Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah; 1 kupa sütlü şekersiz nescafe

Öğle; fırın tavuk, birazcık yoğurt

Ara; şekersiz sütlü nescafe

Akşam; bol soğanlı 2 minik yumurtalı omlet

Ara; biraz leblebi, 10 adet kiraz

Su; 2,5 lt
Spor; 1 saat yürüyüş
Öğlen akşam protein
Sabah bilerek yemedim, midem Küçülsün diye, yoksa 1 yumurta biraz zeytin peynir domates salatalık yerim haftaya
Ya ben ekmek sevmem ki, meyve yiyince de şekerim düşüyo :KK43: sebze yiyeyim bari.
Canım ekmek sevmiyorsan öğlen yemeğine bulgur pilavı ekleyebilirsin. Ya da çorba.. Nadiren patates salatası ve makarna da olabilir ama mutlaka soğuk olmalı

sağlıklı kh al diye dedim o zaman meyve ye tarçın at yanına 1 bardak ayran al şekerin dengelenir

Dur bi pazara kadar idare edeyim bakayım, protein alınca kas gitmez heralde. Ona güveniyorum ne yalan söyleyim. Spor var protein var kh yok, Rocky haftası bu kolay mı :)

Öğlen akşam protein

Canım ekmek sevmiyorsan öğlen yemeğine bulgur pilavı ekleyebilirsin. Ya da çorba.. Nadiren patates salatası ve makarna da olabilir ama mutlaka soğuk olmalı

O kadar yasaklı ki bana unutmak zorunda hissediyorum kendimi, pilav makarna patates yesem gün iptalmiş gibi geliyo.

Direnmem valla :KK31:

Ay evet canım bugün, bakalım bizi neler bekliyor yolculukta, birazdan çıkacağız :KK47:
Görümcemler dün gece gitti
Iyi yolculuklar ınş umut paşa rahatça gider york az sizi
Bu arada şuanda 15 günlük ümit aktaşın detoks programini uyguluyorum. Ilk hafta sebze meyve agirlikli ikinci hafta protein ekleniyor.
Sabah: bol salatalik domates, 8 zeytin, 1 ceviz yedim
Sonra spora gittim. 1 bucuk saat kadar
Ara ögun 1 porsiyon meyve
Oglen: az yagli kabak sote yaptım
Ara oğun: bir erik ve 1 kayısi yedim
Aksam da birazdan hazırlıycam sebze sote yapmayı düsünüyorum
Hoşgeldin ben yorgun takım kaptaniyim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar sana
Kızlar ankara'ya döndük istanbul da popomuz dondu burda ise yandık sersem gibiyim pasta aldık kuzuya mum ufletecem sadece müsait zamanda parti yaparim

O kadar yasaklı ki bana unutmak zorunda hissediyorum kendimi, pilav makarna patates yesem gün iptalmiş gibi geliyo.
ay dimi banada öyle oluyo nasıl olsa diyet bozuldu sal çayıra mevlam kayıra moduna geçiyorum hemen:KK70::KK70::KK70:
doğum gününde eğlenecek enerjin olsun ama :)
ay bak buda doğru haminneler gibi köşede oturcan mı:KK69::KK69::KK69::KK70::KK70::KK70::KK70:

Biliyorsun pirinç pilavı makarna patates sınırlı yenir zaten. Ama bulgur pilavı ve çorba iyi bir alternatif değil mi ?

Haklısın canım, diyorum ya diyet psikolojisinden çıkamadığından onlara hiç bulaşmıyorum, iş yerinde yoksa çorba pilav oluyo mutlaka, ama ben protein yicem diye hiç birine bakmıyorum :63:

Haklısın canım, diyorum ya diyet psikolojisinden çıkamadığından onlara hiç bulaşmıyorum, iş yerinde yoksa çorba pilav oluyo mutlaka, ama ben protein yicem diye hiç birine bakmıyorum :63:
Biliyor musun adet dönemlerinde en az iki kilo alırım. Diyetisyen bana regl olunca iki gün nasıl bir diyet veriyordu dersin?

Sabah 1 dilim ekmek 1 kk peynir domates salatalık
Aralar: ayran ya da süt
Öğlen akşam ; 6 kaşık makarna mantı pilav 4 kaşık yoğurt

Enteresan ama böyle ödem atıyorum :)

Biliyor musun adet dönemlerinde en az iki kilo alırım. Diyetisyen bana regl olunca iki gün nasıl bir diyet veriyordu dersin?

Aa, kız senin diyetisyende bizim Sibel gibi sanırım, bayaa bilgili ve seni de bilgilendirmiş. Ben saf protein yaptığım günler ödem olmuyo ama diğer zamanlar sanki 200 kiloyum.

regli döneminde daha fazla kh eğilimli oluyoruz o yüzden kontrollü vermiş ne güzel:KK76:

Back
X