- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #252.421
ay başına kadar çekilmezsin sen o zamanÜzerimde maaşını bir günde harcamış memurun sıkıntısı var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay başına kadar çekilmezsin sen o zamanÜzerimde maaşını bir günde harcamış memurun sıkıntısı var![]()
Lastikle çalışmak nedense zor geliyor bana :))) ağırlığı fazlalaştır diyorsun yani. Denerim bakalım yapabilirsem ne ala.Bende 5kg agirlik istiyorum 2kg var ama yetmiyor bana..
Canim hic yapmamaktan iyidir 1kg ile calismak ama ne kadar agir olursa okadar etkili olur. Pilates lastigide olabilir..
ay canım inşALLAH içine sine sine çok güzel bir doğum günü geçirirsiniz elsanlainşALLAH bu kadar emeğe 63 leri görürsün
![]()
Kendine bir beden küçük giysi bul onu dene oradan ölç ben öyle yapıyorum.kendime bir beden küçük kot almıştım oradayken.bayılıyorum onu denemeyi :)
Tişkür ederim canım.Gayet güzel![]()
Su programı söyle de bizde günlük harcadığımız kaloriyi görelim![]()
Di miDenenmesi muhakkak gerekli olan 10 şeyden 1i![]()
Reglimin bitmesine yakın ölçerim diye düşündüm :)) pazartesi tartıyla birlikte onu da yazarım canım.Bende çok severim simiti ekmegi
Biz paylaştık sende yaz![]()
Kızlar kızlar dun aksam cok yoğun geçti ara ara girdim okudum ama yazamadım. Şimdi yine yoldayız, yazlığa geçiyoruz. Umut bu sefer uyudu
günaydın hepinize bu arada :)
Bana simit kraliçesi derlerdi müsaadenle bu unvanı sana devrediyorum :)
Akar bence, boyadıktan sonra akmayan saç mı var
Kaptanım çok geçmiş olsun
Hayırlısı olsun canım, sen benim bu ara yazdıklarımı okuma da vazgeçme fikrinden![]()
Çok zor canım yaBugün bol bol aldım yanıma inşALLAH. Gitsin ödemler. Yansın yağlaaaar
Baha göztepe de okudu. Orası tam gün etütlü beslenmeli bir okuldu. Şimdi ne oldu bilmiyorum. Evde sadece oyun oynuyor h.sonu kitap vs okuyordu. Çocuğun o yüzden ders çalışma gibi bir adabı olamadı maalesef. Bende başında duramadigim için hep dershane gitti ders tekrarı yapsın diye. Yani biz kötü örneğizen son isyan etti dershaneye gitmek istemedi. Eğitimle de babası ilgilenecekmiş Baha Bey'ler öyle uygun gördü. 3 yıldır sürünüyor. Sağolsun baba süper ilgili. 4 yıldır oğlunu görüyor. Ben ilgilenirken takdir teşekkür alırdı şimdi 9.sınıftan alttan dersi var. 10.sınıftan kalani verdi. Bu senede 3 zayıfla geçti. Bakalım üni. ne olacak
![]()
Hadi bakalım inşallah canımmmSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Cumaya kaldı bir :) inşallah yarın çok çok güzel rakamlarla bildirim yapar herkes
Ben yine ayağı yanmış kedi modundayımdışarı çıkmadığımda da evin içinde bir ordan oraya koşturmam var
kilolar gittikçe kendimi tutamıyorum
Dün eşim bile diyor hatun eskiden tayt niyetine giydiğin şeyler artık popişinden düşüyor diye![]()
![]()
Yahu insana iç çamaşırı bol gelirmi ( hadi sütyeni anladım )![]()
![]()
Evlilik yıldönümümüz ayın 8indebakalım hangi rakamı görebileceğim o zamanlar
Gönül çok güzel bir organizasyon yapmak ister ama bu sene değil de seneye yapacağım o işi
Nikah tazeleyeceğim 20.cı yılımızda
o zamana kadar da zaten çoktannnn fıstık gibi olmuş olacağım veeeee tekrar gelinlik yiyeceğim
Tabi bu planımdan henüz eşimin haberi yoksürpriz yaparım ona büyük ihtimalle
Ay daha bir sene öncesinden heycan yaptım ya la![]()
![]()
![]()
Çoook geçmiş olsunnn şahnurcummm. Acil şifalar diliyorumKızlar çıktım operasyon 'dan ıyiyim
ya moral bozma canım yahu sen her halükarda güzel bir kadınsın hem fotolarda hiçte şişman görünmüyorsun gayette fit duruyorsun eminim çok güzel geçecek doğum gününüzinşallah allahım yareppim :) cidden şu an inanılmaz emek veriyorum ama bu iş öyle 1 haftada olacak şey değil, 1 haftada 3 kilo vermeyi planladım ondan keşke kafam 1 ay önce dank etseydi
ya ben her halükarda tüm eskilere sığıyorum kahretmesin, kiloyu kol ve sırttan aldım sanırım, gidim 36 beden bişi alayım bari.
ya moral bozma canım yahu sen her halükarda güzel bir kadınsın hem fotolarda hiçte şişman görünmüyorsun gayette fit duruyorsun eminim çok güzel geçecek doğum gününüz![]()
Kizlar daha yolculugum bitmedi. Yarin kesin daha kilolu cikacagim tartida. 1.5 kiloyu ödem sayacagim :))))))
ay bu akşam bende yoğurt kürünü yapıcamyarına bari 77 olayım dimi
ay fotolarda hiçde şişman görünmüyorsun yazmışım sen zaten zayıfsın anacımcanım saolasın
tabi tabi hiç simit değil tabi.
ay çok zor sanki 76
Arçelik'i tek geçerim. Bende sıkıntı olmadı hiç ama başkalarını bilemem.kızla buzdolabı markası olarak hangini önerirsiniz?