Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yavrukecı.webp

Bu da benımkı.. En usttekı hepımıze yaptıgım lıste.. bı de benımm teeeee gecen seneden alıp sakladıgım olculerım vardı onla da alttakı tabloyu yaptım ;)
Maşallah bağğğaa :KK45::nazar:

Valla nasıl birinden bahsettiniz bilmiyorum ama geçen hafta sonu karış boyu ile 4 koca kıza kaydırağı dar etti. Benimde az desteğim ile kızları parktan kovdu. :KK48::KK48::KK48:
Cadalozluk neyse de benim bahsettigim kisiye benzemesin bence :) haset, gıybet ne ararsan vardı kızda
nilsub nilsub @moni @lydznp morordek morordek hani ölçüler sekerler??
T turkcedersidefterimcom canım alt bacak olcusu de alıyoruz en kalın yerınden
zelf zelf göbek kol alt/üst bacak ölçülerini de alır mısın canım..
0zlem 0zlem bebegım ben senın olculerı bulamadım bılgısayarda.. kolayında bı yerdeyse bana yazar mısın?
Ya ben bugün alacaktım aslında unuttum, yarına kaldı. Gecen ayki ile farkı merak ediyorum aslında

Eki Görüntüle 2025418

Bu da benımkı.. En usttekı hepımıze yaptıgım lıste.. bı de benımm teeeee gecen seneden alıp sakladıgım olculerım vardı onla da alttakı tabloyu yaptım :KK66:
Maşallah bağğğaa :KK45::nazar:
Tebrik ederim ikinizi de sekerler fancynancy fancynancy :KK200:
:nazar:

kızlar menüm:KK76:

sabah 1 çk çörek otu yağı su

kahvaltı 1 haş yumurta 2 dilim tbe lorlu tost yarım domates

ara sade türk kahvesi 1 minik armut

öğlen 4 yk bulgur pilavı 1 tavuk pirzola yağsız derisiz 1 kase yoğurtlu kabak salatası

saat 4' te ara 1 dilim çikolatalı pasta sade türk kahvesi

su 3.5 lt bitti
spor 30 dk eliptik

akşama 2 kupa yeşil çay 1 kupa papatya çayı içerim:KK50:

Menüm:
Sabah: 2 yumurta 2 elma 5 kayisi
Ara: Yesil cay
Öglen: 8y.k yogurt 1 salatalik
Ara: Yesil cay
Aksam: 4y.k. yogurt 1 salatalik
Ara: 4y.k. yogurt

Spor: 1.5 saat yürüyüs
Su: 1.5 litre simdilik
Bu hafta bu diyeti yapıyorsun galiba sonucunu merak ediyorum birde spor eklersen süper olur birde canım salatalığın yanına semizotu da ekleyebilirsin hem çok faydalı

Back
X