- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #251.741
Yuruyuse gıtmek ıstıyorum amaama hıc halım yok
Offff
Sabah 2 kg yakın artı cıkmıstım
Gıtmekıyımmmmm
Offff
Gıtmekıyımmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooy ooyy catlak askos kiyamam ben sana gel sarilam gelSana soyleyecek bişeyım yok artık
Ne halın varsa gor
hadi böreği görmedim spor ile desteklemişsin aferinBugünkü menüm
Sabah
2 wasa, 2 light karper, söğüş domates salatalık , dereotu maydanoz nane, 5 zeytin
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Öğlen
2 wasa, 5 kaşık kavrulmuş pırasa
Ara ; 1 nektar, 2 ceviz , yeşil çay
Ara; 1/8 yufka ile iki dilim pırasalı börek
Akşam ; 4 kaşık yoğurt yeşil salata 1 tatlı kaşığı keten tohumu
Ara : soda
3 litre su (1,5 litresi nane salatalık maydanoz zencefil ile )
50 dakika yürüşüş ( 20 dakikası yenilen börekleri telafi için )
Yazdin mi kiz sen menunuhadi böreği görmedim spor ile desteklemişsin aferin![]()
Tum kk sokkkkızlar menümmmmmmm
sabah 1 gün kuru kayısı 1çk çörek otu yağı 500 ml su
kahvaltı 1 yumurta domates 1 yk lor salatalık 1 dilim tam tane ekmek
ara sade türk kahvesi 1 küçük armut tarçınlı
öğlen 1 tabak bol nar ekşili tavuklu salata yağsız 1 kase kabaklı yoğurt salatası
ara 10 kiraz yarım yk lor yarım yk keten tohumu 1 kupa yeşil çay
akşam 4 yk kabak yemeği 3 yk yoğurt
su 2bitti
3 duble türk kahvesi 2 kupa yeşil çay 1 sade maden suyu
birazdan papatya ayı ile 1 tane maden suyu daha içerim
spor 30 dk yürüyüş
Ortak hedefimiz için bugün önce dağıtsam da sonra toparladım canım :)hadi böreği görmedim spor ile desteklemişsin aferin![]()
Bu 2 kilo ödem mi kaçırdın mı bu hafta ?Yuruyuse gıtmek ıstıyorum amaama hıc halım yok
Offff
Gıtmekıyımmmmm
daha eliptik yapamadım sıpalar yatınca 30 dk eliptik te yapacağımTum kk sokkkhem menu super hem spor var.. kiz nilgun sen de beyaz bikini mi giyicen neyin projesi bu
![]()
Süpersin canım. Cuma günü tartı senden korksun :)kızlar menümmmmmmm
sabah 1 gün kuru kayısı 1çk çörek otu yağı 500 ml su
kahvaltı 1 yumurta domates 1 yk lor salatalık 1 dilim tam tane ekmek
ara sade türk kahvesi 1 küçük armut tarçınlı
öğlen 1 tabak bol nar ekşili tavuklu salata yağsız 1 kase kabaklı yoğurt salatası
ara 10 kiraz yarım yk lor yarım yk keten tohumu 1 kupa yeşil çay
akşam 4 yk kabak yemeği 3 yk yoğurt
su 2bitti
3 duble türk kahvesi 2 kupa yeşil çay 1 sade maden suyu
birazdan papatya ayı ile 1 tane maden suyu daha içerim
spor 30 dk yürüyüş
Canim minnak bir elamiz var,hem emziriyo hem de uyku da biraz sorun var hala. Kendine stresi bu yuzden.yoksa caliskandir veysosumBu 2 kilo ödem mi kaçırdın mı bu hafta ?
bizden canım bizden korksunSüpersin canım. Cuma günü tartı senden korksun :)
Eniste kedigllerden seviyosa demekkidaha eliptik yapamadım sıpalar yatınca 30 dk eliptik te yapacağımolur beyaz olmasada leoparlı olur
![]()
kötü kötü konuşturcan beni şimdiEniste kedigllerden seviyosa demekki![]()
![]()
Bende onu dicektim ortimm 30 dk eliptik yaparsan 10 numara olacakk..daha eliptik yapamadım sıpalar yatınca 30 dk eliptik te yapacağımolur beyaz olmasada leoparlı olur
![]()
Durmadan tartılıyorsun. Aynı ben diyeceğim ama tutuyorum kendimi her gün tartılmamak için artık :)tartılıp geliyom bekleyin![]()
evet bugun bir ara komşum geldi kahveye o gitti görümcem geldi oğlum hasta oldu nasıl oldu demeye sonra yemek bulaşık çamaşır yapamadım ama benim sıpalar erken yatıyo yaparım birazdanBende onu dicektim ortimm 30 dk eliptik yaparsan 10 numara olacakk..![]()
Genelde akşam sabah arası 1 kilo fark ediyor ya bence yarın gelecek 77 ler. Şimdiden tebrikler :)evet sıkı durun 78,5 çıktım sabah 78,1 dim + 400 vayyyyysabaha gelsin 77'ler