- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #246.981
Bu arada belirteyim haşlanmış patatesti lapaydı, gitmiyor kızlar ya, yok yani almıyo bünye, ııyyy falan diyerek yemektense pide yerim dedim napim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yaaaa yapıştılar sanki, gitmemiş bişi yaaabağırsakların temizlenmiştir -500 gr vermişsindir![]()
ohh colalar pideler havada uçuyoBu arada belirteyim haşlanmış patatesti lapaydı, gitmiyor kızlar ya, yok yani almıyo bünye, ııyyy falan diyerek yemektense pide yerim dedim napim![]()
Burda sana gönderebileceğim emoji yoookkkkkohh colalar pideler havada uçuyoiyiki cır cır oldun
![]()
Ama dııuurrr başka fikrim var bekleohh colalar pideler havada uçuyoiyiki cır cır oldun
![]()
Burda sana gönderebileceğim emoji yoookkkkk
Peeehhhh
bağırsaktaki bakterilerin öcünü benden mi alcan ne yapcanAma dııuurrr başka fikrim var bekle
ohh colalar pideler havada uçuyoiyiki cır cır oldun
![]()
Nihayet becerebildim, ay ekleyemedim iki saattirohh colalar pideler havada uçuyoiyiki cır cır oldun
![]()
çok güldüm hadi ben yatar iyi geceler ferah baksana kimseler yoknilsub aslında başka eklicektim ama onu niyeyse kabul etmedi yaw. O daha komikti.
Hadi git şekerim geç kaldın zati.çok güldüm hadi ben yatar iyi geceler ferah baksana kimseler yok![]()
carptı valla gülümmnerdesin bacım ramazan seni fena çarptı![]()
Canim golbasinda aldik bahceyi yaklasik 1 donum ev yaptirdik cepten ekleyebilirsem resmini ekleyeyim haftasonlari kalmak icinAa, hayırlı olsun kaptanım.
Sen bahçe dedikçe ben sizin evi bahçeli zannediyorum.
Ankara içerisinde de pek olmaz aslında ama iyi denk getirmişsiniz demiştim.
Güzel günler geçirin inşallah.
Çok iyi yapmışsınız. Hem size hem çocuklara değişiklik sayılır.
Sayılır tabi ki şekercim.
Ayy, 30 gün nedir yahu?
Çok şeker.
Vay be tecrübeye bak sen.
Bol bol güzel günler geçirirsiniz inşallah çikilatacım.
Evimizi ilk hazırladığımız zamanı hatırlıyorum da ne günlerdi be.
İnsanın içerisindeki heyecan bir başka oluyor.
Dilerim ki yıllar sonra da aynı heyecanı içinde yaşarsın.
Serveycim nerelerdesin??
İyi olmuş ördekcim.
En güzeli çocuğu ne kadar erken sünnet yaptırabiliyorsanız yaptırmak.
Kendini bilince travma bence![]()
tesekkur ederim canim
Ya sende bıseyler dolanıyor hayır olsun yaaKizlar evin resmini eklemeye calisiyorum ama cok buyuk diyo bi ara eklerim
Bu arada buyuk oglanda apandist suphesi var hastaneye yatis verdiler acildeyiz dua edin
Ayy masallah ya doğmuş büyümüş de sünnet olurmuş yesinler onu yaÇarşamba günü Umut sunnet olacak![]()
Burnundan narkoz veriyorlar ondan sonra açsınlar damaryolunu cnmya zaten hastanede anestezi verip yapıyorlar ama koluna damar yolunu nasıl açtıracağız orasına stres oluyorum ondan sonrası kolay ucundan azcık![]()
Yeni evin hayırlı olsun cnm Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinKizlar evin resmini eklemeye calisiyorum ama cok buyuk diyo bi ara eklerim
Bu arada buyuk oglanda apandist suphesi var hastaneye yatis verdiler acildeyiz dua edin