- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #252.601
tabi hadi gitte yap yede yat aç yatılır mıTabiiii bak ben düşünemedim bunu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi hadi gitte yap yede yat aç yatılır mıTabiiii bak ben düşünemedim bunu![]()
Selam cnm Kayseri'deyim ya yoğun geciyor her gün birde geçici bir işe baslicam bir iki güne yeni bir şirketin bilgisayar sistemi muhasebe kayıtları birde eğitim danışmanlığı var 15 gün daha burdayımmedusa38 canım sınavın nasıl geçti bu arada? ses ver bakim, sınav sonrası uğrucam diyodun.
Sağol nilgüşüm, amin canım.hadi bakalım rabbim sana kolaylık mertoya da sabır versin o zaman![]()
tabi hadi gitte yap yede yat aç yatılır mı![]()
Bendeki insülin direnci de 8.2 isteyince kilo veriyorum ama ramazanda ilacı bıraktım bakalım duruma göre tekrar baslarimdenizcim sen kilo veriyosun diyetisyeninin dediği gibi, o yüzden takılma dirence. özlemin durumu çok garip, kız delispor yapıyo, düzenli beslendiği de oluyo, aç kaldığıda ama gr oynamıyo, hatta geçen ay işle ölçüleri bile aynıymış sen düşünonu çözebilene takımcak nobel ödülü vericez :)
medusa ayşem onunla umay villa detoksu yapmıştı, o zaman dereceye girmişti özlem.
Az önce bir şey okudum günde fazladan tüketilen her 1 gr tuz vücutta 200 ml su tutuyormuş.. günlük ne kadar tuz tüketebileceğimizi yazsaymış daha iyi olurmuş tabii :)
Kızlar depremi cok fena hissettik korkudan geberiyordum. Balkonda yatıyoruz şimdilik, Allahım herkesi korusun
Yahu canım artık düzgün bi seyler mi yesen acaba?
Veee efsane geri dönüyorduuuuu :)
Acıktımmmmmm
5 sımıt yıyen yenı arkadasımızın kafasından ıstıyorum cunku cok severımmm
Selam cnm Kayseri'deyim ya yoğun geciyor her gün birde geçici bir işe baslicam bir iki güne yeni bir şirketin bilgisayar sistemi muhasebe kayıtları birde eğitim danışmanlığı var 15 gün daha burdayım
Sınavı hiç sorma alan çok zordu alanda batirdım bildiğim konuları bile yanlış yaptım hayırlısı artik
kız gelinliği yeme giyklavye mağduru olmuşsun banuşum
geçmiş bitmiş olsun kaptanım![]()
Hastamisin? Hiçbirşey yetmemişsin. Miden mi bozuk?Menum:
Sabah: Yok
Öglen: Yok
Aksam: 4 y.k. pirinç lapasi
1 domates, 1 salatalik
2.5 litre su
InşALLAH. Dün birde bir şey duydum. Bizim bir tanıdığın taşıdığının 17yaşındaki kızını komşusu daha kaçırmış taciz etmiş. Adam şimdi hapisteymiş. Bunu da duyunca işten mi ayrılsam diye düşündümALLAH iyi birini denk getirir inşALLAH![]()
2-3 gun önce yuttugum fıl inş erımiştır
Fena gıtmıyorum sankı
Hergun de yurudumm
O cıldırdıgım kontrolu kaybettıgımız an, amannnnn nasılsa kactı ipin ucu koyver gıtsın demeyıp ertesı gun yenıden baslasak hıcbısey olmayacak aslında
Ertesı gunu dengrleyerek gecırcez bıtcek o zaman ış
Bır tırnak kırılınca hepsını kesen bır cinsız bız ondan bu sacmalıklar![]()
Bu da başarı degilmi sana göreAllahım en zayıfınız benımm![]()
Bugun olmayan bır kotumu gıydım sıkma rahatsız etme olmadı hıc 28 beden lıkralı
Ama eskıden basende kalırdı çok mutlu oldum
5 kg verınce zaten 27 Gıycem o yuzden hedefım 26 gıyıp buraya foto koymak
Hatta cok begendıgım bır kot var ama hedıye alırım kendıme
Uzun zamandır kot gıymıyordum cok hoşuma gıdıyor gıyınce![]()