Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay onu hatırlatma. Ürdün den dönerken kanat arkası vermişler koltuğu bursa da türbülansa yakalandık. Bir tek o zaman korkmuştum :rolleyes:

Ayy ondan korkuyorum ben. Pek ödleğim :))) Neyse ki bu uçuş cok guzeldi. Gecen sefer 900 km hizla gidiyordu, şimdi 800. Çok şukur :))

Aaa doğru ya ben fi tarihinde keşfetmiştim onu bak unutmuşum :)
Kız boşver onu almayalım listeye, 3 gün burdaysa 3 ay arazi bu Betül, ondan diskalifiye olmuştur :)

liste alerji yapıyo zaten onda, alsakta kendi girmez :)

bi ayran içtimi ortalık talan olur misal :p

kızlar okunması gereken 232 mesaj var ama benim okuyacak zamanım yok maalesef
sabah doktordan geldim perşembe sabah karpal tünelden operasyon geçireceğim, yarın babamı istanbul a kontrole götüreceğim, bilginize müsait olunca geçmişi okurum eğer önemli bir şey olursa çoğunuzda cebim var mesaj atarsanız sevinirim
bu arada tatilden dün geldik bir tatil klasiği büyük olan acillik oldu onunla uğraştım ev harman yeri misali ortalık toparlanacak şimdi işyerine geldim görüşmek üzere fırsat buldukça geçmişi okuyacağım
geçmiş olsun kaptanım kolay gelsin

Selam kızlar sabahtan beri girme fırsatım olmadı. Bu gece çok şenlikliydi. Umut bey dün uyuyunca geceyi dar etmek üzereydi bize. Öf neyse. Sabahtan beri gene durmuyor.

Bi ben kalmıştım çünkü :p rüya değil kabus olur o :p

Lutfen yeni uyelerimizi kendinize benzetmeyiniz :p biz onları takım yüzdemiz yükselsin diye alıyoruz :p

Gel gel kaşınıyosun herhalde :KK70:

Yaa ne güzel bak fark edilmeye başlanmış bile. Cook daha iyi olacak inşallah :)

Senden önce duygu vardı bilirsin sen de herhalde, kızı nasıl kaçırdıysa ses seda yok :)

Hoşgeldin canım. Yarın sabah aç karnına tartıl onu başlangıç kilon olarak kaydedelim :)
Kuralları kabul ettiğini yazman gerekiyor bir de :)

Aaa doğru ya ben fi tarihinde keşfetmiştim onu bak unutmuşum :)
Kız boşver onu almayalım listeye, 3 gün burdaysa 3 ay arazi bu Betül, ondan diskalifiye olmuştur :)

Sen 70 ol da neden olursa olsun :KK70:

Kaptanım yine cok yoğunsun, kolay gelsin. Biz hallederiz, içinden çıkamadığımız bi durum olursa ulaşırız sana. Geçmiş olsun oğluşa.
olıcığımmm sende görcen seni mördak seni:KK49:

İnşALLAH kız artık yenelim şu kara bahtımızı kör talihimizi. Bir ileri bir geri işleri. Gerçi ben sabit ileri sabit ileri ama olsun yine de hoş değil :KK20:
Sevgili ortilerimmm. Bende size sesleniyorumm.. servey servey 3 gunluk detoks paylasmisti deneyelim mi onu?

ben ölçüleri yazıp kaçarım.
göğüs 101
bel 93
kalça 112 (hızır acil servis) :KK70::KK70::KK70:
sağ bacak 67
sol bacak 68
Göbek delik üstü 98 diğer ölçüler aynı şekerim @inatettimolacak
Canim gobek deliginin ustu bel olmuyor mu?
Benim gobek deligim 97 gobek deligimin 3 parmak kadar alti 103.. :KK12:
Bel 87..

image.webp image.webp image.webp image.webp image.webp Selam şekerler:KK3:
Yürüyüşümü yapıp geldim:spor:şimdiye kadar neden yürüyüş için gölete(bahçeşehir gölet) gitmemişim çok kızdım kendime:KK62:burnumun dibinde sadece 3 dakika uzaklıkta resmen şehir dışına çıkmış hissi veren çok güzel gölet var yürüyüş koşu ve bisiklet yoluda yapmışlar:KK6:1 saat mis gibi havada yürüdüm :KK36:artık mekanım belli:KK73:
Karadenizliler bilir karayemiş meyvesini bi tabak ta karayemiş topladım ohh miss:KK72:resim de paylaşayım sonrada öğlen yemeğimi hazırlıyım:KK72:geçmişe yemekten sonra bakıcamHoppa

Eki Görüntüle 2021884 Eki Görüntüle 2021885 Eki Görüntüle 2021886 Eki Görüntüle 2021887 Eki Görüntüle 2021890 Selam şekerler:KK3:
Yürüyüşümü yapıp geldim:spor:şimdiye kadar neden yürüyüş için gölete(bahçeşehir gölet) gitmemişim çok kızdım kendime:KK62:burnumun dibinde sadece 3 dakika uzaklıkta resmen şehir dışına çıkmış hissi veren çok güzel gölet var yürüyüş koşu ve bisiklet yoluda yapmışlar:KK6:1 saat mis gibi havada yürüdüm :KK36:artık mekanım belli:KK73:
Karadenizliler bilir karayemiş meyvesini bi tabak ta karayemiş topladım ohh miss:KK72:resim de paylaşayım sonrada öğlen yemeğimi hazırlıyım:KK72:geçmişe yemekten sonra bakıcamHoppa
ay ohh misss :KK49:
kızlar monican yetişcek koşunnnn:KK55::KK55::KK55::KK55::KK70::KK70::KK70::KK70:

kızlar okunması gereken 232 mesaj var ama benim okuyacak zamanım yok maalesef
sabah doktordan geldim perşembe sabah karpal tünelden operasyon geçireceğim, yarın babamı istanbul a kontrole götüreceğim, bilginize müsait olunca geçmişi okurum eğer önemli bir şey olursa çoğunuzda cebim var mesaj atarsanız sevinirim
bu arada tatilden dün geldik bir tatil klasiği büyük olan acillik oldu onunla uğraştım ev harman yeri misali ortalık toparlanacak şimdi işyerine geldim görüşmek üzere fırsat buldukça geçmişi okuyacağım

Çok geçmiş olsun canım ;) RAbbim yardımcın olsun ve acil şifalar versin ...Aminnn

Eki Görüntüle 2021884 Eki Görüntüle 2021885 Eki Görüntüle 2021886 Eki Görüntüle 2021887 Eki Görüntüle 2021890 Selam şekerler:KK3:

Ayşem maşallah anlatığından daha güzelmiş ;) valla bir ara eşimi ikna edebilsem bende canlı canlı görmek isterim zaten kesin o zaman ararım seni kız ben buralardayım diye :D
Bende şimdi hemen öğlenlik yemeğimi hazırlamaya başlıyacağım yarım saattir kalkamadım bir türlü :D

cennet gibiymiş cidden, açık havada yürümek gibisi var mı yaa:KK200:

Back
X