- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #250.881
Deniz manzarasında kahve iceriz..Gel kız benim misafirim olursun. Bizimiz bağımız bahçemiz yok ama deniz manzaralı balkonumuz var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deniz manzarasında kahve iceriz..Gel kız benim misafirim olursun. Bizimiz bağımız bahçemiz yok ama deniz manzaralı balkonumuz var![]()
wendy Canım ilacım bitmisti 2 haftadir..
Bugun Glifor 850 mg aldım daha once kullanmistim.Ozel hastanede gittigim doktor yazmisti sabah aksam aç olarak alirsan daha etkili olur demisti..
Matofin 500'e gore daha iyidi sanki yada bana oyle geldi.![]()
Onu da düşündüm. Ama sen hep karşıda olduğundan bahsedince sormadım. Yoksa sen benuzaktasın sibele gel bizle dicektim![]()
Onu da düşündüm. Ama sen hep karşıda olduğundan bahsedince sormadım. Yoksa sen benoynakbasi34 takilirdik kiz kiza
![]()
Onu da düşündüm. Ama sen hep karşıda olduğundan bahsedince sormadım. Yoksa sen benoynakbasi34 takilirdik kiz kiza
![]()
Ah ne çektin be betüş. koca yok. Beyaz pantolon yok. Zaten %50 de zor duruyor içeride. Ne çektin be betüşözendik napalım içimizde mi kalsın bir beyaz pantalon giymeden öliim mii....
Henüz akşam yemeği ve bir ara öğün yemedim ama listem aşağıda ;
Sabah
2 yumurta,
1 dilim çavdar ekmeği,
5 zeytin,
Söğüş domates salatalık,nane dereotu
Ara ; filtre kahve (sütsüz şekersiz)
Öğlen ;
6 kaşık mercimek
2 dilim çavdar ekmeği
Yeşil salata yağsız tuzsuz
Ara ; filtre kahve (bu listede yoktu aslında çok yorgundum açılmak için içtim)
Ara ; dereotlu kefir +2 ceviz
Akşam;
5 kaşık rendelenmiş kabak
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
Portakallı yeşilçay
Spor ;
45 dakika Leslie ile 3 mil
45 dakika koşu bandında yürüyüş (10 dak koşu)
3 litre su (1,5 litresi tarçın nane salatalık dilimli) içmeye devam ediyorum
Ah ne çektin be betüş. koca yok. Beyaz pantolon yok. Zaten %50 de zor duruyor içeride. Ne çektin be betüş![]()
Sıfır fark deme lütfen. Belki yağ yaktın kas yaptın bilmiyoruz.Canim ikinci randevuma gittim ama kendisi yoktu!! Randevular iptal olmus ama haber vermediler bana!! Bosuna gitmis oldum!!
iki hafta dort dortluk uyguladim ama sıfır fark!!!![]()
Henüz akşam yemeği ve bir ara öğün yemedim ama listem aşağıda ;
Sabah
2 yumurta,
1 dilim çavdar ekmeği,
5 zeytin,
Söğüş domates salatalık,nane dereotu
Ara ; filtre kahve (sütsüz şekersiz)
Öğlen ;
6 kaşık mercimek
2 dilim çavdar ekmeği
Yeşil salata yağsız tuzsuz
Ara ; filtre kahve (bu listede yoktu aslında çok yorgundum açılmak için içtim)
Ara ; dereotlu kefir +2 ceviz
Akşam;
5 kaşık rendelenmiş kabak
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
Portakallı yeşilçay
Spor ;
45 dakika Leslie ile 3 mil
45 dakika koşu bandında yürüyüş (10 dak koşu)
3 litre su (1,5 litresi tarçın nane salatalık dilimli) içmeye devam ediyorum
Ah ne çektin be betüş. koca yok. Beyaz pantolon yok. Zaten %50 de zor duruyor içeride. Ne çektin be betüş![]()
Ben de şu an sabah akşam 1000 lik glucopage kullanıyorum. Fakat senelerdir kullanırım ve doktor bunu zaman zaman değiştiriyor glukofen ile.. Bunun bir sebebi var mı canım? Hep merak etmişimdir ama sormayı da unuturum nedense :)Bulantı yapmıyorsa sıkıntı olmaz canım, glifor muadilleri arasında neredeyse en iyisi.
maşallah erkenden her bir şeyi halletmişsin....
Kahve iceriz yeşil çay iceriz. Filtre kahvemiz yok ama neskayfemiz var çok şükürDeniz manzarasında kahve iceriz..![]()
Bel kız gel bursa dediğin yer şurası zaten. Ben h.sonu tatil diye gidip geliyorum. Gelde kafa göz dağıtmalımbende gelcem yaaa bananee...
Evet tatlış yoldayım. Sizinle yol pek eğlenceli geçiyor. SağolunCanım yolda mısın?
Ben de şu an sabah akşam 1000 lik glucopage kullanıyorum. Fakat senelerdir kullanırım ve doktor bunu zaman zaman değiştiriyor glukofen ile.. Bunun bir sebebi var mı canım? Hep merak etmişimdir ama sormayı da unuturum nedense :)