- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #252.461
Ay inşallah canım ya. Art k kurtul şu takıldığın kilodan.Yok ferah yarına zor haftaya gelicek o 75 buraya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah canım ya. Art k kurtul şu takıldığın kilodan.Yok ferah yarına zor haftaya gelicek o 75 buraya![]()
Bak hiç böyle düşünmemiştim kesin ondan tartılıyorum sonra bakıyorum eksi çıkmıyorum beynimi kodluyorum işe yaramıyor diye sen söyleyince farkettim...Nilgün bence sen tartılmayı azaltsan çok iyi sonuçlar alacaksın. Bugun birşey yaptığında yarın sonuç almak istiyorsun tartıda karşılık göremeyince de moralin bozuluyor.ama her zaman anında sonuç almıyorsun ki.mesela bu yoğurt kürü metabolizma hızlandırıcı ertesi gün tartıya nasıl yansısın? Ama zaman içinde bir sonuç verebilir.
Cuma ve pazartesi haricinde tartılma bakalım sonuç ne olacak?Bak hiç böyle düşünmemiştim kesin ondan tartılıyorum sonra bakıyorum eksi çıkmıyorum beynimi kodluyorum işe yaramıyor diye sen söyleyince farkettim...
Haha eksi görevlim de ne olursa olsun :) Çarşamba - perşembe yapsak daha iyi olmaz mı canım? cumaları daha eksi geliriz.ya dolgunum bayaa yaa, size atayım ben zayıf halimi, o zaman da bayaa zayıfmışım 61 olduğumda da, bacaklar ince, yüzüm uzamış sanki, bi değişik alışamadığımdan mı ne, vücut gitsin de yüz gitmesin ya.
yoğurt kürü yap, sana diyoruz bi saf prtoein yap diye, yok dinlemiosun.
pazartesi perşembe yapalım mı? ben saf protein yapmayı çok severim, ertesi günkü eksi paha biçilemez.
Sorma sevgili rakibim bıktımAy inşallah canım ya. Art k kurtul şu takıldığın kilodan.
Bana acı deyin yeter. Acıların çocuğuyum bennnn.Ben bir zamanlar yapıyordum. Aktardan zencefil zerdeçal tarçın alıp karıştırdım. Yatmadan 3 saat önce ara öğün olarak bir kase yoğurda bir tatlı kaşığı koyup tüketiyordum.zamam içinde buna karabiber ve pul biber de ekledim ama uzun sürmedi öyle bıraktım çünkü ben hiç acı yiyemem :)
Yap tabi kız, durduğun kabahat. Bak nasıl göreceksin farkı.Eki Görüntüle 2023535
Kırdım şeytanın bacağını
45 dk eliptik yapıldı
Hiç ara vermeden her gün yapıcam nefesim açıldı yeminle :)
Sen yapma ama lütfen ki sana yetişeyimYap tabi kız, durduğun kabahat. Bak nasıl göreceksin farkı.
O zaman çok şanslısın sonuçta acı metabolizmayı hızlandırıyor böyle bir karışım yapabilirsin belki ara öğün olarakBana acı deyin yeter. Acıların çocuğuyum bennnn.Bayılırım acıya.
Merhaba hoşgeldinSelam canikolar![]()
Geçmiş olsun dinlenince geçer inşallahBu arada ben bu hafta spor yapmıyorum. Elle muayenede sağ kaburgamda ödem buldum ( boş zamanlarda doktorculuk oynuyorum) spora ara verdim ama doğru kararmış.Sağ tarafında hiç geçmeyen o ağrı bu sayede geçti.şu an da sol göğsüm berbat.ağrıyor,yanıyor hatta hafifçe şişti bile. regle hazırlık.. Cumartesi geçer sanırım ben de haftaya tekrar başlarım
Sorma bacım sorma.. 95ten fazlasi vardi..95 bilinen son kilo. Ondan sonra tartilmayi birakip daha cok yemeye başlamıştım.. neyle inatlasiyosam.. sonradan anladim tabi yanlis tarafa inat yaptigimi veee buraya geldimMerhaba hoşgeldin
Bu arada şimdi fark ettim 95 lerden 61 e mi düştün? Tam bir başarı hikayesi tebrikler
Bence harika bir sonuç süpersin.. İdeal kiloya da birşey kalmamış o da gelecektir yakında.. bu azimle :)Sorma bacım sorma.. 95ten fazlasi vardi..95 bilinen son kilo. Ondan sonra tartilmayi birakip daha cok yemeye başlamıştım.. neyle inatlasiyosam.. sonradan anladim tabi yanlis tarafa inat yaptigimi veee buraya geldim![]()
Geçti geçti gayet iyiyim. Mevcut ağrıya çok takılmıyorum o adetle ilgili zaten geçer.ama diğeri epey canımı sıkmıştı neyse ki iyiyim şimdi.teşekkürler canımGeçmiş olsun dinlenince geçer inşallah
Valla bir tane de bana yapsan hayır demezdim :)))Ben bir kahve yapayım içecek olan varsa kalksın yapsın kendine benden mi bekliyonuz![]()
Kalk kalk üşenme içte meton çalışsın orda turk kahvesi bulabiliyormusunValla bir tane de bana yapsan hayır demezdim :)))