Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay birde üzülmüş numarası yapmıyor mu :KK70::KK70::KK70: kendi kırılmasaydı sen çekiçle parçalardın onu ben sana diyim :KK70:
Benim kafaya gel
0zlem 0zlem 'in o yazdığını okuyunca alla alla herhalde kızını bi yere gönderdi ben atladım diye düşünmüştüm. Tartıyı kastediyormus meger :D mesajları hangi kafayla okuyorsam :D

Ben sabırlı insanım beklerim :p

Ahah haklısın belki dolap çekmeceden memeye sıra gelmez :p

Merhaba hoşgeldin
Sen benim ona dedigime bakma, takılıyorum ben o kedicige :) diyetisyen verdiyse tabi listene uygun sekilde yiyebilirsin.
Ben kaptan yardımcısıyım, takımda yarışmak için ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekiyor. Başlangıç ve hedef kilolarını yazarsan kaydedeyim ben de :)

100 kere bırakıp 100 kere geri döndün ekmege :)

400 ml su ne kız ben onu sadece kahvaltıda içiyorumdur
Aynen ya ben de sabah kalkar kalkmaz yarım litre suyu gömüyorum :KK76:

Ay yarın cuma di mi Allahım günler ne çabuk geçiyor

Olabilir artık annemin gücüne kuvvet :)
Zaten eşim aldığında da onun kucağında sakinliyor mesela, ben aldığımda sakinlesmiyor. Ben de bunu kokuya bağlamıştım. Cocuk benim kokuyu duyunca anca aklına meme geliyor :)
Ayneennn öyle :KK48:

dennisgo dennisgo insallah sağlıkla hamile kalırsın :) kiloya takılma Allah verdikten sonra her kiloda hamile kalınır. Sağlık sorunun falan yoksa zamanını bekliyorlar genelde :)
Benim oglus da henüz 2 aylık, taze anneyim, o yüzden bol bol bebek muhabbeti yaparken bulabilirsin beni :)
Tebrik ederim. Sık sık bebek hakkında konuşmakta haklısın.. Beraberce nice güzel günleriniz olsun :)

fancynancy fancynancy lydznp lydznp kızlar menüler süperdi sizin, sanmıyorum artı geleceğinizi :) regli yarın olana iyiydi ayşecim :KK43:
Ay inşallah wendicim ya, ya çok saçma dün sabah 74 çıkmıştım, bu sabah bir baktım 75!!! :KK57: Hemen ananas çayımı da demledim içtim inşallah 74,2 nin üzerinde gelmem. Saçımı boyamamnmm lazım artıkkkk :-)

Aaa sen 37 yaşında mıydın? Hiç göstermiyorsun yahu:)

Yarın sabah tartıl zaten cuma günleri tartılıp bildirmemiz gerekiyor, onu başlangıç kilon alalım.
Hedefin haftalık değil canım, genel olarak en son inmek istedigin kilo :)
Aayyy gerçekten miiii, sağol canım yaaa :KK36: valla oldun o kadar ama ben hala kendimi 37 hissedemiyorum o ayrı :halay:

Ay canım benim şu anda çok fazla gereksiz şey için endişeleniyorsun Şeymacımmmm, bırak bugünlerinin keyfini çıkar, nasılsa burnundan getirecek :KK70::KK70::KK70: ay nilgüş gibi hissettim kendimi şu andaaaaaa :KK70:
Vasfiye 2 geldi :p
Konusu açılınca dedim yahu yoksa şu anda coook daha muhim dertlerim var 2 yaşını dusunemicem :KK70:

Ben şu an gün aşırı yapıyorum. Aslında diyetisyen 75 kiloya kadar 2 gün önermişti fakat ben dayanamadım 3 güne çıktım :)
Leslie 5 mil yapıyorum
Ya da Leslie 3 mil yapıp 35-40 dakika ds yürüyüş bandında 10 dakika koşu olacak şekilde yürüyorum. Sence biraz kısmalı mıyım bu aşamada? Malum daha 20 kilo vereceğim
Bence günaşırı yaptığın bu spor gayet iyi. Sen birde 0zlem 0zlem i takip et edebilirsen :KK48:

Ananas ödem attırıyor zaten. benim bildiğim yeşil yaprakları ödem atmada daha etkiliymiş.
Her gün ödem olmasının nedeni ne acaba ? Bir sağlık sorunu yoktur umarım..
InşALLAH. Dr. Dolaşım bozukluğu olabilir dedi. Test sonuçları iyi çıktı diye kontrole gitmedim. O neye bakacaktı onu da bilmiyorum

Back
X