Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menumü paylaşıyorum. Dün de konuştuğumuz gibi baya az ama bugün hazırlıklı geldim işe :KK39: bugün daha iyi olacak inşallah

Sabah:1 salatalık 1 domates
1 dilim Altınbaşak
Bitki çayı
Ara: Bitki çayı
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası
Salata
Ara:1 Şeftali
1 dilim Altınbaşak Meyve çayı
Akşam:
Erişteli yeşil mercimek çorbası 1 kase
Salata

Cumartesi dönüş yolunda olucam o gün doğum günüm pazar nasıl geçer onu da bilmiyorum artık pazartesi etim de kemiğim de sizin :KK70:
O güne artı gelirsen ne et kalacak ne kemik. Liste kilona dönmeden listeye giremiyorsun biliyorsun. Onun için bir parça kesmek gerekebilir :KK70:

Günaydın kızlar :)
kızlar ilk spor salonu günümden bildiiriyorum cibremi çıkardı zalım hoca her hareketten sonra bitti mi diyorum ama gel gel kol gel gel karın gel gel bilmem ne oyyşşş.... bana beslenme programı da verecekmiş...

tam 1 saat spor yaptım
10 dk koşu bandı 5 dksı yürüyüş 5 dk sı koşu şeklinde
10 dk bisiklet
10 dk eliptik

ben burda bitti sandımdı....

3 x 10 kollar için bir alet dirsekleri birleştiriyorsun ayrıyorsun
3 x 10 omuz için bir alet yukardan aşağı çekiyosun

--- bunlar evde yapılabilir ---
3 x 10 mekik - v şeklinde bir zımbırtı
3 x 10 dumbel ön kol
3 x 10 duble arka kol
3 x 10 duble kolları yana açtım kapadım
3 x 10 başka çeşit bir mekik - sırt üstü yatıp ayaklarınızı kanepeye koyduğunuzu hayal edin az az kalkıyorsun...
3 x 10 yerde sırt üstü yatıp bacakları havaya kaldırıp indirme -- bu varya hiç biri bunun kadar zorlamadı beni bunda öldüm....

başka şeyler yaptımsada unuttum

menüm
sabah 1 dlm tb ekmek
1 yumurta
1 parça çeçil peynir

öğlen 2 salatalık
biraz tavuk ciğer

akşam
1 kase yoğurt içine 4 kepekli grisini

su 2 lt
Oh oh oh artık kilo verememen mümkün değil bence :)
Eskilerden bir ben kaldım birde erkin koray :KK70::KK70:diğerleri toprak oldular :KK43:
Bak daha da sevdim şimdi seni :KK48:
Boğa. Tam öküz yani :KK70:

Benim ki Arslan sonuçta ikisi de animals burcu
Eşim aslan, oğlum boğa, ben akrep :KK48: hayvanlar alemi gibiyiz :KK48:
Onları da dinlerdim. Ağır abiler. Moğollar vs ama ben biraz daha kesmeşeker mavi sakal tibet ağırtan severdim. Birde bon jovi onsuz olmaz. Scorpions bayılırım adamlar çok güzel balladlar yapıyorlar. Şimdi ortaya karışık radyoda ne varsa :-):-):-) hatta bu aralar demetin nazar çıkınca sesini actiriyorum isteyen üstüne alınsın diye :KK48:
Scorpions'u coooooook severim. Onların konserine de gittin mi, ben hep gitmek istedim ama gidemedim yaa içimde ukte kaldı :(
Bende senin burcundanim canim..:KK66:
Bir akrep daha :cool:

Günaydın kızlar :)

Oh oh oh artık kilo verememen mümkün değil bence :)

Bak daha da sevdim şimdi seni :KK48:

Eşim aslan, oğlum boğa, ben akrep :KK48: hayvanlar alemi gibiyiz :KK48:

Scorpions'u coooooook severim. Onların konserine de gittin mi, ben hep gitmek istedim ama gidemedim yaa içimde ukte kaldı :KK43:

Bir akrep daha :cool:
Ay bize ne demeli zeynep balık ben akrep baha yengeç 3lu su grubu kombo yaptık. Eşim de işte boğa tam hayvanat bahçesi biz olduk.
Kalp kalbe karşı;)
Ona, birşey oldu gidemedim ama neydi hatirlamiyorum. Bende çok üzülmüştüm:)

Back
X