık cezerye

Öğle
Yoğurt çorbası
2 yk fava
Yarım z.yağlı enginar

Ara
1 bardak ayran + 2 yk chia

Akşam
5 yk taze fasulye
3 yk fava
1 etimek

Ara
2-3 avuç kiraz
Maden suyu
Belki bir fincan kahve içerim.

Su: 3 lt
Spor: 40 dk eliptik, 250 zıplama

Canım kaptanınız yerini tarif etti zaten ;)
Kahve orada devamlı taze öğütülüyor ve dışarda satılan paketli Mehmet efendi de gayet güzel ama bu taze çok daha güzel ;) ben genelde 5 liralık paketlerden alıyorum ( büyükler daha az satıldığından belki beklemiştir diye ufaklardan 2 tane alıyorum her gidişimde ve baya gidiyor ;) gerçi biz her haftasonu içiyoruz genelde Eminönüne tabi Ramazanda pek fırsat olmuyor yoğunluktan )
Hem içimi daha güzel hemde mis gibi kokuyor ;) ben şekersiz bile büyük bir zevkle içiyorum hatta ufak fincan kesmiyor artık beni :D ufak nescafe fincanlarına yapıyorum :D Sabah akşam benimde garanti ama bazen 3 ü de buluyor ;)
Kesinlikle tavsiye ederim ( artık misafirliklerde bile tadından Mehmet efendi mi değilmi anlar oldum :D hatta Annemde bazen kahve dediklerinde Mehmet efendi değilse içmem diyorum direk :D ona bile arada alıp bir paket bırakıyorum geldiğimizde içeriz diye )

Canım cumaya kalmış 1 gün ;) yarın çok dikkat et ve iftardan sonra bol bol su iç ;) Bütün gün aç olunca bazen insan kendini durduramayabilir ama okadar emek verdin kaçamak yapacağın zaman onu düşün ;) zaten bir anlık bir şey emin ol 5 dakika dayanırsan zaten o istek de yok oluyor ;)
Bu arada evinide güle güle kirlet ;) mis gibi olmuştur şimdi ;)

---

Çok geçmiş olsun ;) Umarım çok fazla sıkıntı vermeden şifa bulursun ;)
Bende bugün nedense başladım burnumu çekmeye :D dediğin gibi yaz geliyor derken nezle oluyorum bende sanırım :D

Canım cumaya kalmış 1 gün :KK66: yarın çok dikkat et ve iftardan sonra bol bol su iç :KK66: Bütün gün aç olunca bazen insan kendini durduramayabilir ama okadar emek verdin kaçamak yapacağın zaman onu düşün :KK66: zaten bir anlık bir şey emin ol 5 dakika dayanırsan zaten o istek de yok oluyor :KK66:
Bu arada evinide güle güle kirlet :KK66: mis gibi olmuştur şimdi :KK66:
Teşekkür ederim cnm bugün en azından sadece ogunumu abarttım aralarda çıldırmadim hamdolsun :D

Evet ya her gün banyo yaptirasim var :KK70:

Umutcugu hergun yıka tabiki. Banyo yapan çocuk hem rahatlar hemde cabuk büyür derler. Yüzündekiler de isiliktir büyük bir ihtimalle. Eskilerde anne sütü her derde deva derler memeyi bırakırsa yüzüne de sürüver biraz :)

Back
X