Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm kızlar menüm:KK76:

sabah 1 gün kurusu kayısı su

kahvaltı 2 yumurta 2 dilim tbe yarım domates 6 zeytin

ara 4 küçük dilim kavun sade türk kahvesi sade maden suyu

öğlen 1 tabak kıvırcık salata yağsız tuzsuz 1 yk lor

ara 1 şeftali 1 kuru incir tarçınlı sonra eşim mısır getirdi 1 tanede mısır sade türk kahvesi

akşam 1.5 tavuk pirzola yağsız derisiz 1 dilim tbe 3 dilim domates

su 2 bitti içerim biraz daha
yeşil çayımı birazdan içerim 2 kupa üzerinede papatya çayı 1kupa

spor yok belim ağrıyodu sabahtan beri yapmadım

Gecmis olsunn

Canım
Bel ağrın sporla mı ilgili..

Güzel bence menün. Ben öğleden sonraki ara öğünde 1 meyve yediğim için şeftali veya incirden birisini tercih ederdim. İncir çok kalorili ve çok güzel. Canım çekti. Bir de orada mısır yemişsin ya akşam ekmeği çıkarmak daha iyi olabilir.
ay evet bugun çok aç hissediyorum :KK43:kendimi mısır yoktu akılda fikirde, kuru incir tatlı isteğine bire bir
akşamda acıkırım diye yedim ekmeğide zaten ama hala açımm:kk77: deli gibi tartılıyorum ben sende durumlar nasıl:duduk:
yok canım 3-4 sene oluyor trafik kazası geçirdim o yüzden belimde geçmeyen bir ağrı hep var:KK43: bugun dinlenicem yarın yapıcam eliptik :spor:
Agzimda bir sey olunca midem yemek yedigimi saniyor :)))))
hahahah iyiymiş:KK48:
sağol canım

ay evet bugun çok aç hissediyorum :KK43:kendimi mısır yoktu akılda fikirde, kuru incir tatlı isteğine bire bir
akşamda acıkırım diye yedim ekmeğide zaten ama hala açımm:kk77: deli gibi tartılıyorum ben sende durumlar nasıl:duduk:
yok canım 3-4 sene oluyor trafik kazası geçirdim o yüzden belimde geçmeyen bir ağrı hep var:KK43: bugun dinlenicem yarın yapıcam eliptik :spor:

sağol canım

Geçmiş olsun canım dinlen tabiki gün aşırı bile yapabilirsin böyle bir durum varsa. Sonuçta belini koruman çok önemli. Zaten zayıfladıkça belin de rahatlayacaktır biraz.
Ben dünden sonra hiç tartılmadım. Ama kendimi tutuyorum yani yoksa merak ediyorum kilo durumunu :) ama işte pazartesiye kadar bekleyeceğim. Regl olmayı bekliyorum hala o arada da ödem atıcı yapıp duruyorum.
Bugün bende de menüler karıştı aslında öğlen mantar yedim. Mantar protein yerine yenmez mi? Öğlen protein yerine yedim. ama baktım diyetisyen sebze değişimine koymuş. Akşam da sebze yerine yedim :) bir de yoğurt unutmuşum ara öğünde yiyecektim. Bugün hiç yemedim.

sağol canım
sözümü geri aldım, ciddi galiba sorunun Nilgüşüm, zorlama tabi kendini.

Geçmiş olsun canım dinlen tabiki gün aşırı bile yapabilirsin böyle bir durum varsa. Sonuçta belini koruman çok önemli. Zaten zayıfladıkça belin de rahatlayacaktır biraz.
Ben dünden sonra hiç tartılmadım. Ama kendimi tutuyorum yani yoksa merak ediyorum kilo durumunu :) ama işte pazartesiye kadar bekleyeceğim. Regl olmayı bekliyorum hala o arada da ödem atıcı yapıp duruyorum.
Bugün bende de menüler karıştı aslında öğlen mantar yedim. Mantar protein yerine yenmez mi? Öğlen protein yerine yedim. ama baktım diyetisyen sebze değişimine koymuş. Akşam da sebze yerine yedim :) bir de yoğurt unutmuşum ara öğünde yiyecektim. Bugün hiç yemedim.
ay ben kendimi tutamıyorum gidip gidip tartılıyorum:KK48: yoğurtsuz olmaz ama ben çok severim:kk77: daha doğrusu ben herşeyi çok seviyorum:KK70:

Bulabildin mi kreş?yanında birşeyler varsa bir ara öğün daha mı yapsan acaba?
Aslında buldum ama 3 yaş alıyorlarmış. Tuvalet eğitimini tamamlamış düzgün konuşan. Benim kızım 2.5 yaşında daha yeni yeni konuşuyor ve tuvalet eğitimine henüz tam başlamış sayılmayız. Biz kreşi beğendim ama onlar bizi beğenecekler mi :( eve geldim hemen sebze sote yaptım yoğurtlu salatalık ile yedim. Ama 2 dilim tbe de yemeklerin arasına karışmış galiba :KK48::KK48::KK48:

sözümü geri aldım, ciddi galiba sorunun Nilgüşüm, zorlama tabi kendini.
evet canım 2ay çelik korse ile yattım yamuk kaynamış bir omurum beyin cerrahisi zayıflamalısın dedi zaten baskı azalsın diye seninde dediğin gibi dennisgo dennisgo zayıflamak belimi biraz daha rahatlatır inşALLAH:dua:

ay ben kendimi tutamıyorum gidip gidip tartılıyorum:KK48: yoğurtsuz olmaz ama ben çok severim:kk77: daha doğrusu ben herşeyi çok seviyorum:KK70:
Birisi senden tartıyı saklamalı bence yoksa senin duracağın yok :) biz zevk için yiyenlerdeniz. Vücudunu beslemek için yiyenler hem zayıf hem sağlıklı oluyor. Biz bir çok şeyi keyifle, iştahla yiyoruz

Back
X