Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

medusa38 medusa38 canım sınavın nasıl geçti bu arada? ses ver bakim, sınav sonrası uğrucam diyodun.
Selam cnm Kayseri'deyim ya yoğun geciyor her gün birde geçici bir işe baslicam bir iki güne yeni bir şirketin bilgisayar sistemi muhasebe kayıtları birde eğitim danışmanlığı var 15 gün daha burdayım
Sınavı hiç sorma alan çok zordu alanda batirdım bildiğim konuları bile yanlış yaptım hayırlısı artik

denizcim sen kilo veriyosun diyetisyeninin dediği gibi, o yüzden takılma dirence. özlemin durumu çok garip, kız delispor yapıyo, düzenli beslendiği de oluyo, aç kaldığıda ama gr oynamıyo, hatta geçen ay işle ölçüleri bile aynıymış sen düşün :KK57: onu çözebilene takımcak nobel ödülü vericez :)

medusa ayşem onunla umay villa detoksu yapmıştı, o zaman dereceye girmişti özlem.
Bendeki insülin direnci de 8.2 isteyince kilo veriyorum ama ramazanda ilacı bıraktım bakalım duruma göre tekrar baslarim

Az önce bir şey okudum günde fazladan tüketilen her 1 gr tuz vücutta 200 ml su tutuyormuş.. günlük ne kadar tuz tüketebileceğimizi yazsaymış daha iyi olurmuş tabii :)

Canim günde 1 çay kasigi tuz yeterli insan için. 6 gr yani :))

Selam cnm Kayseri'deyim ya yoğun geciyor her gün birde geçici bir işe baslicam bir iki güne yeni bir şirketin bilgisayar sistemi muhasebe kayıtları birde eğitim danışmanlığı var 15 gün daha burdayım
Sınavı hiç sorma alan çok zordu alanda batirdım bildiğim konuları bile yanlış yaptım hayırlısı artik

Ögretmenlik sinavina mi girdin canim? Hangi bolüm ?

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:

Rabbim gönlümüzdekileri şu mübarek günün hürmetine bizlere hayırlı olarak tez zamanda nasip eder inşallah ......Aminnnnnn

Dün erkenden uykum gelince doğal olarak erkenden de uyandım :KK48: Tekrar yatsam mı bir yarım saat diye düşündüm ama bu seferde iyice aptal gibi olurum diye vazgeçtim ( sonuçta her zamankinden alt tarafı 15 dakika önce uyandım :KK66: )

kız gelinliği yeme giy:KK70:klavye mağduru olmuşsun banuşum:KK60:

geçmiş bitmiş olsun kaptanım:KK60:

Anammmm aklım fikrim yemektemi yoksa diyeceğim ama kesinlikle değil klavye maduruyum valla yimem :D :D :D diyetim bozulur :D :D :D

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

EVETTTTTTTTTTT sonunda bende 2li rakamlara düştümmmmmm 99,9um

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Aslında itiraf edeyim dün görüştüm hatta 100 gr aşağısınıda gördüm de sizlere sürpriz yapayım istedim :KK66: Dün koşturmacalara rağmen diyetim dışında sadece 1/2 haşlanmış patates yedim :KK66: şimdi kendi kendime acaba o mu sebep oldu 100 gr da olsa fazla görmeme diye düşündüm sonrada aaaa 100 gr ın lafı mı olur bundan sonra daha dikkatli olurum olur biter dedim :KK66:
Allahın izniyle haftaya da şu 3lü rakamlardan bir adım daha ileri gidip görme olasılığımı iyice yok edeceğim :KK66:

Şimdi bu müjdenin üzerine kendime güzel bir türk kahvesi yapıp bol suyumu içerim :KK66:

ALLAH iyi birini denk getirir inşALLAH:dua:
InşALLAH. Dün birde bir şey duydum. Bizim bir tanıdığın taşıdığının 17yaşındaki kızını komşusu daha kaçırmış taciz etmiş. Adam şimdi hapisteymiş. Bunu da duyunca işten mi ayrılsam diye düşündüm:( 4.5 yıldan az kaldı emeklilik için. Bazen sık dişini diyorum ama bilemiyorum :( ALLAH hepimizin evlatlarını kötü niyetli fesat sapık insanlardan korusun inşALLAH. Bu işin kızı erkeği de yok maalesef:(

2-3 gun önce yuttugum fıl inş erımiştır
Fena gıtmıyorum sankı
Hergun de yurudumm
O cıldırdıgım kontrolu kaybettıgımız an, amannnnn nasılsa kactı ipin ucu koyver gıtsın demeyıp ertesı gun yenıden baslasak hıcbısey olmayacak aslında
Ertesı gunu dengrleyerek gecırcez bıtcek o zaman ış
Bır tırnak kırılınca hepsını kesen bır cinsız bız ondan bu sacmalıklar:KK70:
:KK70:

Bugun olmayan bır kotumu gıydım sıkma rahatsız etme olmadı hıc 28 beden lıkralı
Ama eskıden basende kalırdı çok mutlu oldum
5 kg verınce zaten 27 Gıycem o yuzden hedefım 26 gıyıp buraya foto koymak
Hatta cok begendıgım bır kot var ama hedıye alırım kendıme
Uzun zamandır kot gıymıyordum cok hoşuma gıdıyor gıyınce:KK37:
:nazar::KK9:
O kadar kahretmene deymiyor işte görüyorsun. Tartı herşey değil. Ayna ve küçük beden herşey :KK70: :KK70:

Back
X