• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim evde hayalet var kız. Gece spor yapayım diye kalkıyorum sporun ortasında baskın yapıyor. Gece gece ...

o ne kız korkutma beni töbe töbee... grubun tırsağıyım ben aaa :) gündüz yap gece ne sporuymuş.... gece uyucen gıı....

tamam canım, haftaya mecbursun 76'larda bildirim yapmaya.

tamam tamam, 1 hafta yemeseniz nolur acaba, 2 ay yemedim ben 10 kg verdim. beni de caydırıyosunuz ya.
yok ya havalar sıcak ya soğuk bir şeftali iyi oluyor diye dediydim:oops:
şimdi nasıl oldun tatlım
çok şükür antibiyotikler işe yaradı canım geçer gider inşALLAH:dua:
evet. 1. yada 2. arada yapalım
bencede:KK72::KK48:

o ne kız korkutma beni töbe töbee... grubun tırsağıyım ben aaa :) gündüz yap gece ne sporuymuş.... gece uyucen gıı....
Gündüz çalışıyorum. korkma kız o benim kızım :KK70: beraber yatıyoruz. gece benim yatakta olmadığımı anlayınca kalkıp kapının arkasında hareketsiz bekliyor. Halkadaki kız gibi :KK70::KK70::KK70:

Gündüz çalışıyorum. korkma kız o benim kızım :KK70: beraber yatıyoruz. gece benim yatakta olmadığımı anlayınca kalkıp kapının arkasında hareketsiz bekliyor. Halkadaki kız gibi :KK70::KK70::KK70:

aaay ama gece korkutur insanı yaaa :)))

kız ben gelip spor yapıyo sanıyom bekliyomu öyle:KK70::KK70::KK70: valla tırsılır gece

Sana atlatıyoz da dinleyen var mı :63:

:KK48::KK48::KK48: tamam o zaman, meyve/şeker yok! sen 80, ferah 70 ben 62 olana kadar!!!

kız ne ara 7'lere çıktın sen yaaa, 64'tün sanki.
Şekere okey ama haftada 2-3 defa meyve yiyelim barriiii :KK53: ara öğünlerde. Şakan bir yana, vücut çok yokluk çekmesin, sonra yiyince de kiloya çevirmesin derdindeyim ben kızlar.

yeşil çaylar içiliyo mu yok mu bana eşlik eden :)

ben demliyorum az sonra.

yok ya havalar sıcak ya soğuk bir şeftali iyi oluyor diye dediydim:oops:

ne biçim de kızmışımm, taam nilgünüm illa şekerli yicen meyveyi, neyse hergün yeme bari.

Şekere okey ama haftada 2-3 defa meyve yiyelim barriiii :KK53: ara öğünlerde. Şakan bir yana, vücut çok yokluk çekmesin, sonra yiyince de kiloya çevirmesin derdindeyim ben kızlar.

taam hergün değil o zaman, öyle diyelim.

kesinlikle canım standart menü yok!

sabah yine omlet ye sen, hatta omlet baharatlanınca ya da peynirli olunca iyi oluyo, bende öyle yapıyorum arada. menemen de olur, hepsi olur.

öğle sebze yemeği + yoğurt ya da protein + yoğurt

akşam salata + yoğurt ya da sebze yemeği ya da yoğurt. öğle akşam yer değiştirebilir, kahvaltıda yumurta yemek istemezsen öğlen ya da akşam çılbır yaparız mesela. yulaf yediğin gün ekmek yeme ama. karıştıralım işte, sıkılmadan yapçaz.

tamam kuzucum :KK15:
Tamammm canımmm :KK68:

Back
X