- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #251.801
Anam kimse kalmamış bu akşam ben anca yatıyorum yıkadığım çarşafları nevresimleri geçirdim hadi hayırlı geceler olsun inşallah Allah rahatlık versin hepimize :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel menünkızlar menümmmmmmm
sabah 1 gün kurusu kayısı 1çk çörek otu yağı 500 ml su
kahvaltı 1 yumurta domates 1 yk lor salatalık 1 dilim tam tane ekmek
ara sade türk kahvesi 1 küçük armut tarçınlı
öğlen 1 tabak bol nar ekşili tavuklu salata yağsız 1 kase kabaklı yoğurt salatası
ara 10 kiraz yarım yk lor yarım yk keten tohumu 1 kupa yeşil çay
akşam 4 yk kabak yemeği 3 yk yoğurt
su 2bitti
3 duble türk kahvesi 2 kupa yeşil çay 1 sade maden suyu
birazdan papatya çayı ile 1 tane maden suyu daha içerim
spor 30 dk yürüyüş
Tum kk sokkkhem menu super hem spor var.. kiz nilgun sen de beyaz bikini mi giyicen neyin projesi bu
![]()
daha eliptik yapamadım sıpalar yatınca 30 dk eliptik te yapacağımolur beyaz olmasada leoparlı olur
![]()
Ayse cim sende erkencisinÇok güzel menün![]()
Ne güzelsiniz siz öyle :) bende Baha ile sokakta mac yapardım. Akşam ebesi oynardım. Arkadaşları kıskanmış annemiz bizimle hiç böyle oynamıyor diye. Bizimki de bu bisey degilki evde de atçılık oynuyoruz demişAyşeciğim bir ara eşimden şu arayabı bir alayım da artık kızlarla mı gelirim yalnız mı kaçarım bilemiyorumbüyük malum kendi arkadaşlarıyla takılıyor ufaklıkta bazen peşime takılır bazende bende ablamla kalacağım der o an ki ruh haline bağlı
Çok zevkli olur hem birlikte yürümek hemde oraları gezmek
Bİri aykırı mı dedi![]()
![]()
Ben de kendimi aykırı görenlerdenimHep derim yaşımın kadını değilim diye
bana göre yanlış olan herşeye karşı çıkarım hiçte korkmam karşımdaki erkekmiş yok efedim ne iş yapar bana zararı olurmu diye
Mesela bizim yan bahçenin sahibi tefeciymişadama herkes aman bana bulaşmasın diye eyvallah der geçen kendi bahçesindeki köpeye kötü davrandığını gördüm kudurdum ve adama hazır bizim bahçeye bir şey sormaya geldiğinde fikrimi söyledim
fena bozuldu ama umurum olmaz
Bekarken bir arkadaşın kardeşi sırf başkasıyla flört ediyorum diye elimi beline attı ( meğer belinde silah varmış) yok efendim seni vururum falan
dedim erkeksen vur lan senden mi çekineceğim üstelik adam gibi adam silah arkasına saklamanmaz
olayı gören kızarkadaşım sen delisin dedi
hiiiç umurum olmaz
Kadınların şoförlük yapması hoşuma gider ama trafikte mıy mıy kullanıp deli edenlere minibüs şöförü Yarmagül gibi çok sataşmışlığım var![]()
![]()
senin gibiler yüzünden benide aynı sanıyorlar diye
Millet çocuğunu kapı önünde oynatırken iki lak lak eder ben umursamam çocuklarla ip atlarımvoleybol oynarım
ki eşim yeni evliyken çocuğum yokken bile beni bir kaç kere yakalayıp kulağımdan tutup yinemi çıktın sokağa oynamaya diye gülerek çok almıştır eve
![]()
![]()
Benim büyük kız bile benden ağırdır hatta hep der bazen Anne senmisin benmiyim belli değil diyeiçin geçmiş senin kokuşuk derim güler
Hep diyorum ileride torunlarım olunca kesin çılgın Ananne modunda olurum
her daim çıtır her daim 18
Şükür eşimde bana uyar hayatta umursamaz kim ne der diye
hatta dün bahçede arkadaşın oğlu araba teybini açtı o an ankara havası çalıyormuş biz karı koca bahçede durduk yere oynamaya başladık karşılıklı
nasıl gülüyor arkadaşlar ikinizde aynı kafadasınız diye
![]()
Aynen kız diyorum ya toplamışlar bizi resmen. Sen normal değilsin 5. Takıma git..bizim takımda herkes biraz terelelli zatennormaller dayanamayıp kaçıyo
![]()
ALLAH kolaylık versin kaptanım. Bugün benimde hastane günüm. Zeynep'in ilaçlı göz muayenesi var. Yeni bir travma dahaGunaydinlar
Gene ben yollarda havaalanına gidiyorum bir aksilik olmazsa akşama döneceğim kızlar çok yoruldum yaa bunu sizden başka anlatabilecegim kimse yok hiç birşey yapmadan günlerce uyumak istiyorum dün akşam 9 da ev supuruyordum sabahleyin de küçüğün ateşi 39 derece idi inşallah bugün fazla sorun çıkarmaz anneme bir de doğum günü kuzunun sabah 4 te anne gitme diye ağlıyor annecim akşama evdeyim dedim bu arada cuma gün itibarı ile tartılip tekrar listeye gireceğim bakalım kaç kg olmuşuz bayrama hedefim 67 olmak listeyi bulamadığım için ekleyemedimmoni tatlım sen ekleyebilirmisin
Ben 6 da ayaklaniyorum kaptanım. 6 30da evden çıkmam lazım ama eşim sağolsun hep geç bırakıyor beniAyse cim sende erkencisin
bizim takımda herkes biraz terelelli zatennormaller dayanamayıp kaçıyo
![]()
Gunaydinlar
Gene ben yollarda havaalanına gidiyorum bir aksilik olmazsa akşama döneceğim kızlar çok yoruldum yaa bunu sizden başka anlatabilecegim kimse yok hiç birşey yapmadan günlerce uyumak istiyorum dün akşam 9 da ev supuruyordum sabahleyin de küçüğün ateşi 39 derece idi inşallah bugün fazla sorun çıkarmaz anneme bir de doğum günü kuzunun sabah 4 te anne gitme diye ağlıyor annecim akşama evdeyim dedim bu arada cuma gün itibarı ile tartılip tekrar listeye gireceğim bakalım kaç kg olmuşuz bayrama hedefim 67 olmak listeyi bulamadığım için ekleyemedimmoni tatlım sen ekleyebilirmisin
Ne güzelsiniz siz öyle :) bende Baha ile sokakta mac yapardım. Akşam ebesi oynardım. Arkadaşları kıskanmış annemiz bizimle hiç böyle oynamıyor diye. Bizimki de bu bisey degilki evde de atçılık oynuyoruz demiş![]()
Günaydın. Olmaz inşALLAH:)Günaydın herkese. Ben bu sabah aç karnına tartıldım ve 66,6 geldimBende genelde şöyle oluyor gaza gelip başlıyorum 64 olunca kendimi çok zayıf hissediyorum ve bırakıp yine 70 e doğru gidiyorum. Bu sefer olmaz inşallah
ALLAH kolaylık versin kaptanım. Bugün benimde hastane günüm. Zeynep'in ilaçlı göz muayenesi var. Yeni bir travma daha![]()