Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dennisgo dennisgo canım şimdi diyetisyenin ile online mı görüşüp haberleşiyorsunuz
Canım instagramdan yazışıyoruz ben ona kilomu bildiriyorum. Kilo veriyorum ama vücut değerlerimi ölçen bir makine olmadan yaptığım için listemi değiştirmiyor. Bana verdiği liste beni 75kiloya kadar idare edecek bir liste sonrasında da spor artıracağım bir süre öyle gidecek.. Türkiyeye gidersem o ara ölecek yeni liste verecek gidemezsem burada diyetisyene gidip ölçüm yaptıracağım ona yollayacağım yine listemi düzenleyecek..

deniz bana gazı verdi, belki sende öylesindir :)
1 litre suya yarım demet maydanoz 1 kabuk tarçın 1 dilim zencefil yarım limon ile kaynatıp 10 dakika demlendikten sonra süzüyor içiyorum. Hatta bunu dolaba atıp soğuk içecek gibi tüketiyorum bazen.
Bu tarifte maydanoz tadı baskın geliyor. Böyle olsun istemediğim zamanlarda su,tarçın ve zencefil miktarını arttırıyorum
Bence doğum gününe kadar denemelisin canım ödemse gider zaten :)

Canım instagramdan yazışıyoruz ben ona kilomu bildiriyorum. Kilo veriyorum ama vücut değerlerimi ölçen bir makine olmadan yaptığım için listemi değiştirmiyor. Bana verdiği liste beni 75kiloya kadar idare edecek bir liste sonrasında da spor artıracağım bir süre öyle gidecek.. Türkiyeye gidersem o ara ölecek yeni liste verecek gidemezsem burada diyetisyene gidip ölçüm yaptıracağım ona yollayacağım yine listemi düzenleyecek..
Hadi bakalım 75'i çabuk görürsün sen ben kendi derdime yanayım :(
1 litre suya yarım demet maydanoz 1 kabuk tarçın 1 dilim zencefil yarım limon ile kaynatıp 10 dakika demlendikten sonra süzüyor içiyorum. Hatta bunu dolaba atıp soğuk içecek gibi tüketiyorum bazen.
Bu tarifte maydanoz tadı baskın geliyor. Böyle olsun istemediğim zamanlarda su,tarçın ve zencefil miktarını arttırıyorum
Ben direk suya koyuyordum kaynatmıyorum kaynatmak mı önemli olan acaba

wendy wendy bize foto atarsın doğum günü partisinden :KK66:

inşallah canım, bi aksilik olmaz içime siner inşallahta atarım tabi :KK200:

son 3 gün kuzucum, ne kaldı? gidicek tabi ki de. şansı yok hergün 1,5 saat yürüyorum yaaaaaaa :mad::KK34:
kızla buzdolabı markası olarak hangini önerirsiniz?

çeyiz mi bekar evinde kullanmalık mı :)

Hadi bakalım 75'i çabuk görürsün sen ben kendi derdime yanayım :KK43:

Ben direk suya koyuyordum kaynatmıyorum kaynatmak mı önemli olan acaba
Canım suya ekliyorsan akşamdan ekleyecek sabah içeceksin ki daha etkili olsun. Ama bu haliyle dene bir de bence.kaynadığında kapat 10 dakika demlensin sonra süz..

son 3 gün kuzucum, ne kaldı? gidicek tabi ki de. şansı yok hergün 1,5 saat yürüyorum yaaaaaaa :mad::KK34:

ayy ne çeyizi yaşıyorum ben bu hayatı bana bu gün lazım... geleceği meçhul kocaya eşya mı biriktircem... işim olmaz :))

ay canım inşALLAH içine sine sine çok güzel bir doğum günü geçirirsiniz elsanla:KK48: inşALLAH bu kadar emeğe 63 leri görürsün:dua:

kız o kocaya eşyamı alır :KK70::KK70::KK70::KK70:
ben diyet yapsam da tartıdan korkuyorum neden acaba, fobim mi var benim nedir :skandal:
ben korkmuyorum ama hiç geçinemiyoruz kendileri ile:KK11:
evet çok çeşit var... beynim yandı :)
aman çok pahalı bişey alma orta yollu al yeter sana
Canım suya ekliyorsan akşamdan ekleyecek sabah içeceksin ki daha etkili olsun. Ama bu haliyle dene bir de bence.kaynadığında kapat 10 dakika demlensin sonra süz..
evet kaynatınca aoması daha belirgin olur:KK50:
ayy ne çeyizi yaşıyorum ben bu hayatı bana bu gün lazım... geleceği meçhul kocaya eşya mı biriktircem... işim olmaz :))
hahahah demiştim ki sende yazmışsın :KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X