Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugün dinlenmiş bir şekilde uyandım

Güzelce kendime şekersiz kahvemi yaptım az keyif yapayım hemen bizim listeye el atacağım

Bugün evdeyim ama öğleden sonra komşu kızları da bize gelecekler ve toplu halde zumba yağacağız

vay alt komşunun haline

Ben küçük kızımla dün yapacaktım ama aniden kendimizi sokaklara atınca Zumbadan vazgeçtik yürüdük tabi kızlarada büyük kızım mesaj atmış yarın yaparız anam çıktı diye
Bu arada dün dışarı çıkmadan evvel küçük kızıma kotunu verdim giydi diye ama kazayla küçük gelenlerden birini vermişim

anam deli oldu kotun içine girmeye çalışırken nasıl söyleniyor olamaz ben kilo almış olamam ben zayıfım tartılıyorum hep aynı rakam diye

yeminle yerlere yattım gülmekten onun o haline

Sonra bir baktım küçük gelen kotuymuş

başka verdim ama çocuk nasıl takıldıysa o olaya baktım dün akşam üzere kendi odalarındaki epileptik bisikleti kimseye söylemeden önce çekmiş o bacak kadar boyuyla ve bisiklete binmiş

banada sonradan diyor böyle böyle yaptım bundan sonra bende her gün spor yapacağım diye

nasıl çocuğu kilo konusunda aşıladıysam ödü kopuyor kilo alacağım diye

inşallah değişmez bu tavrı da anası gibi debelenmek zorunda kalmaz
Kızzz yoksa benim takıma gelen ondan mı kaçıyor diyeceğim ama bir laf vardır ; Millet deliye hasret biz akıllıya diye

ordan yırttığımı düşünüyorum
Gunaydinlar
Gene ben yollarda havaalanına gidiyorum bir aksilik olmazsa akşama döneceğim kızlar çok yoruldum yaa bunu sizden başka anlatabilecegim kimse yok hiç birşey yapmadan günlerce uyumak istiyorum dün akşam 9 da ev supuruyordum sabahleyin de küçüğün ateşi 39 derece idi inşallah bugün fazla sorun çıkarmaz anneme bir de doğum günü kuzunun sabah 4 te anne gitme diye ağlıyor annecim akşama evdeyim dedim bu arada cuma gün itibarı ile tartılip tekrar listeye gireceğim bakalım kaç kg olmuşuz bayrama hedefim 67 olmak listeyi bulamadığım için ekleyemedim
moni
tatlım sen ekleyebilirmisin
Canım Allah yardımcın olsun

Yeminle ben okurken yoruluyorum ( birde kendime ayağı yanmış kedi gibi geziyorum diyordum

) Cidden işin çok zor Rabbim karşılığını fazlasıyla versin...Aminnn
Hem ev hem işdeki görevlerini en güzel şekilde yerine getiriyorsun üstelik çocuklarıda elinden geldiğince ihamal etmeden

Önünde saygıyla eğiliyorum ben olsam kesinlikle okadarını yapamazdım herhalde

Kuzuna da çok geçmiş olsun canım

Rabbim acil şifalar versin ve yeni yaşı ona hep çok daha güzel şeylerle karşılaşmayı nasip etsin....Aminnnnnn
İyiki doğmuş
Bu arada soracağım soracağım untuyorum :) sen ne iş yapıyordun

Sanki mimar mühendis gibi kalmış aklımda
Sorma o konuda bende şanslıyım

Büyük kızımın arkadaşları daha ilkokulda bile kızıma çok şanslısın ne güzel Annen hiç kızmıyor ( evde çırlıyorum arada yalan değil

) hatta sınavlardan bile kötü not alınca sana canın sağ olsun bir sonrakine az daha sıkı çalışır başarırsın diyor bizimkiler 5 değilde 3 bile alınca dövüyor veya bağırıyor diyenler oluyormuş

Benimkide tabi büyük bir gururla; Annem hep yaptığın yanlışda olsa kötü de olsa bana doğruyu söylersen kızmam diyor ve ben hep doğruyu söylediğim için de kızmıyor diyormuş

Hatta sonraları benim bile yüzüme keşke Annem senin gibi olsaydı diyenler oldu

bizim apartmandaki arkadaşları bile hala her fırsatta söylerler hatta onların Annelerini de yiye yiye kızları biraz serbest bırakmalarını sağladım

Gezmeye gidecekleri zaman yalvarırlar ne olur Banu Abla sende gel diye ( teyze diyenin ağzına fırıncı küreği yada tuvalet terliği ile vururum diyorum

)
Analarıda benimle gittikleri için rahat ama ben onlardan çok kudururum yollarda

o hatunlara göre kız kızmı yolda sesli bile gülmezmiş biz kahkaların dibine vuruyoruz haberleri yok

: D