Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende 5kg agirlik istiyorum 2kg var ama yetmiyor bana..
Canim hic yapmamaktan iyidir 1kg ile calismak ama ne kadar agir olursa okadar etkili olur. Pilates lastigide olabilir..
Lastikle çalışmak nedense zor geliyor bana :))) ağırlığı fazlalaştır diyorsun yani. Denerim bakalım yapabilirsem ne ala.

ay canım inşALLAH içine sine sine çok güzel bir doğum günü geçirirsiniz elsanla:KK48: inşALLAH bu kadar emeğe 63 leri görürsün:dua:

inşallah allahım yareppim :) cidden şu an inanılmaz emek veriyorum ama bu iş öyle 1 haftada olacak şey değil, 1 haftada 3 kilo vermeyi planladım ondan keşke kafam 1 ay önce dank etseydi :(

Kendine bir beden küçük giysi bul onu dene oradan ölç ben öyle yapıyorum.kendime bir beden küçük kot almıştım oradayken.bayılıyorum onu denemeyi :)

ya ben her halükarda tüm eskilere sığıyorum kahretmesin, kiloyu kol ve sırttan aldım sanırım, gidim 36 beden bişi alayım bari.

Kızlar kızlar dun aksam cok yoğun geçti ara ara girdim okudum ama yazamadım. Şimdi yine yoldayız, yazlığa geçiyoruz. Umut bu sefer uyudu :KK73:
günaydın hepinize bu arada :)

Bana simit kraliçesi derlerdi müsaadenle bu unvanı sana devrediyorum :)

Akar bence, boyadıktan sonra akmayan saç mı var :KK48:

Kaptanım çok geçmiş olsun

Hayırlısı olsun canım, sen benim bu ara yazdıklarımı okuma da vazgeçme fikrinden :KK48:

Olur tabi :)))

Bugün bol bol aldım yanıma inşALLAH. Gitsin ödemler. Yansın yağlaaaar :KK71::KK71:

Baha göztepe de okudu. Orası tam gün etütlü beslenmeli bir okuldu. Şimdi ne oldu bilmiyorum. Evde sadece oyun oynuyor h.sonu kitap vs okuyordu. Çocuğun o yüzden ders çalışma gibi bir adabı olamadı maalesef. Bende başında duramadigim için hep dershane gitti ders tekrarı yapsın diye. Yani biz kötü örneğiz:KK43: en son isyan etti dershaneye gitmek istemedi. Eğitimle de babası ilgilenecekmiş Baha Bey'ler öyle uygun gördü. 3 yıldır sürünüyor. Sağolsun baba süper ilgili. 4 yıldır oğlunu görüyor. Ben ilgilenirken takdir teşekkür alırdı şimdi 9.sınıftan alttan dersi var. 10.sınıftan kalani verdi. Bu senede 3 zayıfla geçti. Bakalım üni. ne olacak:KK43:
Çok zor canım ya :( Allah hem ona hem size kolaylık versin. İnşallah düzelir dersleri.

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Cumaya kaldı bir :) inşallah yarın çok çok güzel rakamlarla bildirim yapar herkes :21::21::21::21:
Ben yine ayağı yanmış kedi modundayım :KK66: dışarı çıkmadığımda da evin içinde bir ordan oraya koşturmam var :KK66: kilolar gittikçe kendimi tutamıyorum :KK70:

Dün eşim bile diyor hatun eskiden tayt niyetine giydiğin şeyler artık popişinden düşüyor diye :KK70: :KK70: :KK70:
Yahu insana iç çamaşırı bol gelirmi ( hadi sütyeni anladım ) :KK70: :KK70: :KK70:
Evlilik yıldönümümüz ayın 8inde :KK66: bakalım hangi rakamı görebileceğim o zamanlar :KK66: Gönül çok güzel bir organizasyon yapmak ister ama bu sene değil de seneye yapacağım o işi :KK71: Nikah tazeleyeceğim 20.cı yılımızda :KK71: o zamana kadar da zaten çoktannnn fıstık gibi olmuş olacağım veeeee tekrar gelinlik yiyeceğim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Tabi bu planımdan henüz eşimin haberi yok :KK70: sürpriz yaparım ona büyük ihtimalle :KK70:

Ay daha bir sene öncesinden heycan yaptım ya la :KK70: :KK70: :KK70:
Hadi bakalım inşallah canımmm :dua:

inşallah allahım yareppim :) cidden şu an inanılmaz emek veriyorum ama bu iş öyle 1 haftada olacak şey değil, 1 haftada 3 kilo vermeyi planladım ondan keşke kafam 1 ay önce dank etseydi :KK43:

ya ben her halükarda tüm eskilere sığıyorum kahretmesin, kiloyu kol ve sırttan aldım sanırım, gidim 36 beden bişi alayım bari.
ya moral bozma canım yahu sen her halükarda güzel bir kadınsın hem fotolarda hiçte şişman görünmüyorsun gayette fit duruyorsun eminim çok güzel geçecek doğum gününüz:KK73::KK73::KK73:

ya moral bozma canım yahu sen her halükarda güzel bir kadınsın hem fotolarda hiçte şişman görünmüyorsun gayette fit duruyorsun eminim çok güzel geçecek doğum gününüz:KK73::KK73::KK73:

canım saolasın :KK15::KK15:

Kizlar daha yolculugum bitmedi. Yarin kesin daha kilolu cikacagim tartida. 1.5 kiloyu ödem sayacagim :))))))

tabi tabi hiç simit değil tabi.

Back
X