- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #245.901
Olabilir canım, bize de doktor oyle dedigi icin korkumuzdan çocuğu beklettik 17 gün :)Yeni şantiye p.tesi inşALLAH.
Demek bizim göbek kanaması banyodan oldu.Ben oğlanı 3 kızı 1,5 günlükken başladım yıkamaya. Her gün yıkanırlar o günden beri. Oğlanda değil ama kızın göbeği kanamıştı. K vitamini tekrarı yaptılar sonra bir daha kanamadı. o zaman bizim dr. da" bu vitanin kanı pıtılaştırır. tekrar kanarsa yarayı yakarız" demişti.
![]()
Evet ya her gün banyo yaptirasim varÇocuğun derdi banyo yapmakmış![]()

Valla gayet de uyudum canım, ölüyordum artıkoy çok sevindim, gerçi sen niye uyuyo ki acaba derdinden rahatça uyumamışsındır ya :)

Evet aslında dedigin gibi ben de cevremde paylaşmadıgım şeyleri paylasiyorum burda ama ne bileyim son zamanlarda surekli Umut muhabbeti yapıyorum gibi geldi, sizi de sıkmayayım diye :)Paylaş tabi ki ördekcim.
Burası sonuçta sadece bir kilo verme grubu değil ki.
Normalde belki de çevremizdekiler paylaşmadığımız pek çok şeyi burada paylaşıyoruz. Belki de o nedenle bu kadar güzel.
Bu arada ne sevimli olmuştur banyo sonrası.![]()
Yüzünde isilik gibi seyler çıktı hedefcim biraz da kırmızı o çıkan seyler, cocuk su an kızamık çıkarıyor gibi ya da ergenlik sivilcesi çıkarıyor gibi de diyebilirim :) onlar olmasa daha da sevimli olacak aslında

Ne güzel bi haber, kilo verdikce insana motivasyon oluyor böyle şeyler :)Kızlar, bugün mavide 30 beden kotların içine girebildiğimi gördüm. Çok mutlu oldu.
Malum, dar kesimlerde 30 bedenin üzeri olmuyor mavide.
Ben de uzak duruyordum. Bugün hadi bir şansımı deneyeyim dedim ve oldu.