Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinlar
Gene ben yollarda havaalanına gidiyorum bir aksilik olmazsa akşama döneceğim kızlar çok yoruldum yaa bunu sizden başka anlatabilecegim kimse yok hiç birşey yapmadan günlerce uyumak istiyorum dün akşam 9 da ev supuruyordum sabahleyin de küçüğün ateşi 39 derece idi inşallah bugün fazla sorun çıkarmaz anneme bir de doğum günü kuzunun sabah 4 te anne gitme diye ağlıyor annecim akşama evdeyim dedim bu arada cuma gün itibarı ile tartılip tekrar listeye gireceğim bakalım kaç kg olmuşuz bayrama hedefim 67 olmak listeyi bulamadığım için ekleyemedim moni moni tatlım sen ekleyebilirmisin

kızlar menümmmmmmm:halay:

sabah 1 gün kurusu kayısı 1çk çörek otu yağı 500 ml su

kahvaltı 1 yumurta domates 1 yk lor salatalık 1 dilim tam tane ekmek

ara sade türk kahvesi 1 küçük armut tarçınlı

öğlen 1 tabak bol nar ekşili tavuklu salata yağsız 1 kase kabaklı yoğurt salatası

ara 10 kiraz yarım yk lor yarım yk keten tohumu 1 kupa yeşil çay

akşam 4 yk kabak yemeği 3 yk yoğurt

su 2bitti
3 duble türk kahvesi 2 kupa yeşil çay 1 sade maden suyu
birazdan papatya çayı ile 1 tane maden suyu daha içerim

spor 30 dk yürüyüş
Çok güzel menün :nazar::KK9:

Ayşeciğim bir ara eşimden şu arayabı bir alayım da artık kızlarla mı gelirim yalnız mı kaçarım bilemiyorum :KK70: büyük malum kendi arkadaşlarıyla takılıyor ufaklıkta bazen peşime takılır bazende bende ablamla kalacağım der o an ki ruh haline bağlı :KK70:
Çok zevkli olur hem birlikte yürümek hemde oraları gezmek :KK66:

Bİri aykırı mı dedi :KK70: :KK70: :KK70:
Ben de kendimi aykırı görenlerdenim :KK70: Hep derim yaşımın kadını değilim diye :KK70: bana göre yanlış olan herşeye karşı çıkarım hiçte korkmam karşımdaki erkekmiş yok efedim ne iş yapar bana zararı olurmu diye :KK66:
Mesela bizim yan bahçenin sahibi tefeciymiş :KK70: adama herkes aman bana bulaşmasın diye eyvallah der geçen kendi bahçesindeki köpeye kötü davrandığını gördüm kudurdum ve adama hazır bizim bahçeye bir şey sormaya geldiğinde fikrimi söyledim :KK66: fena bozuldu ama umurum olmaz :KK70:
Bekarken bir arkadaşın kardeşi sırf başkasıyla flört ediyorum diye elimi beline attı ( meğer belinde silah varmış :KK70: ) yok efendim seni vururum falan :KK70: dedim erkeksen vur lan senden mi çekineceğim üstelik adam gibi adam silah arkasına saklamanmaz :KK66: olayı gören kızarkadaşım sen delisin dedi :KK70: hiiiç umurum olmaz :KK66:
Kadınların şoförlük yapması hoşuma gider ama trafikte mıy mıy kullanıp deli edenlere minibüs şöförü Yarmagül gibi çok sataşmışlığım var :KK70: :KK70: :KK70: senin gibiler yüzünden benide aynı sanıyorlar diye :KK70:
Millet çocuğunu kapı önünde oynatırken iki lak lak eder ben umursamam çocuklarla ip atlarım :KK70: voleybol oynarım :KK70: ki eşim yeni evliyken çocuğum yokken bile beni bir kaç kere yakalayıp kulağımdan tutup yinemi çıktın sokağa oynamaya diye gülerek çok almıştır eve :KK70: :KK70: :KK70:

Benim büyük kız bile benden ağırdır hatta hep der bazen Anne senmisin benmiyim belli değil diye :KK70: için geçmiş senin kokuşuk derim güler :KK70: Hep diyorum ileride torunlarım olunca kesin çılgın Ananne modunda olurum :KK70: her daim çıtır her daim 18 :KK70: Şükür eşimde bana uyar hayatta umursamaz kim ne der diye :KK66: hatta dün bahçede arkadaşın oğlu araba teybini açtı o an ankara havası çalıyormuş biz karı koca bahçede durduk yere oynamaya başladık karşılıklı :KK70: nasıl gülüyor arkadaşlar ikinizde aynı kafadasınız diye :KK70:
Ne güzelsiniz siz öyle :) bende Baha ile sokakta mac yapardım. Akşam ebesi oynardım. Arkadaşları kıskanmış annemiz bizimle hiç böyle oynamıyor diye. Bizimki de bu bisey degilki evde de atçılık oynuyoruz demiş :KK70::KK70::KK70:

Gunaydinlar
Gene ben yollarda havaalanına gidiyorum bir aksilik olmazsa akşama döneceğim kızlar çok yoruldum yaa bunu sizden başka anlatabilecegim kimse yok hiç birşey yapmadan günlerce uyumak istiyorum dün akşam 9 da ev supuruyordum sabahleyin de küçüğün ateşi 39 derece idi inşallah bugün fazla sorun çıkarmaz anneme bir de doğum günü kuzunun sabah 4 te anne gitme diye ağlıyor annecim akşama evdeyim dedim bu arada cuma gün itibarı ile tartılip tekrar listeye gireceğim bakalım kaç kg olmuşuz bayrama hedefim 67 olmak listeyi bulamadığım için ekleyemedim moni moni tatlım sen ekleyebilirmisin
ALLAH kolaylık versin kaptanım. Bugün benimde hastane günüm. Zeynep'in ilaçlı göz muayenesi var. Yeni bir travma daha :KK57:

Herkese mutlu sabahlar olsun. Günaydınlar;)

Menüm gelsin.
Sabah 6.30
500ml su
1 haşlanmış yumurt

Kahvaltı 8.30
1 haşlanmış yumurta
10tn zeytin
2 dlm tbe

Ara beyaz cay

Öğlen
1 kepçe cacık
Ton balıklı salata

Ara sade türk kahvesi

Ara sade activa yoğurt

Akşam 20.00
2 kepçe mercimek çorbası
4-5yk taze fasulye

Ara 1 küçük armut

Saat 10 da Zeynep'in uyku krizi ile yattım ama spor için kalkamadım:(

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Şükür bugün dinlenmiş bir şekilde uyandım :KK66: Güzelce kendime şekersiz kahvemi yaptım az keyif yapayım hemen bizim listeye el atacağım :KK66:
Bugün evdeyim ama öğleden sonra komşu kızları da bize gelecekler ve toplu halde zumba yağacağız :KK70: vay alt komşunun haline :KK70: :KK70: :KK70: Ben küçük kızımla dün yapacaktım ama aniden kendimizi sokaklara atınca Zumbadan vazgeçtik yürüdük tabi kızlarada büyük kızım mesaj atmış yarın yaparız anam çıktı diye :KK66:

Bu arada dün dışarı çıkmadan evvel küçük kızıma kotunu verdim giydi diye ama kazayla küçük gelenlerden birini vermişim :KK70: anam deli oldu kotun içine girmeye çalışırken nasıl söyleniyor olamaz ben kilo almış olamam ben zayıfım tartılıyorum hep aynı rakam diye :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: yeminle yerlere yattım gülmekten onun o haline :KK70:
Sonra bir baktım küçük gelen kotuymuş :KK66: başka verdim ama çocuk nasıl takıldıysa o olaya baktım dün akşam üzere kendi odalarındaki epileptik bisikleti kimseye söylemeden önce çekmiş o bacak kadar boyuyla ve bisiklete binmiş :KK70: banada sonradan diyor böyle böyle yaptım bundan sonra bende her gün spor yapacağım diye :KK70: nasıl çocuğu kilo konusunda aşıladıysam ödü kopuyor kilo alacağım diye :KK70: inşallah değişmez bu tavrı da anası gibi debelenmek zorunda kalmaz :KK66:

bizim takımda herkes biraz terelelli zaten:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:normaller dayanamayıp kaçıyo:KK70::KK70::KK70::KK70:

Kızzz yoksa benim takıma gelen ondan mı kaçıyor diyeceğim ama bir laf vardır ; Millet deliye hasret biz akıllıya diye :D ordan yırttığımı düşünüyorum :D

Gunaydinlar

Canım Allah yardımcın olsun ;) Yeminle ben okurken yoruluyorum ( birde kendime ayağı yanmış kedi gibi geziyorum diyordum :D ) Cidden işin çok zor Rabbim karşılığını fazlasıyla versin...Aminnn
Hem ev hem işdeki görevlerini en güzel şekilde yerine getiriyorsun üstelik çocuklarıda elinden geldiğince ihamal etmeden ;) Önünde saygıyla eğiliyorum ben olsam kesinlikle okadarını yapamazdım herhalde :KK52::KK52::KK52::KK52:

Kuzuna da çok geçmiş olsun canım :KK68: :KK68:Rabbim acil şifalar versin ve yeni yaşı ona hep çok daha güzel şeylerle karşılaşmayı nasip etsin....Aminnnnnn
İyiki doğmuş ;)

Bu arada soracağım soracağım untuyorum :) sen ne iş yapıyordun ;)
Sanki mimar mühendis gibi kalmış aklımda ;)

Ne güzelsiniz siz öyle :) bende Baha ile sokakta mac yapardım. Akşam ebesi oynardım. Arkadaşları kıskanmış annemiz bizimle hiç böyle oynamıyor diye. Bizimki de bu bisey degilki evde de atçılık oynuyoruz demiş :KK70::KK70::KK70:

Sorma o konuda bende şanslıyım :KK68: Büyük kızımın arkadaşları daha ilkokulda bile kızıma çok şanslısın ne güzel Annen hiç kızmıyor ( evde çırlıyorum arada yalan değil :D ) hatta sınavlardan bile kötü not alınca sana canın sağ olsun bir sonrakine az daha sıkı çalışır başarırsın diyor bizimkiler 5 değilde 3 bile alınca dövüyor veya bağırıyor diyenler oluyormuş :D Benimkide tabi büyük bir gururla; Annem hep yaptığın yanlışda olsa kötü de olsa bana doğruyu söylersen kızmam diyor ve ben hep doğruyu söylediğim için de kızmıyor diyormuş :D
Hatta sonraları benim bile yüzüme keşke Annem senin gibi olsaydı diyenler oldu :D bizim apartmandaki arkadaşları bile hala her fırsatta söylerler hatta onların Annelerini de yiye yiye kızları biraz serbest bırakmalarını sağladım ;)
Gezmeye gidecekleri zaman yalvarırlar ne olur Banu Abla sende gel diye ( teyze diyenin ağzına fırıncı küreği yada tuvalet terliği ile vururum diyorum :D :D :D )
Analarıda benimle gittikleri için rahat ama ben onlardan çok kudururum yollarda :D o hatunlara göre kız kızmı yolda sesli bile gülmezmiş biz kahkaların dibine vuruyoruz haberleri yok :D :D : D

Back
X