- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #252.401
Haha bir bahane etmediğimiz ay dede kalmıştıay dünyaya yaklaştı falansa :)) neyse dikka edelim de kurt adama dönmeyelim :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha bir bahane etmediğimiz ay dede kalmıştıay dünyaya yaklaştı falansa :)) neyse dikka edelim de kurt adama dönmeyelim :))
Haha bir bahane etmediğimiz ay dede kalmıştı![]()
Aaaa tabi ya haklısın ben yengeç burcuyum su burcuyum ayda suyu temsil ettiğine göre kesin ondan şiştimsana da iyilik yaramıyo :)))
Canım instagramdan yazışıyoruz ben ona kilomu bildiriyorum. Kilo veriyorum ama vücut değerlerimi ölçen bir makine olmadan yaptığım için listemi değiştirmiyor. Bana verdiği liste beni 75kiloya kadar idare edecek bir liste sonrasında da spor artıracağım bir süre öyle gidecek.. Türkiyeye gidersem o ara ölecek yeni liste verecek gidemezsem burada diyetisyene gidip ölçüm yaptıracağım ona yollayacağım yine listemi düzenleyecek..dennisgo canım şimdi diyetisyenin ile online mı görüşüp haberleşiyorsunuz
1 litre suya yarım demet maydanoz 1 kabuk tarçın 1 dilim zencefil yarım limon ile kaynatıp 10 dakika demlendikten sonra süzüyor içiyorum. Hatta bunu dolaba atıp soğuk içecek gibi tüketiyorum bazen.deniz bana gazı verdi, belki sende öylesindir :)
Hadi bakalım 75'i çabuk görürsün sen ben kendi derdime yanayımCanım instagramdan yazışıyoruz ben ona kilomu bildiriyorum. Kilo veriyorum ama vücut değerlerimi ölçen bir makine olmadan yaptığım için listemi değiştirmiyor. Bana verdiği liste beni 75kiloya kadar idare edecek bir liste sonrasında da spor artıracağım bir süre öyle gidecek.. Türkiyeye gidersem o ara ölecek yeni liste verecek gidemezsem burada diyetisyene gidip ölçüm yaptıracağım ona yollayacağım yine listemi düzenleyecek..
Ben direk suya koyuyordum kaynatmıyorum kaynatmak mı önemli olan acaba1 litre suya yarım demet maydanoz 1 kabuk tarçın 1 dilim zencefil yarım limon ile kaynatıp 10 dakika demlendikten sonra süzüyor içiyorum. Hatta bunu dolaba atıp soğuk içecek gibi tüketiyorum bazen.
Bu tarifte maydanoz tadı baskın geliyor. Böyle olsun istemediğim zamanlarda su,tarçın ve zencefil miktarını arttırıyorum
Bence doğum gününe kadar denemelisin canım ödemse gider zaten :)
Buzdolabı mı alacaksın ay o kadar çeşit varkikızla buzdolabı markası olarak hangini önerirsiniz?
1 litre suya yarım demet maydanoz 1 kabuk tarçın 1 dilim zencefil yarım limon ile kaynatıp 10 dakika demlendikten sonra süzüyor içiyorum. Hatta bunu dolaba atıp soğuk içecek gibi tüketiyorum bazen.
Bu tarifte maydanoz tadı baskın geliyor. Böyle olsun istemediğim zamanlarda su,tarçın ve zencefil miktarını arttırıyorum
Bence doğum gününe kadar denemelisin canım ödemse gider zaten :)
kızla buzdolabı markası olarak hangini önerirsiniz?
Buzdolabı mı alacaksın ay o kadar çeşit varki
Canım suya ekliyorsan akşamdan ekleyecek sabah içeceksin ki daha etkili olsun. Ama bu haliyle dene bir de bence.kaynadığında kapat 10 dakika demlensin sonra süz..Hadi bakalım 75'i çabuk görürsün sen ben kendi derdime yanayım
Ben direk suya koyuyordum kaynatmıyorum kaynatmak mı önemli olan acaba
inşallah canım, bi aksilik olmaz içime siner inşallahta atarım tabi
son 3 gün kuzucum, ne kaldı? gidicek tabi ki de. şansı yok hergün 1,5 saat yürüyorum yaaaaaaa
çeyiz mi bekar evinde kullanmalık mı :)
ay canım inşALLAH içine sine sine çok güzel bir doğum günü geçirirsiniz elsanlainşallah canım, bi aksilik olmaz içime siner inşallahta atarım tabi
son 3 gün kuzucum, ne kaldı? gidicek tabi ki de. şansı yok hergün 1,5 saat yürüyorum yaaaaaaa
kız o kocaya eşyamı alırinşallah canım, bi aksilik olmaz içime siner inşallahta atarım tabi
ben korkmuyorum ama hiç geçinemiyoruz kendileri ileben diyet yapsam da tartıdan korkuyorum neden acaba, fobim mi var benim nedir![]()
aman çok pahalı bişey alma orta yollu al yeter sanaevet çok çeşit var... beynim yandı :)
evet kaynatınca aoması daha belirgin olurCanım suya ekliyorsan akşamdan ekleyecek sabah içeceksin ki daha etkili olsun. Ama bu haliyle dene bir de bence.kaynadığında kapat 10 dakika demlensin sonra süz..
hahahah demiştim ki sende yazmışsınayy ne çeyizi yaşıyorum ben bu hayatı bana bu gün lazım... geleceği meçhul kocaya eşya mı biriktircem... işim olmaz :))
Kendine bir beden küçük giysi bul onu dene oradan ölç ben öyle yapıyorum.kendime bir beden küçük kot almıştım oradayken.bayılıyorum onu denemeyi :)ben diyet yapsam da tartıdan korkuyorum neden acaba, fobim mi var benim nedir![]()
Bu memur parayı pasta böreğe harcayıp büyük kaçamaklar yapsa bari, sıkıldığına değer :)Üzerimde maaşını bir günde harcamış memurun sıkıntısı var![]()